Skrevet 08-03-2009 af Alun Biggart - Print - Send til en ven -
Du skal bruge følgende ingredienser:
• 2 spsk. økologisk smør
• 2 fed hvidløg, finthakkede
• 3 forårsløg, skåret i små stykker
• 700 gram champignon
• 2 tsk. tørrede timianblade
• 2 tsk. tørrede merianblade
• 2 spsk. øko. Tamari sojasovs (gluten fri soja sovs helst)
• 2 spsk. arrowroot ( økologisk gluten fri stivelse)
• 1,5 liter frisk vand
• 100 ml kokosmælk eller fløde
1. I en stor stegepande opvarmes smør over mellem varme. Tilføj løg og hvidløg. Lad stege i 1 minut.
2. Tilføj champignoner, timian og merianblade, lad det stå i 5 minutter indtil champignonerne er møre. Tilføj tamari, lad sautere i et par minutter mere.
3. Opløs arrowroot i 200 ml vand. Tilføj dette sammen med det resterende vand og bring suppen op til kogepunktet. Forsæt med at koge og rør ofte, ca. 5-6 minutter indtil suppen begynder at tykne.
4. Fjern fra blusset, tilføj fløde eller kokosmælk. Hæld suppen i en blender, dæk til og forarbejd indtil den er cremet og jævn. Serveres derefter!
Nok til ca. 4 pers.
God appetit!
Se alle vores lækre sunde opskrifter her
Jeg værdsætter, at du vil besøge min side og læse denne artikel. Hvis du kan lide artiklen, så klik på DEL nedenunder så vi sammen kan sprede budskabet.
Jeg elsker, når folk kommentere på mine artikler, så brug formular nedenunder.