Skrevet 26-09-2008 af Alun Biggart - Print - Send til en ven -
Ingredienser:
500 gram hakket kalkun eller oksekød (Frilands- eller økologisk kød)
1 løg, finthakket
2 små squash, revet
4 champignoner, skåret i små stykker
1 spsk. revet ingefær (valgfrit)
1 tsk. finthakket hvidløg (valgfrit)
1 tsk. tamari (valgfrit)
1 helt æg
1 tsk. tomatpure, barbeque eller teriyaki sauce
1 tsk. sort peber (valgfrit)
Put alle ingredienserne i en stor skål og brug begge hænder til at blande det godt sammen.
Form til små bøffer.
Gril eller steg på panden. Server med barbecue sauce med lavt sukkerindhold, øko. ketchup eller sennep.
Svøb bøfferne i salatblade smurte med smør i stedet for brød. Derved får du den ultimative lækkerbisken, der samtidig er lav på kulhydrater.
Ernæringsmæssig information:
Nok til 6 personer
Servering størrelse: 1 burger
Kalorier: 200
Fedt: 10 g
Kulhydrater: 12 g
Protein: 24 g
Jeg værdsætter, at du vil besøge min side og læse denne artikel. Hvis du kan lide artiklen, så klik på DEL nedenunder så vi sammen kan sprede budskabet.
Jeg elsker, når folk kommentere på mine artikler, så brug formular nedenunder.