❤ Gabor Maté i KBH d. 24. september 2024 (19 til 22): The Myth of Normal (Trauma, Illness & Healing in a Toxic Culture) ❤

Lev dine drømme: Hvordan finder du dine drømme og får dem ALLE opfyldt?

Skrevet 04-03-2008 af Alun Biggart - Print - Send til en ven -

Lev dine drømme: Hvordan finder du dine drømme og får dem ALLE opfyldt?

Hvad vil det sige at leve et liv, der er fyldt med kærlighed og lykke? Spænding, tilfredsstillelse, målbevidst, motivation og masser af SJOV?


Det er det liv, vi alle søger. Ville det ikke være fantastisk, hvis vi stod op om morgenen sprængfyldte med energi, fordi vi elskede livet og brugte dagene på at lave ting, der gør os lykkelige?

Men hvad gør dig lykkelig?

Hvad elsker du at lave?

Hvad tænder dig?

Hvordan finder du og lærer at leve dit drømmeliv?

Den primære årsag til, at folk ikke får, hvad de vil have, er, at de ikke ved, hvad de ønsker!

Drømmeteknik og det, jeg vil dele med dig i denne artikel, vil give dig den simpleste og mest effektive metode til at komme i gang med at finde ud af, hvad du ønsker.

Det vil gøre dig bevidst om, hvem du er, og hvad dine drømme virkelig er. Efterhånden, som du bruger teknikken og skriver de ting ned, der kan gøre dit liv optimalt, vil du blive overrasket over at finde ud af, hvad der i virkeligheden er vigtigt for dig!

Et af artiklens temaer er budskabet: 

Du kan ikke ramme et mål, du ikke kan se!

Jeg vil vise dig, hvordan du finder målet. Denne artikel handler udelukkende om at hjælpe dig med at klarlægge, hvad der er virkelig vigtigt for dig. Det, du kan lide. Du vil få et SJOVT, enkelt, let anvendeligt, trinvist forløb, der ikke bare vil gøre det muligt for dig at nå ind til dine drømme, men også vise dig hvordan DU kan leve dit drømmeliv.

Du vil lære:

1. Mere om hvem du er
2. Hvad der er virkelig vigtigt for dig
3. Hvad dine inderste drømme er
4. Nøglen til at skabe dit drømmeliv

Når du har læst denne artikel og gennemført den simple samt let anvendelige drømmeteknik, vil det stå meget klart for dig, hvad dine drømme er, og hvad du elsker at lave. Du vil bogstaveligt talt vække dit inderste, så du bliver i stand til at se, føle, røre, smage, lugte og skabe dit drømmeliv.

Men før vi går i gang, har jeg en tilståelse. Jeg har i årevis sat mål og har arbejdet meget med personlig udvikling. Jeg troede kort sagt, at jeg vidste og havde gjort det klart for mig selv, hvad der var virkelig vigtigt for mig.

Men efter at have anvendt drømmeteknikken og ved at følge de råd, som jeg vil give dig i denne artikel, er det gået op for mig, at jeg har begået én STOR fejl i måden at leve mit liv på og i prioriteringen af mine mål og drømme.

Resultatet af drømmeteknikken vækkede mig.

Jeg forstod ikke, hvor vigtige nogle ting var for mig, og derfor prioriterede jeg dem ikke i mit liv. Men der var også behagelige overraskelser undervejs!

Jeg vil hjælpe dig med at undgå at lave de fejltagelser, jeg har gjort, og samtidig vil jeg lære dig en simpel teknik, der vil åbne en helt ny og spændende verden for dig. Er du klar til en dejlig overraskelse?

Er du klar til at høre hemmeligheden, der kan give dig dit drømmeliv?

Bliv inspireret, få en overraskelse eller to og gå i gang med at leve det liv, du altid har ønsket – du fortjener det! 

Lykke er menneskets ultimative mål

Aristoteles, en af de største filosoffer, skrev for tusinder af år siden, at det ultimative formål med al menneskelig handling er lykke. Han sagde, at alle en persons handlinger sker i bestræbelsen på at finde én eller anden form for lykke. Nogle gange lykkes det, andre gange ikke, men det ultimative mål er altid lykke.

Men hvordan opnår du lykke?

Din evne til at stille og svare rigtigt på dette spørgsmål er nøglen til alt, hvad der sker med dig, og alt du udretter. Det er et stort problem i dag, fordi folk har så travlt, at de ikke prioriterer at bruge tid på at tænke over det. Hvis du ikke ved, hvad der gør dig lykkelig, hvordan kan du så opnå lykke?

“Hele meningen med livet kan opsummeres til ét ord: Nydelse!” – Alun Biggart

Den værst tænkelige måde at udnytte tiden og livet på er at arbejde hårdt for at kravle op af successtigen blot for at finde ud af, at den står op af den forkerte bygning!

Den bedste måde for dig at opnå lykke på, er ved at tage den nødvendige tid til at sætte dig ned, tænke og planlægge, så du er helt klar over, hvem du er som person, hvad dine værdier og mål er, hvad der gør dig lykkelig og derefter straks begynde at leve det liv, du har valgt.

“Find ud af, hvad du virkelig elsker at lave, og find derefter en måde, så du kan leve godt ved at lave det.” - Napoleon Hill

Når du ved præcis, hvad du ønsker, og hvad der gør dig lykkelig i alle områder af dit liv, forøger du dine chancer for succes betydeligt, fordi:

Du kan ikke ramme et mål, du ikke kan se!

Det første skridt på vejen mod lykke er derfor at tage dig tid til at tænke, gøre dig klar og lave et skitse / plan over, hvem du er, og hvad der gør dig lykkelig.  

Klarhedens kraft – forbered dig

Klarhed er afgørende for succes. Klarhed fører til et liv fyldt med ufattelig lykke, for hvis du ikke har en klar kurs, er du enten lammet eller løber rundt i cirkler. Tænk over det et øjeblik.

Forestil dig, at du tager til en ukendt storby for at besøge en ven. Når du ankommer til udkanten af byen, kan du ikke se nogen vejskilte, så du begynder at lede efter dit kort. Du finder dog ud af, at du ved et tilfælde har glemt det derhjemme…

Hvor lang tid, tror du, det vil tage for dig at finde din vens hus uden vejskilte og kort? Sandsynligvis det meste af dit liv, hvis det overhovedet lykkes! Hvis du nogensinde finder hans hus, vil det hovedsageligt skyldes held. Det er uheldigvis sådan, de fleste mennesker lever deres liv.

Men ved at drømme og tænke på, hvad der er vigtigt for dig, vil du opnå KLARHED i dit liv. Det er først for nylig, at jeg virkelig er begyndt at forstå, hvor vigtigt ordet klarhed er, men nu er det grundlæggende i mit liv.

Jo mere afklaret, du er over, hvad der er allervigtigst for dig, hvem du ønsker at være, hvad du gerne vil lave eller have, når dit liv er perfekt. Jo lettere er det at opnå det.

Det er så simpelt. Jo mere klarhed du har over, hvad der gør dig lykkelig, hvad du elsker, og hvad der er vigtigt for dig, jo større er chancerne for, at du når dine mål.

Den teknik, vi vil bruge i denne artikel, er enkel, klar og kraftfuld. Drømmeteknikken er et bemærkelsesværdigt værktøj, der vil give dig den klarhed, du behøver, for at begynde at leve dit drømmeliv.  

Drømmeteknikken – Find ud af, hvad du ELSKER og NYD det!

Luk øjnene og brug et øjeblik på at tænke over, hvad der gør dig lykkelig. Tænk på, hvad dine drømme er, hvad der ”tænder dig”, og hvad der får dig til at smile. Tænk derefter over din nuværende situation, og hvad du bruger tiden på i løbet af en typisk dag.

Lever du dit drømmeliv?

Ved du overhovedet, hvad dine drømme er?

Om et par minutter, når du har benyttet denne teknik, vil alt blive klart for dig!

Er du klar?

Gør dig selv en tjeneste og smed mens jernet er varmt.

Læg denne artikel fra dig og hent noget papir og nogle farveblyanter. Luk derefter dine øjne og begynd at skrive og tegne billeder af dine tanker og drømme – lad være med at analysere dem. Bare lad tankerne flyve frit. Forestil dig, at du kan gøre, være, have eller opnå alt, hvis du havde fuldstændig ubegrænsede muligheder.

Dette er vigtigt, så jeg vil gentage det. Når du skriver noget ned, skal du IKKE analysere det eller forsøge at finde ud af, hvordan du vil opnå det. Bare nyd øjeblikket og bliv ved med at skrive alle de ting, der er vigtige for dig.

Du skal ikke være bange for at tænke stort. Når du virkelig
udfordrer din hjerne, bliver den tvunget på en positivt måde, at vokse og omstille sig, og det vil skabe en synergieffekt for alle involverede dele. Så bare kom i gang – tænk STORT! 

Læg denne artikel fra dig nu og forpligt dig til at bruge nogle minutter på at gennemføre dette enkle, men meget kraftfulde forløb.

Nu skal du gå hen til et stille sted, der gør dig glad og lykkelig, og hvor du ikke vil blive forstyrret. Sæt noget afslappende musik på og skriv:

• Øverst på papiret: Hvad elsker jeg at lave?

• Midt på papiret: Jeg er lykkelig, når jeg er?

• På den nederste del af papiret: Mine drømme og ideelle liv er?

Det er disse tre spørgsmål, du skal besvare, mens du skriver ned, hvad du elsker, og hvad der er vigtigt for dig.

Husk: Bare skriv, lad være med at analysere. Lad være med at sige: ”Det kan jeg ikke gøre”, eller ”det kan jeg ikke få” osv. Bare vær kreativ, åbn dit hjerte og lad dine drømme flyve ned på papiret.

Hvis det er lettere for dig, så tegn enkle billeder i stedet for at skrive tingene ned. Bare lad dine drømme flyde ud på papiret.

Formålet med drømmeteknikken er at lave en liste over alle de ting, du elsker. De ting, der er vigtigst for dig, og som er essentielle for din lykke og velbefindende. Bare kast dig ud i det uden at holde dig tilbage. Skriv mindst otte ting under hvert spørgsmål.

Når du ved, hvad dine drømme er, og hvad du elsker at lave, er det meget lettere at sætte mål og begynde at leve det liv, som dine drømme handler om. Men først må du skabe KLARHED, sætte kursen og tænke over, hvad du vil gøre, være og have, når dit liv er ideelt.

Hvis du synes, at det er svært at komme i gang eller sidder fast, så besvar følgende spørgsmål:

Hvem er du, og hvad ønsker du af livet?

Hvilke omgivelser elsker du at befinde dig i?

Hvem elsker du at have omkring dig?

Hvad begejstrer og tænder dig, og hvad gør dig følelsesladet?

Det er meget sandsynligt, at du kan lide de ting, du er god til – det er derfor du er god til det! Derfor går kærlighed og talent altid hånd i hånd.

Hvad er du god til?

Hvad komplimenterer andre dig for?

Hvad er dine unikke kompetencer og talenter?

Når du nu skriver dine drømme og passioner ned, skal du starte hver sætning med et verbum, der giver udtryk for, hvordan dit liv skal leves, når det er optimalt.

I stedet for at skrive ”et stort hus ved søen” skal du derfor skrive:

”Nyder at leve i mit drømmehus ved søen, og jeg føler mig fuldstændig fredfyldt og lykkelig”.

For at du får mest ud af denne sjove og oplysende øvelse, er det vigtigt, at du følger nedenstående retningslinjer:

1. Drøm for dig selv. Det her handler om dine drømme – det, der tænder dig, og ikke andre. Når du er færdig, kan du godt dele det med andre, men drøm for dig selv.

2. Skriv korte sætninger og undgå at slå drømmene sammen.

3. Vær ærlig, du skal ikke blive bekymret, hvis dine valg ikke er, som andre synes, de burde være. Husk på, at det er dit liv, dine drømme og ingen andres. Du behøver ikke at vise listen/planen til andre. Det handler om, hvad der tænder DIG, hvad der gør DIG lykkelig.

4. Nu skal du bare lade dine drømme flyde ud på papiret i sætninger, ord eller enkle tegninger. Gør det, der virker for dig.

Luk øjnene og forestil dig dit ideelle liv.

Hvad laver du?

Hvor er du?

Hvem er du sammen med?

Hvordan har du det?

Hvordan er dit helbred?

5. Når du er færdig med at skrive alle dine drømme ned, så tag et nyt stykke papir og skriv øverst dit navn og dit drømmeliv. F.eks. Aluns drømmeliv.

6. Kig nu på papiret med dine drømme og vælg den drøm, der betyder mest for dig. Vælg derefter den drøm, der er næstvigtigst for dig osv.

Det var her, jeg begik min store fejl. Jeg var god til at drømme og finde ud af, hvad der var vigtigt for mig, men det var først, da jeg læste den fantastiske bog ”Passion Test”, at det gik op for mig, hvor vigtigt det er at prioritere, hvad der er vigtigst for mig.

Efter mit helbred og min familie er det at hjælpe mit barndomsspeedwayhold i Glasgow, hvor vanvittigt det end lyder, faktisk det, der er vigtigst for mig, men jeg prioriterede det ikke.

Jeg fandt ud af, at jeg prioriterede mit arbejde højest, men når jeg kiggede ned over min liste og gennemgik forløbet, lå mit arbejde kun på en syvende plads! Jeg elsker mit arbejde, men mit helbred, familien osv. er vigtigere for mig.

Jeg indså derfor, at jeg tog vigtig tid fra dem til at arbejde hårdt!

2008 bliver anderledes!

Jeg har en bedre balance mellem tingene nu, fordi jeg bruger mere tid på de ting, jeg elsker højest. Det kunne jeg ikke gøre før, fordi det ikke var gået op for mig, hvor vigtigt det er at prioritere mine drømme og passioner. Det har været en meget oplysende proces for mig!

Du er nødt til omhyggeligt at sammenligne hver enkelt drøm med de andre for at kunne liste dem efter vigtighed.

Det vil gøre det muligt for dig at finde ud af, hvad der er vigtigst i dit liv.

7. Når du har prioriteret dine drømme, så slap af, læg papiret et sikkert sted og lad det ligge der i mindst 24 timer. Når du så vender tilbage til det med friske øjne, skal du gennemgå listen igen og sikre dig, at du ikke har glemt noget, der er vigtigt for dig. Du skal samtidig sikre dig, at du har prioriteret dine drømme i den rigtige rækkefølge. Du kan evt. ændre formuleringen, hvis det er nødvendigt.

8. Det næste trin er at lave kopier af de fem vigtigste ting på listen og sætte dem på små kort. Læg dem steder, hvor du vil se dem hver dag, som f.eks. på badeværelsesspejlet, køleskabet, i din pung, din bil eller på din computerskærm.

Formålet med kortene er at holde dine tanker og dig klar over det, der gør dig lykkelig. Jeg vil forklare, hvorfor det er vigtigt i et senere afsnit, der hedder the Law of Attraction.

9. Nu har du identificeret de ting, der lige nu betyder mest for dig i dit liv. Men betyder det, at disse ting aldrig vil ændres? Selvfølgelig vil de det. Det er derfor, det er en god idé at lege denne leg hver 6-12 måned. Slutningen af december eller starten af januar er altid et godt tidspunkt at evaluere dine drømme, for der kan du læne dig tilbage og reflektere over det forgangne år! Personligt kan jeg godt lide at gøre det i december, så jeg kan begynde det nye år med at være afklaret, og ved præcis hvad der er vigtigt for mig.

10. Jeg bruger min drømmeliste til at sætte mig mål for de kommende 12 måneder og måske endnu længere. Samtidig laver jeg en handlingsplan for, hvordan jeg skal nå dem. Du kan læse mere om at sætte mål i denne artikel:

www.alun.dk/livsstil-maalsaetning-saet-dig-maal-og-naa-dem.asp  

Hvis du ikke har gennemført ovenstående drømmeøvelse, så gør det nu eller forpligt dig til at gøre det inden for de næste 24 timer. Ellers får du det ikke gjort!

Du fortjener et liv fyldt med kærlighed og glæde, men du er nødt til at lave dit hjemmearbejde, hvis det skal lykkes!

Den bedste måde for mig at begynde dette forløb på er ved at afsætte kvalitetstid, tage hen til et stille sted, hvor jeg kan være kreativ – måske en café med en god stemning eller ude i naturen. Det er en god idé at overveje at lave denne øvelse tidligt om morgenen, fordi dine tanker er mest kreative tidligt på dagen.

Jo mere klar (ja, jeg bruger ordet KLAR igen) du er over, hvad der er vigtigt for dig, jo nærmere vil du komme på det, du virkelig elsker, og jo mere lykkelig og tilfredsstillet vil du blive. Jo mere lykkelig, du bliver, jo mere attraktiv vil du blive for andre mennesker. Faktisk forholder det sig sådan at:

“Lykke stråler som duften fra en blomst og trækker alle gode ting hen til dig”.

Magi vil ske, når du er KLAR.

Nu, hvor det er klart for dig, hvordan dit drømmeliv ser ud, er der sikkert nogle store drømme på din liste. Du skal ikke være bange for disse store drømme, for der er noget, jeg gerne vil fortælle dig og alle andre, der læser denne artikel. Jeg vil faktisk gerne fortælle det til alle i hele verden:  

Du er et vaskeægte geni af første klasse!

Ikke to mennesker på denne planet er ens. Du er helt unik.

Du har særlige talenter og evner, som ingen andre har. Du har disse talenter, fordi du er blevet tildelt en særlig rolle i verden.

Dine drømme er dit livs kærlighed. Det er de ting, der betyder allermest for dig. Det er disse ting, der bogstaveligt talt tænder dig, når du udfører dem eller taler om dem!

Jo mere du klar over, hvad du virkelig elsker, jo sundere og lykkeligere vil du blive, for når du er klar over, hvad du elsker, frigiver din hjerne stressnedsættende hormoner og neurotransmittere, der skærper din sindsstemning.

For at være oprigtigt lykkelig er det nødvendigt for dig at bruge din enestående evner, til at give andres liv værdi.

Tillykke, du har nu taget et gigantisk skridt på vejen mod at
opdage dine unikke evner. Nu vil jeg vise dig, hvordan du kan lokke dem ind i dit liv! 

The Law of Attraction

Vi er alle hele tiden i gang med at skabe vores liv. Vi skaber vore liv med klarhed og ud fra de ting, vi tænker på, så hvis du vil have flere problemer, flere ubehagelige udfordringer, mere ulykkelighed, skal du bare rette din opmærksomhed mod den slags ting.

Hvis du i stedet vil have mere kærlighed, glæde og lykke i dit liv, så skal du bare tænke på og være klar over de ting, der giver dig disse følelser.

Uheldigvis retter mange mennesker deres opmærksomhed mod alle årsagerne til, hvorfor deres drømme ikke går i opfyldelse. Men hvorfor gør de det? Det gør de, fordi de er bange for ikke at få, hvad de ønsker. Vi er alle af og til bange, men hvad gør du, hvis du mærker, at frygt holder dig tilbage?

Frygt er ikke virkelig, det er din opfattelse, der gør den virkelig. Bare tag hvert af dine mål og passioner og nedbryd dem til små overskuelige trin. Arbejd derefter på dem hver dag i et par minutter.

Du vil snart opleve, at de små trin er blevet til et gigantisk skridt! Og mens du gør dette, skal du være opmærksom på the Law of Attraction:

The Law of Attraction = ”Du er et produkt af dine dominerende tanker!”

Denne utrolige lov blev skrevet ned første gang omkring 3.000 år f.Kr., og den ligger til grund for og forklarer stort set alt, hvad der sker dig i dit liv. Det er den vigtigste lov og naturkraft i verden. The Law of Attraction erklærer, at du er en “levende magnet”, og at du tiltrækker de mennesker og begivenheder, der harmonerer med dine dominerende tanker – især de stærkt følelsesbetonede tanker.

Når du står foran spejlet og kigger på dit spejlbillede, vil dette billede derfor bero på dine foregående tanker. Din ydre verden er i virkeligheden et spejlbillede af din indre verden (dine inderste tanker). Det, der sker uden for dig, er et genskær eller en manifestation af det, der sker i dine inderste tanker.

Derfor kan man sige, at tanker skaber det, du tror på, at du kan skabe. Universet giver os bare, det vi tror på.

Ændr din tro (tanker), og du vil ændre dit liv og skabe en anderledes fremtid. Alt, hvad du skaber i din materielle verden begynder med en eller anden tanke. Hvis du ønsker at ændre noget udvendigt, er det nødvendigt først at ændre det indvendige og derefter skride til de handlinger, der vil dreje dig i retning af dine mål.

Hvis the Law of Attraction skal virke for dig, er du nødt til at holde dine tanker fokuserede på, hvad du ønsker, og ikke tænke på, hvad du ikke ønsker. Så vil du tiltrække alt det, du behøver, til at få dine mål og drømme opfyldt. Ved at ændre din tankegang vil du bogstaveligt talt ændre dit liv og din fremtid!

“Alt, hvad vi er, er et resultat af, hvad vi har tænkt” - Buddha

“Som en mand tænker i sit hjerte, således er han” - Bibelen

Men pas på, dine tanker kan være din bedste ven og din værste fjende. Dine tanker alene har kraft til at gøre dig lykkelig eller ulykkelig, rask eller syg, rig eller fattig, populær eller upopulær. Dine tanker er en kraftfuld magnet, der kan tiltrække vidunderlige resultater eller smertefuld vemod. Mennesker har det primært dårligt udvendigt, fordi de har det dårligt inderst inde.

Mennesker, der konstant tænker på og taler om, hvad de vil have, trækker flere af disse ting ind i deres liv. Mennesker, der taler om og tænker på, hvad de ikke ønsker – det de frygter eller bekymrer sig om – vil kontinuerligt tiltrække negative og ulykkelige oplevelser i deres liv.

“Du skaber dit eget liv, mens du lever det” - Winston Churchill

Livet kan bogstaveligt talt opsummeres i seks ord:

Mennesket bliver, hvad det tænker på.

Og

DU bliver, hvad DU tænker på.

Brug the Law of Attraction, og tænk kun på dine drømme og mål. Hvis du får en negativ tanke, skal du straks erstatte den med en positiv tanke, der stemmer overens med dine drømme. Du kan kun tænke på én ting ad gangen, så hvis du tænker positivt, kan du ikke tænke negativt på samme tid. 

Drømmetavle

En god måde at bruge the Law of Attraction og samtidig sende et signal til din hjerne og universet om, hvad du ønsker at opleve i dit liv, er at lave en drømmetavle – en tavle fyldt med alle de ting, du gerne vil skabe i dit liv. Det kunne være din drømmefamilie, -hus, -bil, -job, -ferie osv.

John Assaraf, der optræder i den inspirerende film ”The Secret”, har gjort drømmetavler populære. En drømmetavle fungerer på samme måde som din drømmeliste. Den hjælper dig med at holde fokus på, hvad dine drømme er, og hvad der er vigtigst for dig! Jo mere positiv opmærksomhed, du giver dine drømme, jo nærmere kommer du på at realisere dem, især når du kombinerer det med hårdt arbejde.

Når jeg skal lave min drømmetavle, klipper jeg billeder ud af blade eller finder det, jeg leder efter, på Internettet. Jeg skriver ting i hånden eller på computeren og sætter billeder af min familie op. Jeg laver kort sagt en collage af alle mine drømme og mål.

Ved at gøre det sætter du din hjerne og dine tankers kraft fri til at skabe din vision. Det er samtidig en ret sjov metode til at begynde at skabe dit drømmeliv.

Du laver simpelthen en drømmetavle, der viser, hvad du ønsker at være, gøre, have og/eller opleve i livet. Bare placer tavlen et sted, hvor du ser den hver dag, og hvis dine drømme og mål ændrer sig, kan du bare lave om på tavlen, så den svarer til, hvad der er vigtigt for dig. Eller bedre endnu, lav en ny drømmetavle.

Placer din største drøm i midten af tavlen, så den får mest opmærksomhed. Selv med drømmetavlen prioriterer du dine drømme.

Husk på, at du er et produkt af dine dominerende tanker, og drømmetavlen er en fremragende måde at holde dig fokuseret på, hvad du ønsker at opleve i livet!

Vær opmærksom på, at de mennesker, der er bedst til at udleve deres drømme, er de mennesker, der prioriterer tid til at lave deres indvendige hjemmearbejde. Som du sikkert er klar over, er ingenting i livet gratis. Du er nødt til at arbejde for det, og det vigtigste at arbejde med er dine inderste tanker.

At lave en drømmetavle er en sjov måde at lave det indvendige hjemmearbejde på. Du kan gøre det sammen med din familie og venner, du kan gøre det alene – bare du gør det! Så kom i gang og hav det sjovt med at lave din drømmetavle i dag!

Lav et kort over dit liv

Jeg mener, at et kort eller en tegning over dit liv er endnu mere kraftfuldt end drømmetavler. Det skyldes, at jeg på et stort stykke papir har lavet en tegning af mit drømmeliv, både som det ser ud nu, og som det vil se ud i fremtiden.

Tegningen afspejler, hvem jeg ønsker at være som person, hvad der er vigtigt for mig samt alle mine mål og drømme.

Jeg tegnede det hele i hånden, og det er faktisk nøglen, for når du selv fysisk tegner det, gør du det mere personligt i forhold til, når du klipper billeder ud af blade.

Det gør et kort over dit liv mere kraftfuldt end en drømmetavle, fordi det er mere personligt og derfor sender et stærkere signal ud i universet om, hvad du drømmer om.  

Hvad holder dig tilbage? Ingenting!

Mennesker kommer altid med undskyldninger for, hvorfor de ikke lever det liv, de fortjener. Men jeg ved, at det er muligt! Mit liv har gennem årene ændret sig positivt på så mange måder. Så meget, at hvis nogen fortalte mig om udviklingen fra mit liv for 10 år siden til mine nuværende forhold, så ville jeg ikke have troet dem. Det samme gælder for dig. Du kan leve dit drømmeliv, det kræver bare lidt hårdt arbejde.

Når du bliver ramt af bekymringer som:

Jeg kan ikke udleve min drøm, fordi jeg skal forsørge min familie.

Jeg kan ikke tjene penge på mine drømme.

Jeg har ikke evnerne til at blive succesfuld.

Jeg er for gammel, det er for sent.

Jeg er for ung og har ikke nok erfaring.

Så skal du bare tænke på, at uanset hvem du er, og hvordan dine nuværende omstændigheder eller hindringer er, så kan du leve dit drømmeliv. Grunden til, at du brænder for dine drømme, er, at du har evnen til at gøre dem til en del af dit liv.

Universet ville ikke lade dig drømme dine drømme, hvis det ikke var muligt for dig at udleve dem. Den kendsgerning, at du kan drømme, betyder, at det er muligt at gøre dem virkelige, hvis du er klar til at lægge det nødvendige arbejde i dem.

Du har en særlig evne, der rækker ud over din vildeste fantasi. Du kan få alt i dit liv, hvis du bare husker på, at:

Dit liv først bliver skabt i dine tanker og derefter ført ud i livet. Så hvis du ændrer dine tanker, kan du bogstaveligt talt ændre dit liv. Ændr dine tanker om, hvad du ønsker at opleve i dit liv. Hvad du tror, du vil skabe.

Livet er her til din fornøjelse, hvert øjeblik er en gave. Kom i gang med at opdage magien, der sker, i dit liv - nu og i fremtiden.

Lad ikke dine daglige overspringshandlinger i livet stoppe dig fra at drømme. Husk at prioritere dine drømme.

Du lever i et univers, der er skabt til at levere størst mulig glæde og den størst mulige oplevelse af tilfredsstillelse – når du er klar til at modtage det. Du ved aldrig, hvordan livets gaver vil vise sig. Nogle af dine mest væsentlige prøvelser kan vise sig at være de største velsignelser.

Hver gang du står over for et valg, en beslutning eller en mulighed, skal du vælge det, der følger din kærlighed og dine drømme.

Når du opdager dine unikke evner, dine særlige talenter og dine inderste drømme, vil det medføre en dybere og dybere forståelse, der til gengæld vil give dig mere og mere tilfredsstillelse. Snart vil du opdage, at dette er hele formålet med livet – at opleve ubegrænset glæde og nydelse.

Forandringer sker ikke pludseligt, frugtbare drømme hænger ikke på træerne, så du bare kan plukke dem. Det koster hårdt arbejde. For mig har det været en rejse, og det vil det helt sikkert også være for dig.

Indtil for nogle få år siden forstod jeg ikke, hvad rejsen betød, eller hvor jeg var på vej hen. Det tog mig derfor omkring 30 år fuldt ud at vide, hvad min drøm er, og hvorfor jeg er her.

Nu ved jeg, at livet har op- og nedture. Nogle gange bevæger jeg mig med fuld fart fremad på vej mod at nå mine mål, mens jeg andre gange er på afveje. Men det vigtigste for dig og mig er at forstå, at Rom ikke blev bygget på én dag.

Jeg arbejder med følgende mantraer:

If it isn’t fun, then I don’t want to play!

The Power I have in this moment!

Gør dig selv en tjeneste og tag én ting ad gangen. Arbejd på dine drømme hver dag, og før du ved det, udlever du dem – Dine drømme vil gå i opfyldelse.  

Her er nogle råd, der vil hjælpe dig med hurtigt at finde sporet, så du kan realisere dine drømme:

Taknemmelighed
Start og slut hver dag med at være taknemmelig for alle de gode ting i dit liv. Bare lig i sengen i nogle få minutter, når du vågner om morgenen, og om aftenen inden du lægger dig til at sove og gennemgå de gode ting. At være taknemmelig for alle de små og store ting i livet er en fantastisk måde at begynde og slutte hver dag på! Når du er taknemmelig for alt det gode i dit liv, vil universet sende flere gode ting til dig, som du kan opleve og være taknemmelig for. Når du opdager gaverne i hvert øjeblik, i enhver situation og enhver person, du møder, vil dit liv blive fyldt med gaver.

Klik her for at læse mere om taknemmelighed: www.alun.dk/livsstil-Hvilket-ord-kan-aandrer-dit-liv.asp  

Giv, hvad du ønsker at få
Livet er som et spejl. Hvis du vil opnå lykke, skal du give, hvad du ønsker at få. Uanset, hvad du gør, er det det, du vil få tilbage. Behandl andre, som du selv vil behandles.

Handling betyder alt
At drømme vil ikke alene give dig dit ideelle liv. Du er nødt til at handle og arbejde på tingene. Handling medfører to ting. For det første holder det dit fokus og dine tanker på dine drømme – husk bare på the Law of Attraction: ”Du er et produkt af dine dominerende tanker”. For det andet hjælper handling dig fremad mod dine mål. Hvis det virkelig er din drøm, vil du være mere end villig til at lægge det nødvendige arbejde i det for at få den opfyldt!

Nederlag er ikke en mulighed
Mange mennesker giver alt for let op, vær ikke én af dem.

Alt, hvad der er umagen værd, kræver hårdt arbejde og tålmodighed. Livet er fyldt med op- og nedture. Når du er i tvivl, skal du kigge på din drømmeliste og forestille dig, at du rent faktisk udlever din drøm. Fortsæt med at tage et skridt ad gangen, og før du ved det, vil du være fremme ved målet. Husk dette:

“Nederlag er ikke andet end en mulighed for at starte forfra med mere viden” - Henry Ford

Der findes ikke nederlag, der findes kun feedback.

Feedback fortæller dig bare, at den pågældende retning, du har taget, ikke vil give dig det ønskede resultat. Det betyder, at du er nødt til at ændre noget. Du skal ikke se på feedback som nederlag, accepter det i stedet med taknemmelighed, lær af det og lav nye planer for, hvordan du skal nå dine mål.

Klarhed
Jeg kan ikke understrege det nok, KLARHED er nøglen, for du kan ikke ramme et mål, du ikke kan se. Fortsæt med at arbejde med dine drømme og passioner, kig på dem, opdater dem og ændr dem, hvis nye ting med tiden bliver vigtigere for dig – for det vil de med sikkerhed. Jo mere klar du er over, hvad der er vigtigt for dig, jo tættere vil du komme på at leve dit drømmeliv.  

Konklusion

Vi er alle unikke, og vi har alle noget helt særligt at bidrage med til denne verden. Som alle andre har du dine egne medfødte evner og talenter. Dine evner knytter sig til det, du elsker og sætter pris på.

Men lever du dit drømmeliv?

Ved du overhovedet, hvad du drømmer om?

Ved du, hvad du elsker at lave?

Hvad er vigtigst for dig?

Uanset hvem vi er, og hvor meget vi tidligere har tænkt over de ovenstående spørgsmål, burde vi ALLE afsætte kvalitetstid til at tænke over, hvad vi vil med livet.

Når du ved, hvad der er vigtigt for dig, så er det meget lettere at leve dit drømmeliv, for:

Du kan ikke ramme et mål, du ikke kan se!

Turde at drømme STORT:

“Når mit liv er perfekt, er jeg ______________________.”

(DU skal udfylde mellemrummet).

Det er vigtigt at være KLAR over, hvad der er vigtigt for dig, hvad der tænder dig – hvad dine drømme er. Den bedste måde at gøre det på er ved at afsætte kvalitetstid samt bruge ovennævnte teknik om drømme.

Drømme og mål er meget personlige. Når du begynder at gøre det du elsker. Det, du brænder mest for, vil dit liv bogstaveligt talt ændre sig for dine øjne. Døre og muligheder, der er større end din vildeste fantasi, vil åbne sig for dig.

Det er vigtigt, at du holder dig åben i denne proces. Mange af de gaver, du ønsker i dit liv, kommer ofte på helt andre måder og meget sjældent, på den måde du tror, de vil gøre.

Naturen ved bedre end dig og mig, så bare vær taknemmelig og accepter gaverne, og snart vil dine drømme komme til syne!

Når du står over for et valg, skal du altid vælge i overensstemmelse med dine drømme og passioner.

Drømmeteknikken, som jeg har præsenteret i denne artikel, har givet mig utrolig forståelse for, hvad der manglede eller ikke blev prioriteret i mit liv. Den har givet mig mulighed for at identificere, hvad jeg elsker, og hvor i mit liv jeg ikke har udlevet mine passioner og drømme. Nu kan jeg prioritere anderledes, så jeg bruger min tid på det, der er vigtigst for mig.

Når du har taget det første skridt og identificeret dine drømme, skal du huske at være i stand til at udleve og opnå dine drømme. Livet kan opsummeres i seks ord:

Mennesket bliver, hvad det tænker på.

Og

DU bliver, hvad DU tænker på.

Nu kender du og forstår, at the Law of Attraction er den vigtigste grundsætning i et menneskes liv. Det er grundlaget for religion, filosofi, metafysik, psykologi, succes og livet. The Law of Attraction er hemmeligheden bag ubegrænset glæde, sundhed, penge, forhold, kærlighed, ungdom – alt du nogensinde har ønsket dig.

The Law of Attraction = ”Du er et produkt af dine dominerende tanker”

Dit liv er en afspejling af dine tanker. Din evne, til at holde fokus på hvad du ønsker, og væk fra hvad du ikke ønsker, er mere afgørende for din grad af sundhed og lykke end nogen anden beslutning, du tager. Det er virkelig HEMMELIGHEDEN bag succes, sundhed og lykke.

Drømme er hemmeligheden bag at opdage og opnå dit drømmeliv. Processen er enkel, den er nem og SJOV. Det kan være den vigtigste ting, du nogensinde gør. Du kan ikke fejle, og resultatet vil føre dig i retning af at skabe det fuldbyrdede og usædvanlige liv, som du blev skabt til at leve. DU fortjener det!

Som en sidste tanke vil jeg slutte med dette citat:

”Gud har givet hver af os vores ”marchordrer”. Vores mission på jorden er at finde disse ordrer og gennemføre dem. Disse ordrer anerkender vores særlige evner” - Søren Kierkegaard 

Handlingsplan:

1. Afsæt kvalitetstid til at drømme og brug teknikkerne fra denne artikel

2. Prioriter dine drømme efter vigtighed

3. Revurder og drøm igen, mindst hver 12. måned

4. Hvis en negativ tanke finder vej til dit hoved, skal du anerkende den og derefter erstatte den med en positiv tanke i tråd med dine drømme. Ved at gøre det vil du frigive kræften fra the Law of Attraction

5. Læs denne artikel om målsætning: www.alun.dk/livsstil-maalsaetning-saet-dig-maal-og-naa-dem.asp  

6. Skrid til handling! Det kræver hårdt arbejde at nå dine drømme. Men det er det hele værd. Når du bevæger dig imod et mål eller en drøm – når du udvikler dig – vil du opleve glæde, energi, livskraft og sundhed

Det er vigtigt at vide, hvad du ønsker at være, gøre og have. Når du nu ved, hvad der gør dig glad og sætter dine mål efter at opnå dit drømmeliv, vil du blive handlekraftig og succesfuld.

Videre læsning:
Successful Goal setting: www.alun.dk/livsstil-maalsaetning-saet-dig-maal-og-naa-dem.asp
Passion Test – en fantastisk bog
The Secret DVD (forklarer om the Law of Attraction): www.alun.dk/shop/Secret-DVD.asp
Sådan opfylder du dine drømme! GRATIS e-bog: www.alun.dk/nyhed-gratis-ebog.asp

 

 

 


Jeg værdsætter, at du vil besøge min side og læse denne artikel. Hvis du kan lide artiklen, så klik på DEL nedenunder så vi sammen kan sprede budskabet.

 Jeg elsker, når folk kommentere på mine artikler, så brug formular nedenunder.

Kom med din kommentar

Navn:*
E-mail:*
Kommentar:*
5 + 6 =*

Kommentarer:

Pernille Madsen skrev denne kommentar:
13-04-2010 09:48:19

Sikke en fantastisk artikel, Wauw!!

Den er sprængfyldt med visdom og guldkorn og vejledninger, som er lige til at gå til.

Det er noget af det bedste jeg er stødt på i meget lang tid :-)


I.L.M.O. skrev denne kommentar:
07-11-2010 20:30:15

Jeg har gjort mig klar over mine drømme mange gange i mit liv,men andre personer fører dem ud i liver før jeg får begyndt på mine


Gabi skrev denne kommentar:
18-09-2011 00:15:57

Fantastisk opskrift på at nå sine drømme, glæder mig til at komme i gang, jeg ved disse metoder virker har prøvet den slags før:) stor ros for en super opskrift


Vis alle kommentarer

Julius skrev denne kommentar:
18-12-2013 11:26:55

Hej

God artikel. Du havde et citat fra bibelen: Som en mand tænker i sit hjerte, således er han. Hvor i bibelen finder du det?

Hilsen Julius


Malene skrev denne kommentar:
27-02-2014 14:42:24

Egentlig en fin artikel, men jeg synes den fokusere alt for lidt på det egentlige problem, nemlig når man ikke ved hvad man gerne vil! Det er lidt for let at sige "Om et par minutter, når du har benyttet denne teknik, vil alt blive klart for dig!"


Pauline skrev denne kommentar:
25-07-2014 13:20:52

Tak :-)


Rosa Pratima Jensen skrev denne kommentar:
23-10-2014 15:46:15

Dejlig artikel. jeg har mange drømme - ting jeg gerne vil udrette og dele med andre. At drømme stort og ikke tænke over, hvordan jeg dog kan gøre alle disse ting - ikke analysere mine tegninger og skriverier er skøøøøønt. Tak for inspirationen


Nanna skrev denne kommentar:
02-10-2016 18:44:47

Jeg har lige stødt på din helt igennem inspirerende artikel, som virkelig rammer mig netop som jeg har allermest brug for at få klarhed over mine drømme og mine mål i livet. ( Jeg har arbejdet længe med netop denne proces at turde tænke i drømme og visioner uden at begrænse mig selv og gøre mig til dommer over om det nu også er realistiske drømme) Min udfordring er så at holde fast på drømmen og turde gå efter Men jeg er i en situation nu hvor jeg netop er flyttet til et andet land med min mand, og nu oplever indre uro og spredt fokus, da jeg er ivrig efter at komme i arbejde, men ender med at søge i retninger der er langt fra mine passioner og drømmes mål.
Og jeg føler mig lidt frustreret og synes at mangle fokus og klarhed. Og så gik jeg på nettet ( i søgen efter nogle gode råd til at komme tilbage på sporet) og så faldt jeg over din artikel, der landede i mig, som var den sendt fra universet, for netop at løfte mig op fra hvor jeg er lige nu.
Jeg vil prioritere lige nu at gå ind i denne proces du beskriver, og lave drømmeøvelsen.
Så jeg vil bare sige TAK for en meeeeeget indsigtsfuld artikel og nogle brugbare redskaber til at blive den bedste leder i mit eget liv.
Jeg ønsker dig alt det bedste og er taknemlig for den inspiration indsigt du lige har givet MIG.


Kom med din kommentar

Mest læste i Livsstil

Gode tilbud og økologiske produkter - besøg vores shop

Go left in offers Go right in offers
Alun.dk Hestetangsvej 58 3520 Farum info@alun.dk
Sitemap Kontakt Om Alun.dk Persondatapolitik Betingelser Smiley