Skrevet 06-02-2009 af Alun Biggart - Print - Send til en ven -
Du skal bruge følgende ingredienser:
• ½ kg frisk vildlaks.
• 1-2 små rødløg, finthakkede
• 1 dl frisk limesaft
• 2 spsk. finthakket chilipeber, uden frø. Mild eller stærk, alt efter smag og behag.
• 2 spsk. Celtic Sea Salt
• 1,5 dl hakkede tomater
• 2 dl frisk koriander eller persilleblade
1. Fjern skindet fra fisken og hak i små stykker. Bland laks, finthakkede rødløg, limesaft, pepper og salt
sammen. Mariner i flere timer eller over natten i køleskabet.
2. 10-15 minutter før servering, så tilføj hakkede tomater og koriander eller persille. Rør godt sammen. Server med grøntsager efter eget valg eller benyt opskriften som den er til forret.
Nok til ca. 4 pers.
Forberedelsestid 10 minutter.
God appetit!
Klik her, for at købe Celtic Sea Salt: www.alun.dk/shop/Celtic-Sea-Salt.asp
Se alle vores lækre sunde opskrifter her
Jeg værdsætter, at du vil besøge min side og læse denne artikel. Hvis du kan lide artiklen, så klik på DEL nedenunder så vi sammen kan sprede budskabet.
Jeg elsker, når folk kommentere på mine artikler, så brug formular nedenunder.