❤ Gabor Maté i KBH d. 24. september 2024 (19 til 22): The Myth of Normal (Trauma, Illness & Healing in a Toxic Culture) ❤

The Masters of the Secret – Gratis Audio kursus

Skrevet 25-07-2008 af Alun Biggart - Print - Send til en ven -

The Masters of the Secret – Gratis Audio kursus

Her er en gratis ressource, der kan hjælpe dig med at mestre Hemmeligheden og The Law of Attraction.


The Law of Attraction = “Du er et produkt af dine dominerende tanker” blev nedfældet første gang omkring 3000 fKr. Og den kan forklare – og ligger til grund for – stort set alt, hvad der sker dig. Det er universets vigtigste naturlov.

The Law of Attraction slår fast, at du er en slags “levende magnet”, og at du tiltrækker de mennesker og begivenheder ind i dit liv, der harmoniserer med dine dominerende tanker, særligt de tanker, du lægger mange følelser i. Positive tanker skaber et positivt kraftfelt af energi, der trækker de mennesker, ideer, ressourcer og muligheder ind i dit liv, som du behøver for at nå dine mål og opfylde dine drømme.

Du kan se på det på denne måde: En TV-stations sendemast sender via en bestemt frekvens, der skaber billedet i dit fjernsyn, og hvis du vil se et andet billede på dit fjernsyn, tager du fjernbetjeningen og vælger en anden kanal, hvormed du skifter frekvens.

Du er en slags menneskelig TV-mast; du er bare langt stærkere end nogen TV-mast, der nogensinde har stået på Jorden. Din tanketransmission skaber dit liv. Den frekvens, du sender på, går ud over bygrænser, landegrænser og når ud over verdens grænse. Den når ud i Universet. Og du sender på den frekvens i netop dette øjeblik med de tanker, du tænker lige nu.

De billeder, du modtager på dine tankers frekvens, kan du ikke se på dit fjernsyn, men derimod på dit liv. Dine tanker skaber en specifik frekvens, der magnetisk suges tilbage til dig som billeder i dit liv. Hvis du har lyst til at ændre noget i dit liv, så skift kanal og frekvens ved at ændre dine tanker.

Som alle naturens love er Law of Attraction perfekt. Du skaber dit eget unikke liv. Du vil komme til at høste af alle de positive tanker, du sår! Dine tanker er frøene, og kvaliteten af din høst vil afhænge af, hvor gode frø, du har sået.

Når du står foran et spejl og ser på dit eget spejlbillede, er dette billede bestemt af de tanker, du lige har haft. Din ydre verden er i virkeligheden et spejlbillede af din indre verden (dine tanker). Det, der sker udenpå, er en manifestation eller en reflektering af det, der sker inde i din bevidsthed.

Vil du lære, hvordan du kan mestre the Law of Attraction?

Det tænkte jeg nok!

Den bedste måde at lære noget, er ved at lærer fra eksperterne, der mestrer teknikken.

Med det i mente, så har jeg fundet en gratis ressource, der vil gøre præcis det.

Klik på nedenstående link og besøg hjemmesiden. Her vil bl.a. otte af eksperterne fra hit-filmen The Secret fortælle dig, hvordan du kan bruge The Law of Attraction i dit liv.

Du kan lære fra Bill Harris, Dr. Michael Beckwith, Jack Canfield, John Assaraf, James Ray, Hale Dwoskin, Lisa Nichols, Dr. Joe Vitale

Og det bedste del er? Det er GRATIS!

P.S. Næste uge vil jeg introducere en hel ny DVD. Den vil gå dybere og videre med The Secret, og hjælpe dig med at opnå dine største drømme og mål
 

 


Jeg værdsætter, at du vil besøge min side og læse denne artikel. Hvis du kan lide artiklen, så klik på DEL nedenunder så vi sammen kan sprede budskabet.

 Jeg elsker, når folk kommentere på mine artikler, så brug formular nedenunder.

Kom med din kommentar

Navn:*
E-mail:*
Kommentar:*
5 + 6 =*

Kommentarer:

 Ingen kommentarer endnu - kom med din kommentar.

Kom med din kommentar

Mest læste i Nyheder

 

Gode tilbud og økologiske produkter - besøg vores shop

Go left in offers Go right in offers
Alun.dk Hestetangsvej 58 3520 Farum info@alun.dk
Sitemap Kontakt Om Alun.dk Persondatapolitik Betingelser Smiley