Madopskrift – Lækker og sund forret med laks

Skrevet 06-02-2009 af Alun Biggart - Print - Send til en ven -

Madopskrift – Lækker og sund forret med laks

I Sydamerika, Japan og andre regioner bliver seviche eller ceviche serveret som en forret lavet af marineret rå fisk. Det er en god måde, at bevare smag, næring og gør de samtidigt let at fordøje den friske fisk. Perfekt ret til proteintyper, og så er den desuden nem og enkel at lave. Denne fiskeopskrift passer sig selv, det meste af tiden. Kan laves klar på forhånd til eventuelle gæster næste dag.


Du skal bruge følgende ingredienser:

• ½ kg frisk vildlaks.
• 1-2 små rødløg, finthakkede
• 1 dl frisk limesaft
• 2 spsk. finthakket chilipeber, uden frø. Mild eller stærk, alt efter smag og behag.
• 2 spsk. Celtic Sea Salt
• 1,5 dl hakkede tomater
• 2 dl frisk koriander eller persilleblade

1. Fjern skindet fra fisken og hak i små stykker. Bland laks, finthakkede rødløg, limesaft, pepper og salt
sammen. Mariner i flere timer eller over natten i køleskabet.

2. 10-15 minutter før servering, så tilføj hakkede tomater og koriander eller persille. Rør godt sammen. Server med grøntsager efter eget valg eller benyt opskriften som den er til forret.

Nok til ca. 4 pers.

Forberedelsestid 10 minutter.

God appetit!

Klik her, for at købe Celtic Sea Salt: www.alun.dk/shop/Celtic-Sea-Salt.asp

Se alle vores lækre sunde opskrifter her


Jeg værdsætter, at du vil besøge min side og læse denne artikel. Hvis du kan lide artiklen, så klik på DEL nedenunder så vi sammen kan sprede budskabet.

 Jeg elsker, når folk kommentere på mine artikler, så brug formular nedenunder.

Kom med din kommentar

Navn:*
E-mail:*
Kommentar:*
5 + 6 =*

Kommentarer:

 Ingen kommentarer endnu - kom med din kommentar.

Kom med din kommentar

Mest læste i Opskrifter

Gode tilbud og økologiske produkter - besøg vores shop

Alun.dk Hestetangsvej 58 3520 Farum info@alun.dk
Sitemap Kontakt Om Alun.dk Persondatapolitik Betingelser