Sund, lækker og nem opskrift på Laks med blandet grønt
Skrevet 15-05-2009 af Alun Biggart - Print - Send til en ven -
Send til en ven
Fandt du dette spændende? Måske gør en af dine venner også?
Laks er en god kilde til omega-3 og d-vitamin der begge bliver anset for essentielle dele af en sund kost. Denne madopskrift på laks med blandet grønt er nem at lave, og allervigtigst er den lækker og fristende. Sørg for at finde vildlaks i stedet for opdrættet laks.
Du skal bruge følgende ingredienser:
- 700 gram frisk laksefilet
- 2 spsk. ekstra jomfru olivenolie
- Frisk Citronsaft
- Celtic sea salt og peber
- 2 spsk. glutenfrit mel
- ½ tsk. paprika
- 2 store poser babysalat eller blandet grønt såsom brøndkarse eller vårsalat
- 200 ml blanding af olivenolie, havsalt og dijonsennep efter egen smag.
- 1 rød peberfrugt med sten fjernet, skåret i julienne og sauteret i olivenolie
- 450 gram brune champignon, vasket og tørret godt. Skåret i tynde skive og sauteret i smør.
1. Smør laksen med olivenolie.
2. Pres derefter citronsaft på laksen og gnid med havsalt og peber
3. Drys derefter mel og paprika på.
4. Bag ved 175 grader i ca. 10 minutter.
5. Indstil på gril og lad den blive let brun i løbet af ca. 2 minutter.
6. Imens blandes grønt med dressing og fordeles imellem fire tallerkner.
7. Lav også en lille forhøjning af peberfrugt og champignoner på hver tallerken.
8. Placer en portion laks på de grønne blade og hæld saften over.
9. Serveres øjeblikkeligt.
Nok til ca. 4 pers.
Se alle vores lækre sunde opskrifter her
Jeg værdsætter, at du vil besøge min side og læse denne artikel. Hvis du kan lide artiklen, så klik på DEL nedenunder så vi sammen kan sprede budskabet.
Jeg elsker, når folk kommentere på mine artikler, så brug formular nedenunder.