❤ Gabor Maté i KBH d. 24. september 2024 (19 til 22): The Myth of Normal (Trauma, Illness & Healing in a Toxic Culture) ❤

Nick Vujicic vil inspirere 3000 unge på et GRATIS event

Skrevet 28-02-2020 af Alun Biggart - Print - Send til en ven -

Nick Vujicic vil inspirere 3000 unge på et GRATIS event

(Pressemeddelelse) Nick Vujicic er født uden arme og ben, men er i dag en af verdens mest efterspurgte foredragsholdere. Nu kommer han til Farum Arena den 3. april for at give 3000 teenagere en livsoplevelse med sig.


Nick har 9,4 millioner følgere på Facebook og er set af flere end 200 millioner på YouTube!

 
Det sker ikke hver dag, at en international superstjerne besøger Danmark. Men det sker den 3. april, når Nick Vujicic – også kaldet verdens mest inspirerende mand – gæster Danmark.
 
Nick har ingen arme, ingen ben og ingen bekymringer, og han ændrer menneskers liv over hele verden med sin historie, budskab og redskaber til, hvordan vi kan leve et liv uden grænser, uanset vores omstændigheder.
 
”Nick er det mest inspirerende menneske, jeg nogensinde har mødt, og han har en fantastiske evne til at tryllebinde og rive publikum med sig. Trods enorme forhindringer har han taget hånd om sit liv og fået enorm succes ved at ændre sin indstilling. Det er en konstant påmindelse til os andre om, at de udfordringer, vi møder i hverdagen, kan overvindes,” siger Alun Biggart, der nu henter Nick Vujicic til Danmark for anden gang.
 
Nick er blevet et YouTube fænomen og Facebook-fænomen, er forfatter til to bøger, rejser over hele verden og taler til tusinder og atter tusinder af mennesker lige fra skolebørn til multinationale virksomheder for at hjælpe dem til at leve et liv uden grænser.
 
Han møder stats- og regeringschefer på sine rejser og har gennem sin personlige karisma, unikke livshistorie og grænseløse energi opnået en status som superstjerne.
 
Nick holder et særligt gratis event for danske skolebørn, sponsoreret af Alun.dk, inden dørene åbnes til det store aften-arrangement ”Life without Limits”.   
 
Hans budskab er, hvordan styrken i at tage de rigtige beslutninger i livet vil sørge for, at vi aldrig giver op, men i stedet rejser os og opnår den lykke, vi fortjener.
 
”Nick vil tilbyde dig et udfordrende ståsted, hvor du kan gøre brug af dine unikke evner og medfødte gaver,” siger Alun Biggart.
 
For flere informationer: https://www.facebook.com/events/2838406002838539/

 


Jeg værdsætter, at du vil besøge min side og læse denne artikel. Hvis du kan lide artiklen, så klik på DEL nedenunder så vi sammen kan sprede budskabet.

 Jeg elsker, når folk kommentere på mine artikler, så brug formular nedenunder.

Kom med din kommentar

Navn:*
E-mail:*
Kommentar:*
5 + 6 =*

Kommentarer:

 Ingen kommentarer endnu - kom med din kommentar.

Kom med din kommentar

Mest læste i Nyheder

Gode tilbud og økologiske produkter - besøg vores shop

Go left in offers Go right in offers
Alun.dk Hestetangsvej 58 3520 Farum info@alun.dk
Sitemap Kontakt Om Alun.dk Persondatapolitik Betingelser Smiley