❤ Bestil produkter for KUN  1600 kroner og få et par lækre Barfodssko (værdi 699) som bonus til 0 kroner. ❤

Rejsetips - Sund på rejsen

Skrevet 29-06-2016 af Alun Biggart - Print - Send til en ven -

Rejsetips - Sund på rejsen

Er du parat til en fantastisk ferie? I denne artikel får du råd til, hvordan du kan ankomme frisk og veludhvilet på ferien og udnytte hver eneste dag, du er væk. Her får du gode råd til en sund rejse.


I ferietiden skal mange ud at flyve, og flyrejser kan være hårde ved kroppen, for ikke at tale om dine smagsløg.

Bl.a. ved at spise og drikke ordentligt kan du undgå mange af de gener, som flere af os oplever efter en flyvetur.

Hav de følgende råd i baghovedet når du rejser. De vil hjælpe dig til at holde din krop sund og dit fordøjelsessystem betydeligt mere fornøjet end ellers. 

1. Mad

Medbring din egen økomad når du skal flyve. Den mad, der serveres på fly, er kraftigt forarbejdet, fyldt med ubehagelige kemikalier og tager i hvert fald ikke hensyn til din Metabolic Type.

Nem, sund og nærende mad til flyveturen kunne være:

Jerky Tørret kød er godt til rejser og er en god snack til proteintyper. Hvis du er glutenintolerant, så husk at læse varedeklarationen nøje, da mange jerkyprodukter indeholder sojasovs, som ofte indeholder hvede.

Hårdkogte æg Æg er sunde, og hvis du koger dem i forvejen, er de nemme at transportere. Bare husk at pakke dem, så de ikke går i stykker.

Grøntsager Du kan komme langt med en pose babygulerødder og selleri. Vælg dine grøntsager i forhold til din metabolic type og undgå eksempelvis rodfrugter, hvis du er en hurtigt oxiderende proteintype.

Økologisk energibar Generelt bør du passe på med snackbarer, der ofte indeholder en masse tilsætningsstoffer og er kraftigt forarbejdede, men The Organic Food Bar er både velsmagende, energigivende og sund. 

2. Vand

Drikkevand er meget vigtigt, når du skal flyve. Som du sikkert ved, er indeklimaet på et fly ekstremt tørt. Man kan nemt blive dehydreret, specielt på lange ture. Drik vand af ordentlig kvalitet. Hvis du er nødt til at drikke flyets vand, så drik det uden is.

Kroppen optager det ikke, før det har kropstemperatur. Det betyder, at kroppen skal arbejde med at optage koldt vand. Drop isterningerne så du hurtigere kan vande din krop!

Her kan du læse mere om, hvorfor vand er så vigtigt for din krop.

3. Bevæg dig

Det kan være svært at holde blodcirkulationen i gang i benene, når man er ude at rejse. Sørg for at rejse dig op tit, vælg den gammeldags trappe i lufthavnen og gå i stedet for at bruge det rullende fortov, vip med fødderne mens du sidder ned osv.

Sørg for at have løstsiddende tøj på, for du skal sidde ned i lang tid og det er vigtigt ikke at hindre blodforsyningen til benene.

4. Undgå stress

Sørg for at komme i god tid i lufthavnen, at have styr på pas, penge osv. for psykisk stress er noget af det værste, du kan udsætte din krop for. Her kan du læse om symptomerne på stress, konsekvenserne af stress og om, hvordan du reducerer din stress:

5. Restahead - Revolutionerende  nakkepude

Restahead™ nakkepude støtter diskret dit hoved og din nakke i en naturlig position, som giver dig maksimal hvile og komfort - uanset hvor du er. Brug Restahead til rejse, afslapning og afspænding.

Følg ovenstående råd og du vil have mere energi til at nyde ferien, du vil blive mindre påvirket af et eventuelt jetlag, og du vil komme mere veludhvilet tilbage!

God Tur!

P.S. Mangler du lidt afslappende og lærerig læsning til rejsen, får du tips til gode bøger her


Jeg værdsætter, at du vil besøge min side og læse denne artikel. Hvis du kan lide artiklen, så klik på DEL nedenunder så vi sammen kan sprede budskabet.

 Jeg elsker, når folk kommentere på mine artikler, så brug formular nedenunder.

Kom med din kommentar

Navn:*
E-mail:*
Kommentar:*
5 + 6 =*

Kommentarer:

 Ingen kommentarer endnu - kom med din kommentar.

Kom med din kommentar

Mest læste i Livsstil

Gode tilbud og økologiske produkter - besøg vores shop

Go left in offers Go right in offers
Alun.dk Hestetangsvej 58 3520 Farum info@alun.dk
Sitemap Kontakt Om Alun.dk Persondatapolitik Betingelser Smiley