Skrevet 25-02-2008 af Alun Biggart - Print - Send til en ven -
Du skal bruge følgende ingredienser til opskriften:
• 1 ¾ dl mandler
• 1 ¾ dl usødet kokosmel
• ½ tsk. Natron
• ½ tsk. Celtic Sea Salt *
• ¾ tsk. Muskatnød
• 3 spsk. Tørrede ribs
• 3 spsk. Tørrede blåbær
• 1 stort økologisk æg eller 2 æggehvide
• 2/3 dl økologisk yoghurt
• 3 spsk. Ahornsirup
• ½ tsk. Vanille
1. Forvarm ovnen til 165 grader. I en foodprocessor putter du mandlerne i imens den kører. Blend dem groft i ca. 30 sekunder alt efter hvor stærk maskinen er.
2. Tilføj kokosmel, natron, Celtic sea salt og muskatnød og blend indtil blandingen bliver som kornet mel.
3. I en lille skål kombineres ribs, blåbær, æg, yoghurt, ahornsirup og vanille. Rør det sammen. Tilføj det til det tørre miks og pulser et par gange indtil blandingen bliver som en dej.
4. Tag en spiseske og form en af gangen til en småkage og placer derefter på smurt bagepapir. Gør dem flade.
5. Bag i foropvarmet ovn i 10-18 min. Hold nøje med dem, da disse lækkerbider hurtigt kan gå fra gyldne til mørkebrune og endda sorte, før du ved af det.
16 pers. Forberedelsestid: 15 minutter
God appetit!
www.alun.dk/shop/Celtic-Sea-Salt.asp
Jeg værdsætter, at du vil besøge min side og læse denne artikel. Hvis du kan lide artiklen, så klik på DEL nedenunder så vi sammen kan sprede budskabet.
Jeg elsker, når folk kommentere på mine artikler, så brug formular nedenunder.