❤ Gabor Maté i KBH d. 24. september 2024 (19 til 22): The Myth of Normal (Trauma, Illness & Healing in a Toxic Culture) ❤

Genfind glæden ved at løbe og bruge din krop.

Skrevet 01-07-2010 af Alun Biggart - Print - Send til en ven -

Genfind glæden ved at løbe og bruge din krop.

Synes du, at det ofte kan være det lidt kedeligt at løbe længere ture? Det gjorde jeg tidligere, men hjælp af Fivefingers har jeg genfundet glæden ved at løbe. Vil du se hvordan man kan løbe med Fivefingers så klik her for at se en korte gratis inspirerende video.


Det kan godt være, at du ikke helt kan løbe som fyren på videoen, men når du tager Fivefingers på, er det som at blive barn igen, dengang løb var sjovt og du hoppede af sted når du løb.

Løb hurtigere og nedsæt risikoen for skader med fivefingers

Når du løber i Fivefingers vil det ikke kun være sjovere, men du vil også komme til at løbe hurtige.
Hvorfor spørger du sikker?
Fordi når du løber i Fivefingers kommer du til at lande på forfoden. Ved at ændre din løbestil fra at lande på hælen til forfoden, vil du opleve, at du får en mere glidende løbestil, der vil gøre at du faktisk kommer til at løbe 5 % hurtigere. 
Med et par Fivefingers er du beskyttet mod sten, glasskår og andre ulækre ting man ofte finder i byen, men du får alle fordelene, som hvis du løber på bare fødder.
Hvis du ikke har fået set videoen fra Nature, hvor en professor fra Harvard fortæller om sine revolutionerende opdagelser, bl.a. at du nedsætter risikoen for skader når du løber barfod (eller i Fivefingers). Så har du stadig chancen, bare klik her.
Fivefingers er allerede blevet meget populære i USA der allerede har solgt over 1 million par sko i år.  Det er mere en 5 gange så mange som sidste år. 
Vil du være med som en af de første til at revolutionere opfattelsen af løb herhjemme eller bare vil genfinde det sjove i løbet. Så klik her for at vælge den model der lige netop passer dig
P.S. Men pas på! Fivefingers er meget vanedannende, det kan meget vel ske at du ikke vil have et par ”normale” løbe sko på igen :)
P.P.S Fivefingers kan bruges til meget andet en løb, f.eks  fitness, tai-chi, dans eller bare til  at have på i fritiden, du sætter selv grænsen.

Jeg værdsætter, at du vil besøge min side og læse denne artikel. Hvis du kan lide artiklen, så klik på DEL nedenunder så vi sammen kan sprede budskabet.

 Jeg elsker, når folk kommentere på mine artikler, så brug formular nedenunder.

Kom med din kommentar

Navn:*
E-mail:*
Kommentar:*
5 + 6 =*

Kommentarer:

 Ingen kommentarer endnu - kom med din kommentar.

Kom med din kommentar

Mest læste i Nyheder

Gode tilbud og økologiske produkter - besøg vores shop

Go left in offers Go right in offers
Alun.dk Hestetangsvej 58 3520 Farum info@alun.dk
Sitemap Kontakt Om Alun.dk Persondatapolitik Betingelser Smiley