Skrevet 13-01-2015 af Alun Biggart - Print - Send til en ven -
100 g chokolade med min. 74 % kakaoindhold
100 g smør
150 g fintmalede mandler
110 g rørsukker
3 æg
1 spsk friskmalet kaffe
1 spsk honning
smør til formen
1. Smør en kageform (ca. 26 cm i diameter)
2. Smelt smør og chokolade sammen i en gryde over svag varme.
3. Pisk æggeblommer, sukker og honning godt. Rør fintmalede mandler (evt. malet i kaffemøllen) og kaffe heri.
4. Bland chokolade/smør med sukker-, æggeblomme- og mandelblandingen.
5. Pisk æggehviderne stive og vend dem i dejen.
6. Hæld dejen i kageformen og bag kagen v. 180 gr. i ca. 35 - 40 min.
Kagen må gerne være fugtig indeni, men hvis den ønskes helt gennembagt kan man give den 10 min. mere.
Server med en kande friskbrygget økologisk kaffe :-)
VELBEKOMME!
Jeg værdsætter, at du vil besøge min side og læse denne artikel. Hvis du kan lide artiklen, så klik på DEL nedenunder så vi sammen kan sprede budskabet.
Jeg elsker, når folk kommentere på mine artikler, så brug formular nedenunder.