Skrevet 22-10-2008 af Alun Biggart - Print - Send til en ven -
Du skal bruge følgende ingredienser:
• 2 spsk.skalotteløg eller almindelig løg, finthakket
• 1 spsk. Frisk estragon finthakket, eller 1 tsk. Tørret estragon.
• 2 spsk. Hvidvinseddike
• 2 spsk. Tør hvidvin eller Vermouth
• 5 økologiske æggeblommer
• Ca. 60 gram økologisk smør, skåret i stykker
• Frisk citronsaft
• Celtic sea salt og peber *
1. I en lille kasserolle kombineres skalotteløg eller løg, estragon, vin og eddike. Bring i kog og reducer ned. Put i en skål.
2. Imens så pisk æggeblommerne. Put skålen i en kasserolle med varmt vand (vandbad) på lavt blus. Tilføj omkring halvdelen af smørret, stykvis af gangen til væsken imens du pisker konstant.
3. Tilføj æggeblommerne langsomt, en dråbe af gangen eller i en tynd strøm mens du stadigvæk pisker konstant.
4. Tilføj resterende smør og pisk indtil godt smeltet sammen. Saucen burde nu være varm og let tyk. Fjern fra varmen og tilføj citronsaft, salt og peber.
5. Omrør indtil servering, og nyd denne forkælelse af dig selv!
God appetit!
*Opskriften er oversat fra Nourishing Traditions af Sally Fallon: www.alun.dk/shop/Nourishing-Traditions.asp
* www.alun.dk/slank-metabolic-typing-stofskifte-type.asp
* www.alun.dk/shop/Celtic-Sea-Salt.asp
Jeg værdsætter, at du vil besøge min side og læse denne artikel. Hvis du kan lide artiklen, så klik på DEL nedenunder så vi sammen kan sprede budskabet.
Jeg elsker, når folk kommentere på mine artikler, så brug formular nedenunder.