❤ Gabor Maté i KBH d. 24. september 2024 (19 til 22): The Myth of Normal (Trauma, Illness & Healing in a Toxic Culture) ❤

Få dit livs oplevelse!

Skrevet 07-10-2011 af Alun Biggart - Print - Send til en ven -

Få dit livs oplevelse!

En mand, der er blevet kaldt Dalai Lama Junior af Bruce Lipton. Hans workshops og bøger har været meget anmelderroste. Michael Beckwith har været på utallige TV-shows, heriblandt Oprah og Larry King. Nu har du mulighed for at opleve og lærer fra ham!


Vi er utrolig glade for at kunne invitere dig til en mega-begivenhed den 14. og 15. oktober med Michael Beckwith og hans kone Rikkie (som vil give dig den smukkeste soul musik passende til arrangementet)

Kom og vær med, når den verdensanerkendte forfatter og spirituelle lærer, Michael Bernard Beckwith, besvarer de dybe spørgsmål, som opstår i tider med udfordring og skift – ved hans første præsentation i Danmark nogensinde: The Answer Is You.

I "The Answer Is You" vil Michael tilbyde praktiske anvisninger på at manifestere rigdom, sundhed og vitalitet – så du får kraft til at leve det fyldestgørende og lykkelige liv, som du er sat på jorden for.

Bestil Michaels workshops nu, og du kommer kun til at betale 1495 kr. for hans éndags-workshop (du sparer 500 kr.), og du får hans aftenseminar helt gratis (værdi 795 kr.).

Du sparer i alt 1295 kr.

Der er kun få pladser til denne helt specielle intro pris, så du skal være hurtig.

Klik her for at læse mere og bestille din billet til årets begivenhed.

Det vil samtidig blive et velgørenhedsarrangement. Vores mål er at give dig en oplevelse, du aldrig vil glemme, og samtidig at samle 250.000 kr. til velgørenhed.


Jeg værdsætter, at du vil besøge min side og læse denne artikel. Hvis du kan lide artiklen, så klik på DEL nedenunder så vi sammen kan sprede budskabet.

 Jeg elsker, når folk kommentere på mine artikler, så brug formular nedenunder.

Kom med din kommentar

Navn:*
E-mail:*
Kommentar:*
5 + 6 =*

Kommentarer:

 Ingen kommentarer endnu - kom med din kommentar.

Kom med din kommentar

Mest læste i Nyheder

Gode tilbud og økologiske produkter - besøg vores shop

Go left in offers Go right in offers
Alun.dk Hestetangsvej 58 3520 Farum info@alun.dk
Sitemap Kontakt Om Alun.dk Persondatapolitik Betingelser Smiley