Skrevet 23-12-2007 af Karina Hansen - Print - Send til en ven -
1 dl Hasselnøddekerner
1 dl tørrede figner
1 dl tørrede dadler
1 dl tørrede abrikoser
30 g jomfru kokosolie
2 spsk fast honning
½ dl kokosmel
½ dk sesamfrø
Nødderne blendes, tilsæt figner, dadler og abrikoser.
Blend til det er passende findelt, alt efter smag og behag.
Hæld frugt/nødde massen i en skål og bland med kokosolie og honning.
Form massen til en frugtstang eller til kugler.
Rist kokosmel og sesamfrø på en tør pande, til det er gyldent.
Køl af og tril stangen/kuglerne heri.
Glædelig Jul
Jeg værdsætter, at du vil besøge min side og læse denne artikel. Hvis du kan lide artiklen, så klik på DEL nedenunder så vi sammen kan sprede budskabet.
Jeg elsker, når folk kommentere på mine artikler, så brug formular nedenunder.