0
Skrevet 18-02-2008 af Alun Biggart - Print - Send til en ven -
Du skal bruge følgende ingredienser:
• 900 gram vild eller økologisk råvildt til gryderet
• Celtic sea salt* og peber
• 1 spsk. Økologisk kokosolie** eller økologisk smør
• Ét mellem str. Rød løg, snittet
• 6 stængler bladselleri, skåret diagonalt
• 2 tsk. Timianblade
• 1 tsk. Stødt kanel
• 1 tsk. Revet appelsinskræl
• 1 ¼ dl. Friske tranebær
• 3 mellem kålrabi, skrællet og hakket
• 3 ¾ dl. Naturlig oksefond
1. Krydr råvildtet med Celtic sea salt* og peber
2. I en stor suppegryde sauteres løgene og bladsellerien i økologisk kokosolie**, indtil løgene begynder at blive klare. Fjern grøntsagerne og vent.
3. Tilføj råvildtet, svits eller steg det indtil det er brunet og porerne på kødet er lukket. Tilføj timianblade, kanel og appelsinskræl. Rør så det fordeler sig. Tilføj tranebær, kålrabi, sauterede grøntsager og fond.
4. Varm op indtil det begynder at koge. Dæk med låg og lad simre ved middel til lav varme i omkring 45-50 minutter eller indtil råvildtet er mørt.
6 pers. Forberedelsestid: 15 min
God appetit!
www.alun.dk/slank-metabolic-typing-stofskifte-type.asp
www.alun.dk/shop/Celtic-Sea-Salt.asp
www.alun.dk/shop/oekologisk-kokosolie.asp
Jeg værdsætter, at du vil besøge min side og læse denne artikel. Hvis du kan lide artiklen, så klik på DEL nedenunder så vi sammen kan sprede budskabet.
Jeg elsker, når folk kommentere på mine artikler, så brug formular nedenunder.