Skrevet 18-07-2008 af Alun Biggart - Print - Send til en ven -
Du skal bruge følgende ingredienser:
• 1 spsk. Økologisk kokosolie*
• ½ lille rødløg, skåret i tynde ringe
• 1 kg økologisk babyspinat, vasket og afstilket
• ½ tsk. Revet citronskræl
• ½ tsk. Celtic Sea Salt*
• 3-4 Kværn peber
• ½ dl økologisk fetaost
1. Opvarm en stor pande med låg ved middel varme. Tilføj olie og løgene i ringe. Sauter indtil løgene begynder at blive gennemsigtig
2. Put spinat på panden og sauter hurtigt i 2-3 minutter. Tilføj citronskræl, salt og peber. Lad det stå i et par sekunder mere, for at frigive mere smag.
3. Til sidst tilføjes feta, rør rundt og server direkte på tallerkenen.
Nok til 4 pers. Forberedelsestid: 10 minutter
God appetit!
*Klik her, for at læse mere om stofskiftetyper: www.alun.dk/slank-metabolic-typing-stofskifte-type.asp
*Økologisk kokosolie kan køber her: www.alun.dk/shop/oekologisk-kokosolie.asp
*Klik her for at købe Celtic Sea Salt:
www.alun.dk/shop/Celtic-Sea-Salt.asp
Jeg værdsætter, at du vil besøge min side og læse denne artikel. Hvis du kan lide artiklen, så klik på DEL nedenunder så vi sammen kan sprede budskabet.
Jeg elsker, når folk kommentere på mine artikler, så brug formular nedenunder.