Skrevet 03-03-2008 af Alun Biggart - Print - Send til en ven -
Kød og grønt i Påske opskriften kan justeres op og ned i forhold til stofskiftetype .
Du skal bruge følgende ingredienser til denne Påske opskrift:
• Celtic sea salt og peber
• 500 gram kød fra fritgående eller økologisk lam skåret i store tern
• 200 gram champignon (helst brune)
• 200 gram østershatte
• 150 gram sukkerærter
• 15-20 perleløg
• 15-20 cherrytomater
• 3 rødløg skåret i både
• 15-20 træspyd
Evt. courgetter
Derudover skal du have ingredienser til to krydderiblandinger:
• ½ økologisk citron
• 3-4 fed hvidløg
• 50 gram hakket dild
• 50 gram persille
1. Lammekødet skal deles i to portioner, som skal have hver sin krydderiblanding
2. Fjern skallen fra citronen og hak det fint, derefter bland med presset hvidløg. Denne krydderiblanding blandes i den ene kødportion.
3. Hakket dild og persille blandes i den anden kødportion.
4. Stil kødet i køleskabet i en time.
5. Forvarm ovnen til 225 grader, imens så vask grøntsagerne. Hak østershattene, skær ærterne i halve og rødløgene i både (evt. courgetter også). Sæt grøntsagerne og kødet på spyd efter egen ønske. Derefter drys med salt og peber.
6. Spydene steges i ovnen i ca. 30-40 minutter. Server med tilbehør efter eget ønske.
Påske opskrift til 4 pers.
God fornøjelse med denne lækre Påske opskrift!
Jeg værdsætter, at du vil besøge min side og læse denne artikel. Hvis du kan lide artiklen, så klik på DEL nedenunder så vi sammen kan sprede budskabet.
Jeg elsker, når folk kommentere på mine artikler, så brug formular nedenunder.