❤ Gabor Maté i KBH d. 24. september 2024 (19 til 22): The Myth of Normal (Trauma, Illness & Healing in a Toxic Culture) ❤
 

Målsætninger for alun.dk

Mit mål for livet er at vågne op hver morgen og glæde mig til at gøre alt jeg kan, for at gøre denne planet og alle dens skabninger sundere og mere lykkelige.

Gennem denne hjemmeside håber jeg, at jeg kan hjælpe menneskeheden med at få kræfterne tilbage ved at vise dig, hvordan du kan genvinde dit helbred og styrke gennem sjove, enkle og letlæste artikler, guides og tests.

Med den nye viden vil du være i stand til at foretage de nødvendige ændringer i dit liv, så du kan opnå den sunde og velfungerende krop, tanke og ånd, som du er designet til.

Sammen håber jeg, at vi kan opnå følgende 7 mål:

1. At du kan få opfyldt alle dine drømme, hvad de så end måtte være.

2. At du kan få de værktøjer, som du har brug for til at blive sund og lykkelig.

3. At være med til at skabe et lykkeligere og sundere samfund, som ikke kun sætter fokus på de gode ting i livet, men som også er taknemmelig for at kunne nyde dem.

4. Et samfund, som forstår, at forebyggelse er bedre end slankekure og lægemidler, og som derfor bruger sine ressourcer fornuftigt.

5. Forbrugere, som kræver økologiske fødevarer i butikkerne, der vil føre til en større variation.

6. Bedre mærkning på alle fødevarer, så forbrugerne kan se, om det er gode og sunde varer.

7. En medieverden, som i højere grad vil fokusere på de gode, positive og sunde ting i livet. Tænk bare på, hvor sjældent du ser eller læser positive nyheder på TV eller i aviser.

Gode tilbud og økologiske produkter - besøg vores shop

Go left in offers Go right in offers
Alun.dk Hestetangsvej 58 3520 Farum info@alun.dk
Sitemap Kontakt Om Alun.dk Persondatapolitik Betingelser Smiley