Skrevet 31-01-2008 af Alun Biggart - Print - Send til en ven -
2 - 3 spsk. boghvedemel
250 g rørsukker
evt. korn af 1/2 vanillestang
200 g finthakkede hasselnøddekerner
7-8 æggehvider
1 smule havsalt
Smør til formen
1. Smør en kageform på ca. 22 cm.
2. Bland alle ingredienserne undtagen æggehviderne.
3. Pisk æggehviderne godt stive.
4. Vend æggehviderne i de øvrige ingredienser
5. Hæld dejen i formen og bag kagen v. 175 gr. i 45 min.
Nøddekagen egner sig rigtig godt som tilbehør til hjemmelavet is!
Jeg værdsætter, at du vil besøge min side og læse denne artikel. Hvis du kan lide artiklen, så klik på DEL nedenunder så vi sammen kan sprede budskabet.
Jeg elsker, når folk kommentere på mine artikler, så brug formular nedenunder.