Skrevet 11-01-2007 af Alun Biggart - Print - Send til en ven -
De nye produkter fra DAGOBA chokolade er:
Sambirano 65 %
Sambirano 65 % økologisk chokolade bærer appelationen Single Origin Trinitario Madagascar.
Sambirano har en let, men kompleks smagssammensætning med tydelige citrusnoter, der reflekterer jordbundsforholdene i den biodiverse dal, der nærer den særlige Trinitario kakao.
Conacado 73 %
Conacado 73 % chokolade er en Fair Trade certificeret Single Origin Apellation fra den Dominikanske Republik.
Conacado har et strejf af "jord", men er lidt sødere end vores New Moon 74 %. Aromaen i Conacado reflekterer de særlige jordbundsforhold, hvor kakaobønnerne gror.
Prima Materia 100 %
Prima Materia 100 % chokolade, der er sortimentets rene chokolade med 100 % kakaoindhold (uden sukker eller andre tilsætninger).
Prima Materia er den rene vare, til spisning eller til at bruge i køkkenet - den har bl.a. fantastiske bageegenskaber.
Kan du lide vores Eclipse 87 %, vil du nok også kunne lide Prima Materia 100 %, men pas på, det er virkelig den rene vare - lidt bitter og skarp, men stadig fint afrundet i smagen.
Kakaopulver til varm chokolade
Kakaopulver til varm chokolade er Fair Trade certificeret, og er bl.a. udnævnt til “Best Organic Hot Chocolate”.
Kakaopulveret er blandet af små stykker af DAGOBAs rene 100 % chokolade, kakaopulver og inddampet saft af sukkerrør. Den varme chokolade indeholder små stykker ren chokolade og den vil være en nydelse også for modne smagsløg!
Kakaoknas af regnskovschokolade
Dette knas består af let ristede og forsigtigt hakkede kakaobønner dyppet i friskpresset saft af sukkerrør, der ligeledes gror i regnskoven. Smag på regnskoven!
Aromaen er fyldig med undertoner af banan og kokosnød og et strejf af de særlige jordbundsforhold i regnskoven, hvor denne kakao gror. Med dette knas kommer du så tæt på kakaos naturlige form, du kan komme.
Jeg værdsætter, at du vil besøge min side og læse denne artikel. Hvis du kan lide artiklen, så klik på DEL nedenunder så vi sammen kan sprede budskabet.
Jeg elsker, når folk kommentere på mine artikler, så brug formular nedenunder.