Skrevet 25-07-2008 af Alun Biggart - Print - Send til en ven -
Du skal bruge følgende ingredienser:
• 4 friske økologiske æg fra fritgående høns.
• 3 spsk. vand
• Et stænk Tabasco sauce
• Lidt Celtic sea salt *
• 2 spsk. Økologisk smør
1. Knæk æggene og hæld det i en skål, tilføj vand, tabasco og Celtic sea salt. Bland det sammen med en elpisker eller piskeris. ( Lad vær med at piske det for meget, da omeletten kan risikere at blive hård)
2. Smelt smørret i en støbejernspande. Når skummet fra smørret begynder at stilne af, så tilføj æggeblandingen.
3. Vip panden så æggene dækker hele panden. Steg flere minutter ved mellem varme, indtil undersiden er let brun.
4. Løft den ene side med en spartel og fold omeletten sammen. Dette vil tillade ægget at blive stegt indeni.
5. Put omeletten på en varm tallerken og server!
6. Der kan laves flere variationer af denne opskrift, hvor du kan f.eks. kan tilføje sauterede champignon, urter, pølser, løg osv.
Forberedelsestid: 5 minutter
God appetit
*Opskriften er oversat fra Nourishing Traditions af Sally Fallon: www.alun.dk/shop/Nourishing-Traditions.asp
*Celtic Sea Salt kan købers her:
www.alun.dk/shop/Celtic-Sea-Salt.asp
Jeg værdsætter, at du vil besøge min side og læse denne artikel. Hvis du kan lide artiklen, så klik på DEL nedenunder så vi sammen kan sprede budskabet.
Jeg elsker, når folk kommentere på mine artikler, så brug formular nedenunder.