Skrevet 05-09-2008 af Alun Biggart - Print - Send til en ven -
Du skal bruge følgende ingredienser:
• 4 kalvekoteletter – Enten økologiske eller fritgående
• Saft fra én usprøjtet citron
• ½ teske tørret timian
• 2 spsk. Øko. smør
• 2 tsk. Koldpresset olivenolie
• 100 ml. tør hvidvin eller vermouth
• 300 ml. vand
• Økologisk bouillon (Vand og bouillon kan erstattes af oksefond)
1. Mariner koteletterne i flere timer i friskpresset citronsaft blandet med timian. .
2. Tør godt af og brun på en stor pande på begge sider i smør og olie. Hæld stegefedtet fra og tag koteletterne af. Hæld derefter vin samt vand og bouillon i..
3. Bring hurtigt i kog, rør godt ved. Skim saucen og put koteletterne tilbage på panden.
4. Reducer varmen, så det begynder at simre. Dæk til og kog i omkring en halv time eller indtil koteletterne er møre.
5. Put koteletterne på en tallerken og sæt i en lun ovn imens to bring saucen hurtigt i kog . Skim den indtil saucen bliver tyk. .
6. Smag til med Celtic sea salt og peber, og server.
God appetit!
Nok til ca. 4 pers.
* Denne opskrift er oversat fra Nourishing Traditions af Sally Fallon, som kan købes her: www.alun.dk/shop/Nourishing-Traditions.asp
Jeg værdsætter, at du vil besøge min side og læse denne artikel. Hvis du kan lide artiklen, så klik på DEL nedenunder så vi sammen kan sprede budskabet.
Jeg elsker, når folk kommentere på mine artikler, så brug formular nedenunder.