❤ Bestil produkter for KUN  1600 kroner og få et par lækre Barfodssko (værdi 699) som bonus til 0 kroner. ❤

TVANGSVACCINATION i Danmark af dine, mine og vores børn: NEJ TAK

Skrevet 28-05-2020 af Alun Biggart - Print - Send til en ven -

TVANGSVACCINATION i Danmark af dine, mine og vores børn: NEJ TAK

Frihed frem for alt – JA TAK Den danske regering har givet sundhedsminister Magnus Heunicke (S) magt til at tvangsvaccinere, tvangsisolere, tvangsindlægge og tvangsbehandle danskere, som han ønsker ;-( Ja, du læste rigtigt. Han kan nu vaccinere dine børn uden din tilladelse.


Jeg har boet her i 27 år, for Danmark er det bedste land i verden, men jeg havde aldrig forestillet mig, at vi ville se noget som dette i et demokratisk land med en stolt fortid.

Hvilket samfund lever vi i, når regeringen giver sig selv magt til at begå vold mod folket, tvinge dem til at blive injiceret med potentielt farlige kemikalier, som ikke vil være ordentligt testede?

Og hvad der er endnu værre er, at de kan gøre det mod vores børn uden vores tilladelse.

Hvor er demokratiet blevet af?

Lever vi nu i et ”skjult” diktatur?

Frit sundhedsvalg er en grundsøjle i vestens medicinske etik, og en hvilken som helst regering, som vil forsøge at ødelægge en mands eller kvindes krop med en cocktail af potentielt farlige, fremmede substanser – inklusive vaccine-ingredienser fra aborterede fosterceller, dyr osv., begår LÆGELIGT OVERGREB!

Når først en regering kræver ejerskab over din krop, er der ingen grænser for den ondskab, den kan udføre i ”alles bedste interesse.”

Bill Gates (som også ønsker, at vi får injiceret en chip sammen med den nye vaccine, så han kan spore ethvert skridt, vi tager), og hans venner i medicinalindustrien griner af os hele vejen til banken.

Du kan måske ikke forestille dig, at dette kommer til at ske, men for bare 2,5 måneder siden ville ingen heller have troet, at en virus ville paralysere hele planeten.

Det er på tide, at vi VÅGNER OP og siger STOP …

… før det er for sent!

Hvilken verden ønsker vi, at vores fremtidige generationer skal vokse op i?

Så jeg opfordrer dig NU kraftigt til dette:

Lad alle dine venner og din familie vide, at Danmark desværre ikke længere er et frit land.

Læg artikler op på de sociale medier for at lade folk vide, at Magnus Heunicke nu kan tvangsvaccinere osv. dig og dine børn UDEN din tilladelse!

Og er der journalister, der læser med, så begynd venligst at undersøge og informere om dette, så vi kan få vores fantastiske land tilbage på sporet igen.

OG dette fortæller Mette Frederiksen os ikke:

1. Vacciner giver FALSK sikkerhed og vil aldrig beskytte os!

Denne specifikke COVID-19-virus vil formentlig mutere som andre vira, så enhver vaccine, de udvikler, vil ikke virke. Det er grunden til, at mennesker stadig får influenza, selvom de er blevet vaccineret.

Så du får alle de potentielt skadelige kemikalier sprøjtet ind i din krop uden at opnå nogen som helst beskyttelse.

2. Hvis du har et sundt immunforsvar, har du ikke noget at bekymre dig om!

Ja, hvis du er under 65 år, ikke tidligere har været ramt af sygdom og er sund og rask, er risikoen for at dø af corona eller en hvilken som helst anden virus meget lille.

Lad os på alle måder beskytte de ældre og de sårbare i ”risikogrupperne,” og lad os andre fortsætte vores liv som før og langsomt opbygge en flokimmunitet til gavn for os alle.

Kom udenfor i det gode vejr og nyd naturen, lad din hud suge en masse helbredende D-vitamin til sig, træk frisk luft, bevæg din krop, spis naturlige fødevarer kysset af jorden og i uforarbejdet tilstand, og allervigtigst skal du sørge for at få en god nats søvn og slukke for fjernsynet, så du ikke udsættes for den unødige negativitet og frygt, som spredes af politikerne.

På denne måde vil du kunne opbygge et stærkt og sundt immunforsvar på få dage.

3. Frygt lukker dit immunforsvar ned.

Ja, du læste rigtigt. Når regeringen og medierne gør os bange, lukker vores immunforsvar ned! Sådan fungerer det:

Når et individ er stresset eller bange, lukker kroppens udskillelse af stresshormoner (kortisol) immunforsvaret ned for at udnytte kroppens energi til at flygte fra en opfattet trussel, den ”sabeltandede tiger.”

Det er hensigtsmæssigt i nogle få minutter, men ikke over flere uger.

Når mennesker mister deres virksomheder, arbejde, huse, bliver skilt osv. grundet det store pres, skyder deres stressniveau i vejret.

Og det høje stressniveau, som alt for mange mennesker oplever som følge af den aktuelle strategi i forhold til coronavirus, kan ende med at slå mange flere mennesker ihjel, end COVID-19 nogensinde vil.

Og vil vores sundhedssystem i årene fremover i Danmark overhovedet være i stand til at give os den service, vi fik før COVID-19, med den massive gæld vi har fået oparbejdet?

Jeg opfordrer dig igen kraftigt til NU:

Lad alle dine venner og din familie vide, at Danmark desværre ikke længere er et frit land.

Læg artikler op på dine sociale platforme, og lad folk vide, at Magnus Heunicke nu kan tvangsvaccinere osv. dig og dine børn UDEN din tilladelse!

Og hvis der er journalister, der læser med her, så gå venligst i gang med at undersøge, skrive og informere om dette, så vi kan få vores fantastiske land tilbage på sporet.

Henvisninger:

https://180grader.dk/sektioner/nyheder/politik/artikel/eksperter-advarer-mod-sundhedsministers-vidtgaende-magt-det-er-et-demokratisk-problem fbclid=IwAR0srh4XO7MgfkJz6ON0SCubIDelTGp3QacRdVucU3s8sHd-b6Obq9Us0f8

https://www.berlingske.dk/politik/eksperter-er-bekymrede-for-ministers-enorme-magt-og-nu-er-de-klar-med 


Jeg værdsætter, at du vil besøge min side og læse denne artikel. Hvis du kan lide artiklen, så klik på DEL nedenunder så vi sammen kan sprede budskabet.

 Jeg elsker, når folk kommentere på mine artikler, så brug formular nedenunder.

Kom med din kommentar

Navn:*
E-mail:*
Kommentar:*
5 + 6 =*

Kommentarer:

Michael Maardt skrev denne kommentar:
28-05-2020 20:16:16

meget fint skriv. Jeg har set folks reaktioner på FB.


MTS skrev denne kommentar:
17-11-2020 10:10:02

Hej, til hvem der nu står og læser dette: Bill Gates ønsker ikke at 'chippe' dig, og vaccineskepsis samt påstanden om at frygt "lukker" dit immunforsvar er komplet ubegrundet. Det er skamfuldt at vi i 2020, hvor verden er begrebet af en international pandemi, kan tænke os at skrive sådan noget læs lort.


Pm skrev denne kommentar:
12-07-2021 08:15:58

MTS

Du er da er får uden lige.. alt hvad der står her er faktisk rigtig.. hyg dig med din vaccine.. og nej der er ingen pandemi .. mund f. Eks beskytter ikke imod vira.. det er om at skabe frygt og kontrol..


Kom med din kommentar

Mest læste i Livsstil

Gode tilbud og økologiske produkter - besøg vores shop

Go left in offers Go right in offers
Alun.dk Hestetangsvej 58 3520 Farum info@alun.dk
Sitemap Kontakt Om Alun.dk Persondatapolitik Betingelser Smiley