Juleguf med god samvittighed

Skrevet 23-12-2007 af Karina Hansen - Print - Send til en ven -

Juleguf med god samvittighed

Juleguf : alle ingredienser er økologiske, selvfølgeligt!


1 dl Hasselnøddekerner
1 dl tørrede figner
1 dl tørrede dadler
1 dl tørrede abrikoser
30 g jomfru kokosolie
2 spsk fast honning
½ dl kokosmel
½ dk sesamfrø

Nødderne blendes, tilsæt figner, dadler og abrikoser.

Blend til det er passende findelt, alt efter smag og behag.

Hæld frugt/nødde massen i en skål og bland med kokosolie og honning.

Form massen til en frugtstang eller til kugler.

Rist kokosmel og sesamfrø på en tør pande, til det er gyldent.

Køl af og tril stangen/kuglerne heri.

Glædelig Jul

 


Jeg værdsætter, at du vil besøge min side og læse denne artikel. Hvis du kan lide artiklen, så klik på DEL nedenunder så vi sammen kan sprede budskabet.

 Jeg elsker, når folk kommentere på mine artikler, så brug formular nedenunder.

Kom med din kommentar

Navn:*
E-mail:*
Kommentar:*
5 + 6 =*

Kommentarer:

 Ingen kommentarer endnu - kom med din kommentar.

Kom med din kommentar

Mest læste i Opskrifter

Gode tilbud og økologiske produkter - besøg vores shop

Alun.dk Hestetangsvej 58 3520 Farum info@alun.dk
Sitemap Kontakt Om Alun.dk Persondatapolitik Betingelser