Skrevet 02-02-2008 af Alun Biggart - Print - Send til en ven -
Du skal bruge følgende ingredienser:
• 4 laksesider fra vildlaks (800 gram)
• 1 spsk. Ekstra jomfruolivenolie
• 2 mellem hvidløgsfed
• Grøntsagskrydderi f.eks. herbes de provence
• 1 tsk. Stødt spidskommenfrø
• ½ tsk. Sort peber
• 1 spsk. Kapers eller grønne oliven
• 1 ¼ dl bredbladet persille
• 1 ¼ dl korianderblade
• 2 tsk. Revet citronskræl eller 3-4 dråber citronsaft
• ½ dl frisk citronsaft
1. Forvarm ovnen til 175 grader. Rens fisken og placer på et letsmurt kagepapir. Drys med Celtic sea salt og peber.
2. I en foodprocessor laver du marinade/sauce ved at kombinere olivenolie, hvidløg, grøntsagskrydderi, spidskommen, peber, karpers, bredbladet persille, koriander, citronskræl og saft. Derefter blend hurtigt i 30 sekunder.
3. Spred marinade/sauce over fisken på kagepapir og læg derefter fisken i en bradepande. Bag i 13-15 minutter eller indtil fisken skiller nemt, når du sætter en gaffel i.
4 pers.. Forberedelsestid: 10 minutter
God appetit!
www.alun.dk/slank-metabolic-typing-stofskifte-type.asp
Jeg værdsætter, at du vil besøge min side og læse denne artikel. Hvis du kan lide artiklen, så klik på DEL nedenunder så vi sammen kan sprede budskabet.
Jeg elsker, når folk kommentere på mine artikler, så brug formular nedenunder.
Kommentarer:
Ida skrev denne kommentar:
19-02-2011 21:08:23
Det hedder "kommenterer". Husk nutids-r!
Liss skrev denne kommentar:
22-08-2013 22:32:10
super
Erik Andersen skrev denne kommentar:
09-04-2015 14:28:43
Og serveres sammen med ???????????????????????????????????????????????????????