❤ Transformativ workshop med Bruce Lipton (KBH d. 4. – 5. oktober 2024) Conscious Evolution: Få mere energi, et bedre helbred samt indre ro ❤

Coronavirus: Sådan forbliver du positiv, glad og stressfri!

Skrevet 23-03-2020 af Alun Biggart - Print - Send til en ven -

Coronavirus: Sådan forbliver du positiv, glad og stressfri!

Jeg har aldrig set noget, der minder om det, der sker over hele verden lige nu, med den ødelæggelse, som coronavirus (COVID-19) skaber. Det tror jeg heller ikke, du har? I stressende tider som nu er det let at blive trist og opgivende. Men du har faktisk mulighed for at trives og være ovenud glad i krisetider. Jeg vil vise dig, hvordan det kan lade sig gøre med denne enkle, men meget kraftfulde formel, som jeg fik kendskab til for år tilbage af en indisk professor. Dette er en SJOV øvelse, du kan bruge resten af dit liv! Er du parat?


Forskere og sundhedsvæsenet er begyndt at forstå, at den største dræber og årsagen til de fleste sygdomme, som menneskeheden får, er stress, så på et tidspunkt, hvor et stærkt immunforsvar er mere vigtigt end nogensinde, er det essentielt at reducere eller fjerne stress fra vores liv.
 
Med alt, hvad der sker i hele verden i dag, er det let at blive stresset, frustreret og endog vred.
 
Det liv, vi har været vant til, har ændret sig, og ingen ved, hvornår det bliver ”normalt” igen.
 
Personligt har jeg måttet flytte et event med 2500 unge mennesker og 2000 voksne, der skulle have oplevet Nick Vujicic i april i år, til 2021.
 
Dette event har været mit hovedprojekt de seneste seks måneder, og udsættelsen af det har selvfølgelig mange konsekvenser. Derudover skulle jeg i denne uge have været på en ferie til Australien med min datter og mine forældre i seks uger, men lige nu er det ikke muligt at komme ud at rejse.
 
Mange af jer oplever lignende stress-situationer på arbejdet eller på andre fronter i jeres liv for ikke at nævne, at hele landet lige som resten af verden er lukket ned.
 
Men jeg skriver dette fra et sted i mig, hvor der er fred, og denne indre ro er kommet til mig via min kære ven og mentor, professor Srikumar Rao. Her følger, hvad han har lært mig – det er potentielt livsændrende!
 
Srikumar lærte mig for flere år siden, at alt, hvad der stresser dig (økonomi, personlige forhold, arbejde, helbred osv.), skyldes, at du IKKE ACCEPTÉRER Universet eller livet, som det er.
 
Jo, for du har rigide forventninger om, hvordan dit liv burde være, og Universet spiller ikke med og samarbejder ikke. Livet lytter ikke til, hvad vi individuelt - hvad DU ønsker - skal ske.
 
At kæmpe imod, hvad der sker lige nu, at undlade at acceptere, hvad der sker med coronavirus, VIL IKKE VIRKE, for vi har ikke kontrol over dette; vi har aldrig haft kontrollen, og vi vil aldrig få kontrol.
 
Tænk over dette et øjeblik!
 
Det er rigtigt. Vi har absolut ingen kontrol over, hvad der sker med coronavirus, og det er en eviggyldig sandhed i livet. Det er bare mere ekstremt lige nu.
 
Al stress kommer af MANGLENDE ACCEPT af situationen!                                                       
 
At kæmpe imod og at være oprevet over situationen med coronavirus vil kun gøre dig og mig endnu mere stressede, så her får du den visdom, som Srikumar har delt med mig og hans tusindvis af andre elever.
 
Denne enkle, men utrolig kraftfulde formel, har fuldstændig fjernet enhver stress, jeg måtte opleve, og har erstattet den med en vidunderlig dyb fornemmelse af indre ro. Og du kan også opnå de samme fordele!
 
1. Først skal du anerkende, at coronavirus er virkeligheden lige nu.
 
2. Derefter må du ikke kæmpe imod. ACCEPTÉR tingenes tilstand. Kæmp ikke imod den kendsgerning, at Universet og livet ikke retter sig efter dine personlige ønsker.
 
Stop op et øjeblik, og tag en dyb indånding, og tænk over, hvor meget lettere livet kunne være lige nu ved at acceptere, at du ingen kontrol har over, hvad der sker med COVID-19. Livet er, hvad det er!
 
Gør det. Hold en pause, og gå ind i et rum af accept.
 
Wow. Denne accept er i sandhed frigørende, ikke?
 
Egentlig er vi ikke stressede over COVID-19. Vores stress er forårsaget af manglende accept af, hvordan livet er lige nu.
 
At acceptere den aktuelle situation med COVID-19 fjerner bogstaveligt al stress.
 
3. Nu hvor du har accepteret, at du ikke kan ændre på, hvad der sker, er det sidste trin at lave en liste over alle de handlinger, du kan foretage dig lige nu for at forbedre dit eget og dine kæres liv.
 
Min liste indeholder følgende:
 
- Jeg er taknemmelig for den utrolige læring, som den aktuelle COVID-19-situation giver mig. Det er virkelig så lærerigt for mig, og jeg har aldrig oplevet noget lignende før.
 
- Det er også en perfekt tid til at praktisere at nyde nuet, at være til stede med erkendelsen af, at dette er alt, hvad vi har.
 
- Min kone og jeg lytter og taler med vores børn om, hvad der sker, for at være sikre på, at de har det ok med COVID-19, og for at give dem plads til at fortælle, hvad de oplever. Nu har vi ekstra tid, som vi kan investere i dem, for at hjælpe dem med at udvikle sig som små mennesker og os som familie.
 
- Kom ud i naturen så meget som muligt, for naturen er den bedste healer, jeg kender.
 
- Jeg må acceptere, at mit event med Nick Vujicic er blevet forsinket og ikke græde over det, men bare bruge alt mit krudt på et nyt, spændende online-projekt, som jeg vil lancere efter påske.
 
- Jeg vil fortsætte med den livsstil, jeg følger, og som har holdt mig sund og rask i 20 år uden en eneste sygedag. Jeg er ikke bange for selv at blive syg af COVID-19 eller noget som helst andet.
 
- Jeg vil være opmærksom på mit åndedræt. Hvis jeg føler anspændthed eller frustration, vil jeg holde en kort pause og trække vejret langsomt, dybt og afslappet.
 
Jeg traf en bevidst beslutning for et par uger siden om, at det, vi oplever med COVID-19, giver mig den perfekte mulighed for at vokse som person, og det er jeg besluttet på at gøre.
 
Hvordan ser din liste med handlemuligheder ud?
 
Hvilke handlinger kan du foretage dig lige nu for at gøre både dit eget liv og din families liv endnu bedre i denne krisetid?
 
Skriv dem nu ned!
 
Buddha sagde for tusinder af år siden:
 
”Et menneske bliver, hvad det tænker på det meste af tiden.”
 
Jeg vælger at være taknemmelig for et godt helbred og lader al den konstante sygdom, jeg har oplevet, være fortid. Hvis du ønsker mere information om, hvordan dine tanker og overbevisninger om dit helbred bliver til virkelighed, så besøg Bruce Liptons hjemmeside!
 
Ja, accepten af situationen med COVID-19, at jeg kigger på det som en læringserfaring, at det er en mulighed for mig at vokse som person, og at jeg lægger hele min indsats i de handlinger, jeg kan foretage mig lige nu, gør rejsen glad og ”stressfri.”
 
Brug nu lidt tid på at tænke over dette, og du vil blive overrasket over, hvordan stressen bogstavelig talt forsvinder for øjnene af dig!
 
Selvfølgelig kræver denne praksis øvelse, og der vil være tider, hvor du glemmer og bliver fanget i livets små dramaer, men jo mere du praktiserer det, jo bedre bliver du til det, og jo mere lykkeligt vil dit liv blive.
 
Her er en anden game changer, du ikke hører om i skolen:
 
Lykken er et valg – det er en livsstil.
 
Der er noget andet, som er vigtigt at forstå for os alle:
 
Sand lykke kommer indefra, og du behøver ikke at være, have eller gøre noget for at være lykkelig.
 
Ja, lykken er et valg, det er en livsstil.
 
Jeg har lykken boende i mig, og du har lykken indeni dig, og alle kan vælge at være lykkelige.
 
Vi behøver ingen materielle ting, penge, andre mennesker, præstationer eller noget som helst andet for at være lykkelige. Vi kan ganske enkelt beslutte os for i dette øjeblik at leve et liv fyldt med glæde, uanset hvad der sker.
 
Ja, der vil være situationer og tidspunkter, som vi oplever det netop nu med coronavirus COVID-19, som vi ikke bryder os om og ville foretrække var anderledes, men vi kan stadig beslutte os for at være lykkelige.
 
Tag lige en pause, og overvej dette.
 
Enhver celle i din krop ved det, til trods for hvad moderne marketingskampagner vil have os til at tro.
 
Meget af denne forvirring om lykke stammer fra vores tidlige barndom frem til voksenalderen, fordi vi helt bogstaveligt er blevet hjernevaskede af snedige annoncører på TV, i blade og nu på nettet, hvor de ”snyder” os til at tro, at hvis vi ikke køber dette produkt eller ser ud som denne person osv., så kan vi aldrig blive lykkelige.
 
Så som samfund er vi konstant på udkig efter materielle ting, som kun i bedste fald bringer midlertidig tilfredsstillelse, i stedet for at kigge og søge indad for at finde sand, dyb, meningsfuld lykke.
 
Budskabet, vi får lige nu er, hvad enten det er forsætligt eller ikke, at vi ikke kan blive lykkelige, før COVID-19 er væk, og det er simpelthen ikke rigtigt.
 
Vi er født til at være glade. Det er vores fødselsret. Lykken er vores valg.
 
Men hvad gør du så for at fjerne negativiteten?
 
Sluk for fjernsynet, og læs ikke aviser eller nyheder på din pc eller mobil.
 
Med al den forvirring og frygt, der foregår omkring os lige nu, foreslår jeg, at du træffer bevidste beslutninger om at minimere din eksponering for nyheder til maksimum én gang om dagen.
 
Det er så nemt at blive fanget i en nedadgående spiral med det, der foregår lige nu, men du kan forblive immun overfor negativiteten ved ganske enkelt at vælge kun at deltage i det én gang om dagen, hvis overhovedet.
 
Hvis du vælger at se nyheder, så stop op et øjeblik, når du har set dem, og spørg dig selv, om dit lykkeniveau er blevet øget, eller om det har bidraget til noget positivt i dit liv?
 
Jo, vi har brug for at holde os opdateret, men vi behøver ikke at blive trukket ned af al frygten.
 
Du kan blive en rollemodel, som kan inspirere andre
 
I ekstreme situationer som nu er tiden kommet for os alle til at stå frem og blive rollemodeller for at inspirere andre til at nyde livet med et smil på læben.
 
Du vil forandre livet for dine allernærmeste, for dine venner, kolleger osv. på en superpositiv måde ved ikke at lade frygten, som er alle vegne omkring os, trække dig ned.
 
Så beslut dig for lige nu at have en positiv attitude, og forbliv rolig, eftertænksom, produktiv, medfølende. Fasthold dine sunde vaner, og vær trofast og energisk på din march henimod dine drømme.
 
Ved at vise samfundssind, lytte til hinanden, hjælpe hinanden og være der for hinanden vil vi komme ud af oplevelsen med COVID-19 stærkere og tættere forbundet.
 
Det er din gave til menneskeheden. Gå nu ud, og giv den til alle, du møder på din vej.
 
Hvad kan du gøre for andre mennesker lige nu for at hjælpe dem igennem denne svære tid?
 
Små gode gerninger er lige så gode som de store!
 
Konklusion
Vi lever på et unikt tidspunkt i historien. Det er en spændende film. Du og resten af planetens befolkning har hovedrollerne.
 
Jeg ville foretrække, som jeg er sikker på, du også ville, ikke at have COVID-19-krisen lige nu eller på et andet tidspunkt i fremtiden.
 
Men sådan er livet.
 
Universet har en anden agenda, og at kæmpe imod, hvad der sker lige nu, vil kun påføre os stress, og jo mere stress vi oplever, jo svagere bliver vores immunforsvar, og jo større sandsynlighed er der for, at vi bliver syge af coronavirus eller en hvilken som helst anden sygdom.
 
Så følg Srikumar Raos formel som beskrevet ovenfor.
 
Acceptér livet, som det er lige nu, skub ikke tilbage, kæmp ikke - bare acceptér, hvad der sker, og læg al din indsats i, hvad du kan gøre for at øge din livskvalitet for dig og din familie.
 
Mens du er i processen, skal du huske på de handlemuligheder du har. Lykken er et valg.
 
Du behøver ikke at opnå noget, at få noget eller være sammen med nogen for at være lykkelig. Du kan bare beslutte dog for at være lykkelig lige her og nu, hvad enten vi har COVID-19 eller ikke!
 
Disciplinér dig selv til kun at se nyhederne én gang om dagen, og du vil muligvis blive overrasket over, hvor godt livet kan være.
 
Tillykke! Du er nu på vej til at give slip på frygt og stress over verdenskrisen lige nu og har fundet fred med den nuværende situation.
 
Det er på tidspunkter som dette, at vi alle kan blive rollemodeller, og ved at være det kan vi hjælpe andre mennesker med at navigere gennem COVID-19 og komme stærkere ud på den anden side.
 
Vis dine venner, din familie, dine venner og alle omkring dig, hvad det betyder at have indre styrke og bekæmpe panik med visdom!
 
Så hvad kan du gøre for at hjælpe andre i denne nødsituation?
 
Jeg er stolt af dig!
 
Du har lært en værdifuld lektie, som vil hjælpe dig med at navigere gennem resten af dit liv med et smil.
 
Min familie ønsker jer alle det bedste og masser af kærlighed.
 
P.S.: Nyd videoen neden for med min ven og læremester professor Srikumar Rao, og husk at dele den med dine venner.
 


Jeg værdsætter, at du vil besøge min side og læse denne artikel. Hvis du kan lide artiklen, så klik på DEL nedenunder så vi sammen kan sprede budskabet.

 Jeg elsker, når folk kommentere på mine artikler, så brug formular nedenunder.

Kom med din kommentar

Navn:*
E-mail:*
Kommentar:*
5 + 6 =*

Kommentarer:

Lise Retbøll Rosted skrev denne kommentar:
24-03-2020 10:29:03

Tak for en posetiv, personlig og konstruktiv mail
samt en indsigtsfuld video der underbygger det ,)


Helle V. Skov skrev denne kommentar:
25-03-2020 09:54:17

Tak for lige at huske os på at være i nuet, trække vejret og tage lykken ind.


Maja skrev denne kommentar:
25-03-2020 11:16:31

Tak for de kloge ord - dejligt at nogen taler om at frygt er et valg og at vi kan vælge at tænke/føle anderledes :-)


Vis alle kommentarer

Merry Buch skrev denne kommentar:
25-03-2020 12:13:13

Tak for de kloge ord


Merry Buch skrev denne kommentar:
25-03-2020 12:13:34

Tak for de kloge ord


Merry Buch skrev denne kommentar:
25-03-2020 12:13:50

Tak for de kloge ord


Pia skrev denne kommentar:
25-03-2020 15:35:17

Så enkelt, så smukt, så sandt.
Tak ❤


Eva Lagoni skrev denne kommentar:
01-04-2020 10:41:47

Tak for din beskrivelse - nemt og godt formuleret - Jeg er enig i din betragtning af livet og styring af tanker.
Det at beherske sine føleelser og give slip på bekymring og frygt er fantastisk en proces.
Jeg vil hermed også spørge dig om tilladelse til at bruge din fine beskrivelser i et matriale jeg er ved at udarbejde i forbindelse med støtte til pårørende af psykisksyge?


anni werge skrev denne kommentar:
01-04-2020 12:44:18

Jeg har læst og læser stadig i Louise Hays bog Helbred dit liv og nu har jeg læst disse kloge ord. Ja jeg praktiserer det at være lykkelig. Når jeg siger til mig selv at jeg er lykkelig kan jeg mærke det i min mave og mit bryst. Større glæde


Hansen skrev denne kommentar:
19-04-2020 09:43:32

Kun mikrobølgeovnslobbyisterne har magt nok til at have skabt denne forfærdelige apokalyptiske pandemi!

De fjerne afkroge af internettet (dark web) taler om et biologisk våben, om et uheld på et kinesisk laboratorium. Men det kan alt sammen spores tilbage til mikrobølgeovnslobbyisterne - jeg er sikker!

Alun. Du har altid været min ledestjerne. Vil du ikke afdække dette mysterium i en af dine dybdegående artikler her på siden?

De bedste hilsner,
Ove Hansen


Kom med din kommentar

Mest læste i Livsstil

Gode tilbud og økologiske produkter - besøg vores shop

Go left in offers Go right in offers
Alun.dk Hestetangsvej 58 3520 Farum info@alun.dk
Sitemap Kontakt Om Alun.dk Persondatapolitik Betingelser Smiley