Skrevet 08-04-2008 af Alun Biggart - Print - Send til en ven -
Du skal bruge følgende ingredienser:
• 1 lille løg, hakket
• 700 gram hakket kalkunkød fra fritgående eller økologiske kalkuner
• 350 gram champignoner, skiveskåret
• 2 spsk. timianblade
• 2 spsk. Arrowroot-mel (Økologisk stivelse, kan købes i helsekostbutikker)
• 5 dl vand
• 1 spsk. tamari sojasauce
• Lidt Celtic sea salt
1. Opvarm pande ved mellem varme. Put løg på og tørsteg i et par minutter.
2. Tilføj hakket kalkun, champignoner og timianblade, og sauter indtil kødet ikke er lyserødt. Ca. 5-6 minutter.
3. Tilføj Arrowroot-mel og rør så det dækker, lad det opvarme i 20-30 sekunder. Put vand i, rør og lad stege. Rør ofte indtil blandingen er tyknet. Fjern fra varme og rør sojasauce i.
4. Server med det samme og tilføj grøntsager efter eget valg på tallerkenen.
Nok til 4 pers. Forberedelsestid: 10 minutter
God appetit
* Læs mere om Metabolic Typing her: www.alun.dk/slank-metabolic-typing-stofskifte-type.asp
* Køb Celtic Sea Salt her: www.alun.dk/shop/Celtic-Sea-Salt.asp
Jeg værdsætter, at du vil besøge min side og læse denne artikel. Hvis du kan lide artiklen, så klik på DEL nedenunder så vi sammen kan sprede budskabet.
Jeg elsker, når folk kommentere på mine artikler, så brug formular nedenunder.