Sprød og lækker opskrift på salat

Skrevet 27-02-2009 af Alun Biggart - Print - Send til en ven -

Sprød og lækker opskrift på salat

Dette er en version af den mellemøstlige favorit tabouleh, der er sprængfyldt med antioxidanter og vitaminerne A og C. Utrolig enkelt at lave, når først ingredienserne er fundet. Så skal der bare hakkes og skæres. Serveres med noget lækker kød og tilsammen giver det en succesfuld spændende og lækker aftensmadopskrift.


Du skal bruge følgende ingredienser:

• 2 dl kruspersille, finthakket
• 2 dl bredbladet persille, finthakket
• 2 mellem agurker, skrællede, finthakket
• 1 dl finthakkede tomater
• 1 dl finthakkede bladselleri
• 1 dl finthakkede friske mynteblade
• 1 spsk. pinjekerner
• 2 spsk. citronolie
• 2-4 spsk. ekstra jomfru olivenolie
• 1 tsk. Celtic Sea salt
• 3 kværn peber

1. Kombiner kruspersille og bredbladet persille, agurker, tomater, bladselleri, mynteblade og pinjekerner i en mellemstor salatskål.

2. Bland citronsaft, olivenolie, salt og peber i en lille kop og hæld derefter over salaten. Bland godt sammen.

3. Del ud i portion og server på tallerkener dækket af et salatblad.

Nok til ca. 4 pers.

Forberedelsestid: 10 minutter

God appetit!

Se alle vores lækre sunde opskrifter her
 


Jeg værdsætter, at du vil besøge min side og læse denne artikel. Hvis du kan lide artiklen, så klik på DEL nedenunder så vi sammen kan sprede budskabet.

 Jeg elsker, når folk kommentere på mine artikler, så brug formular nedenunder.

Kom med din kommentar

Navn:*
E-mail:*
Kommentar:*
5 + 6 =*

Kommentarer:

 Ingen kommentarer endnu - kom med din kommentar.

Kom med din kommentar

Mest læste i Opskrifter

Gode tilbud og økologiske produkter - besøg vores shop

Alun.dk Hestetangsvej 58 3520 Farum info@alun.dk
Sitemap Kontakt Om Alun.dk Persondatapolitik Betingelser