Skrevet 19-01-2008 af Alun Biggart - Print - Send til en ven -
Du skal bruge følgende ingredienser:
• 500 gram friland og økologisk sirloin steak - Sirloin er en kødudskæring, som stort set svarer til dansk tyksteg.
• 2 tsk. Økologisk kokosolie *
• 2 spsk. Dijon Sennep
• 2 tsk. Revet peberrod
• 2 tsk. Tørret timianblade
• 1 stk. stødte sellerifrø
• 1 tsk. Løgpulver
• 1 tsk. Celtic Sea Salt *
• 1/2 tsk. Friskkværnet peber
1. Tag kødet ud af køleskabet mindst ½ time før servering. Forvarm ovnen og sæt til gril. Sæt risten ind 15 cm fra grilenheden.
2. Smør begge sider af bøffen med kokosolie. Bland Dijon sennep og peberrod. Spred det jævnt over begge sider af kødet. Placer kødet på en smurt bradepande.
3. I en lille kop blandes timianblade, stødt sellerifrø, løgpulver, Celtic Sea Salt og friskkværnet peber. Del blandingen så der er nok til begge sider af kødet.
4. Gril stegen i 3-4 minutter på hver side, eller indtil den er brun på begge sider. Tag ud af ovnen og anret på tallerkener. Lad hvile i 1 minut og server!
4 pers. Forberedelsestid: 10 minutter
God appetit!
* www.alun.dk/slank-metabolic-typing-stofskifte-type.asp
* www.alun.dk/shop/oekologisk-kokosolie.asp
* www.alun.dk/shop/Celtic-Sea-Salt.asp
Jeg værdsætter, at du vil besøge min side og læse denne artikel. Hvis du kan lide artiklen, så klik på DEL nedenunder så vi sammen kan sprede budskabet.
Jeg elsker, når folk kommentere på mine artikler, så brug formular nedenunder.