❤ Gabor Maté i KBH d. 24. september 2024 (19 til 22): The Myth of Normal (Trauma, Illness & Healing in a Toxic Culture) ❤
 

Mere om Alun

Jeg blev født i Glasgow i Skotland den 29. maj 1971. Efter at have afsluttet min bachelor-eksamen i ”Sports Science and Physiology”, rejste jeg til Danmark i 1993 for at blive en bedre badmintonspiller.

Danmark var jo en af verdens førende badmintonnationer.

Jeg trænede sammen med mange dygtige danske badmintonspillere, blandt andre Peter Rasmussen, som blev verdensmester i 1997. Det var dog først, da jeg betragtede Peters træning, at jeg måtte erkende, at jeg havde brug for en anden karriere end badmintonsporten.

Dette førte til, at jeg startede mit eget firma med import og salg af Maxim produkter inden for sportsernæring. Jeg brugte mere end 10 år af mit liv på at opbygge Maxim op til at blive det ledende mærke inden for denne type af sportsprodukter.

I starten troede jeg selvfølgelig selv på produkterne, som jeg også selv anvendte. Men på et tidspunkt holdt jeg op med at bruge proteinprodukterne, og jeg havde derfor svært ved at sælge og anbefale produkterne til mine kunder.

På samme tid var jeg også frustreret over, at jeg altid følte mig træt og blev syg med forkølelser og influenza hver vinter. Ikke fordi jeg troede, at det havde noget med produkterne at gøre, men mere fordi jeg mente, at jeg måske kunne leve sundere.

At sælge en virksomhed, som du selv har startet op fra bunden, er aldrig særlig nemt, men jeg kunne ikke løbe fra den kendsgerning, at jo mere jeg undersøgte ingredienserne, der blev benyttet i sportsernæringsprodukterne (proteinpulver, energidrikke, energibarer osv.), jo mere bekymret blev jeg over deres kvalitet og sikkerhed.

Så det endte med, at jeg solgte min virksomhed. Det gav mig mulighederne for at koncentrere mig om min søgen efter at skabe et virkeligt sundt liv for mig selv. Jeg lærte en masse fra bl.a. Paul Chek, Westin A. Price, Loren Cordain, Brian Tracy, William Wolcott og mange andre eksperter, som havde forstået budskabet.

Det som jeg især fandt ud af var nemlig, at lykke og sundhed ikke nødvendigvis er den store videnskab, men at det i bund og grund er meget enkelt og nemt!

Det er der bare aldrig nogen, der før har villet fortælle os!

I virkeligheden fandt jeg til min store overraskelse ud af, at hvis vi bare går tilbage til naturen, går tilbage til basis samt gør de enkle ting godt, så bliver resultaterne forbløffende.

Fra det øjeblik vidste jeg, at jeg ville dele denne vidunderlige, men simple viden med så mange mennesker som muligt. Den logiske konsekvens af dette, var at starte min egen hjemmeside i november 2005.

Mit primære formål med hjemmesiden er at udbrede de enkle og klare budskaber om lykke og sundhed til så mange mennesker som overhovedet muligt.

Jeg håber derfor, at du vil medvirke til at udbrede budskabet til alle de mennesker, som du holder af. Dem som du ønsker, skal få et lige så godt liv, som du nu forhåbentlig er i gang med at starte – eller fortsætte.

Så det er altså den korte version af historien om, hvordan alun.dk blev skabt.

Meget af det jeg har lært, og meget af det jeg skriver om på min hjemmeside kan jeg takke mit liv sammen med min vidunderlige kone og dejlige børn for. Dengang jeg mødte min kone Margrethe nytårsaften 1999, var jeg ikke bevidst om det, men bagefter har jeg tænkt på, at jeg faktisk ubevidst benyttede mig af ”Law of Attraction”, som jeg senere skulle stifte bekendtskab med, og som du selvfølgelig kan læse mere om på alun.dk. Dette øjeblik ændrede mit liv for bestandigt, og det er jeg dybt taknemmelig for.

I dag bor vi på en skøn gård i Farum med vores 3 små børn Anna, Peter og Louise. Her har vi også vores firma alun.dk, og det giver mig bedre muligheder for at holde mig i form med vægttræning, daglige ture på mountainbike og en godom gang badminton, når lejligheden byder sig.

Gode tilbud og økologiske produkter - besøg vores shop

Go left in offers Go right in offers
Alun.dk Hestetangsvej 58 3520 Farum info@alun.dk
Sitemap Kontakt Om Alun.dk Persondatapolitik Betingelser Smiley