Nøddecreme – Nem opskrift til den søde tand

Skrevet 14-11-2008 af Alun Biggart - Print - Send til en ven -

Nøddecreme – Nem opskrift til den søde tand

Brug denne cremede blanding som en budding, sauce eller ”flødeskum” på toppen af udskåret frugt eller andre søde sager. Ved hjælp fra en blender er dette et nem og lækkert tilbehør til desserten, det kan endda være en dessert i sig selv. Velegnet til proteintyper, da indholdet af protein og fedt passer bedre i forhold til din stofskiftetype.


Du skal bruge følgende ingredienser:

• 250 gram rå cashewnødder eller rå mandler uden skind – Økologiske hvis muligt

• 1,5 dl vand

• 1 spsk. uopvarmet honning

1. Blend cashewnødder, kold vand og honning i en blender indtil konsistensen bliver blød og cremet.

2. Afkøl, server 2-3 spsk. pr. portion som
budding eller 1 spsk. som tilbehør på toppen af udskåret frugt i stedet for flødeskum. Put i tætlukkende beholder. Put i køleskabet og brug inden 2 dage.

Nok til 16 pers. Forberedelsestid 5 minutter.

God fornøjelse!
 


Jeg værdsætter, at du vil besøge min side og læse denne artikel. Hvis du kan lide artiklen, så klik på DEL nedenunder så vi sammen kan sprede budskabet.

 Jeg elsker, når folk kommentere på mine artikler, så brug formular nedenunder.

Kom med din kommentar

Navn:*
E-mail:*
Kommentar:*
5 + 6 =*

Kommentarer:

 Ingen kommentarer endnu - kom med din kommentar.

Kom med din kommentar

Mest læste i Opskrifter

Gode tilbud og økologiske produkter - besøg vores shop

Alun.dk Hestetangsvej 58 3520 Farum info@alun.dk
Sitemap Kontakt Om Alun.dk Persondatapolitik Betingelser