Skrevet 22-08-2008 af Alun Biggart - Print - Send til en ven -
Du skal bruge følgende ingredienser:
• ½-1 kg friske grønne bønner
• 2 spsk. økologisk smør eller kokosolie
• 2 fed hvidløg, finthakket
• 2 tsk. Citronskal eller 2-3 dråber citronolie
• Friskkværnet peber
• 2 tsk. Grøntsagsskrydderi (F.eks. Herbes de Provence)
• Lidt Celtic sea salt
1. I en stor pande/wok over høj varme lynsteges de grønne bønner og hvidløg i smør eller kokosolie indtil de er let møre.
2. Reducer til mellem varme, tilføj citronjuice, citronskræl, peber og grøntsagskrydderi. Dæk til og lad dampe i 2-3 minutter. Rør en gang imellem.
3. Put i serveringsskål og server med det samme.
Forberedelsestid: 10 minutter, nok til 4 pers.
God appetit!
Køb økologisk kokosolie her: www.alun.dk/shop/oekologisk-kokosolie.asp
Celtic Sea Salt kan købes her: www.alun.dk/shop/Celtic-Sea-Salt.asp
Jeg værdsætter, at du vil besøge min side og læse denne artikel. Hvis du kan lide artiklen, så klik på DEL nedenunder så vi sammen kan sprede budskabet.
Jeg elsker, når folk kommentere på mine artikler, så brug formular nedenunder.