Skrevet 15-12-2009 af Alun Biggart - Print - Send til en ven -
Du skal bruge følgende ingredienser:
• 6 store øko. Spiseæbler
• 6 spsk .øko. smør, blødt
• Lidt over en dl. Rapadura (mørkt rørsukker, inddampet med saften) Fås i helsekostbutikker
• Revet skræl fra 2 øko. citroner
• 1 tsk. kanel
• ½ tsk. nelliker stødt
• ¼ tsk. kardemomme
• ½ dl ribs eller rosiner
• ½ dl, grofthakkede mandler eller pekannødder
1. Fjern kernen fra æblerne fra toppen af, men ikke hele vejen igennem.
2. Skræl skallen fra toppen af ca. 1/3 ned.
3. Bland smør og Rapadura.
4. Tilsæt resterende ingredienser og placer en skefuld af fyldet i hvert æble.
5. Placer i en smurt pande med en smule vand.
6. Bag i ovnen ved 160 grader eller indtil æblerne er bløde.
God fornøjelse!
*Opskriften er oversat fra Nourishing Traditions af Sally Fallon, som kan købes her: www.alun.dk/shop/Nourishing-Traditions.asp
Jeg værdsætter, at du vil besøge min side og læse denne artikel. Hvis du kan lide artiklen, så klik på DEL nedenunder så vi sammen kan sprede budskabet.
Jeg elsker, når folk kommentere på mine artikler, så brug formular nedenunder.