❤ Gabor Maté i KBH d. 24. september 2024 (19 til 22): The Myth of Normal (Trauma, Illness & Healing in a Toxic Culture) ❤

Lektion 7 – Tre livsstils-tiltag, der vil styrke dit helbred og

Skrevet 04-01-2016 af Alun Biggart - Print - Send til en ven -

Lektion 7 – Tre livsstils-tiltag, der vil styrke dit helbred og

Livet er helligt og er til for at blive nydt. Som vi har talt om det gennem hele denne serie, så tilbyder Moder Natur visdommen til at få et godt og vitalt liv, og hvis vi lytter til, hvad den fortæller os, har vi taget et kæmpe skridt på vejen henimod sundhed og lykke.


Dette er syvende del af en transformationsserie i syv dele. Klik for at se sjette del her.
 
3 enkle handlingstrin – til at nyde de GRATIS gaver, som naturen har til DIG:
 
Trin 1. Nyd solens helbredende kraft
At komme udenfor hver dag (selv om vinteren) og at lade solens helbredende stråler kærtegne din hud er en af de bedste ting, du kan gøre for dit helbred.
 
Solen har været tilbedt siden tidernes morgen og med rette. Få så meget af den som muligt, glem alt om solcreme (for mange kemikalier), men lad være med at blive forbrændt, og lad naturen ordne resten!
 
Trin 2. Kom tæt på naturen
Naturen kalder konstant på os for at få os til at nyde den. Heldigvis har vi i Danmark den skønneste natur. Hvis du har en have, så gå ud i den mindst en gang om ugen, og tal med dine planter. Eller gå dig en tur i den åbne natur, vores fælles have. Nyd at være tæt på kilden til alt, og vær taknemmelig for den vidunderlige verden, vi lever i! 
 
Hvis du tager dine sko af, mens du er udenfor, så naturen kan helbrede dig gennem jordforbindelse, vil det være endnu bedre. Klik her for mere viden om dette.
 
Trin 3. ET trin ad gangen
Tillykke! Du klarede dig igennem alle syv trin. Jeg er sikker på, at du nyder gavn af alle de fordele, du har opnået ved at tilbringe blot nogle få minutter af din dag på dit helbred og dit velbefindende. Men vær tålmodig:
 
Rom blev ikke bygget på én dag.
 
Nyd din opdagelsesrejse. Der vil komme op- og nedture, men dette er en del af dette sjove og forunderlige liv. Jeg er stolt af dig, og jeg håber, at du er stolt af dig selv.
 
Og fordi du har været så god, vil vi give dig en overraskelseslektion i næste uge, hvor vi opsummerer alle syv uger. Hvad tror du, det hele kommer til at handle om?
 
Ansvar.
 
Tests on website how do I use them to increase motivation

Jeg værdsætter, at du vil besøge min side og læse denne artikel. Hvis du kan lide artiklen, så klik på DEL nedenunder så vi sammen kan sprede budskabet.

 Jeg elsker, når folk kommentere på mine artikler, så brug formular nedenunder.

Kom med din kommentar

Navn:*
E-mail:*
Kommentar:*
5 + 6 =*

Kommentarer:

 Ingen kommentarer endnu - kom med din kommentar.

Kom med din kommentar

Mest læste i Livsstil

Gode tilbud og økologiske produkter - besøg vores shop

Go left in offers Go right in offers
Alun.dk Hestetangsvej 58 3520 Farum info@alun.dk
Sitemap Kontakt Om Alun.dk Persondatapolitik Betingelser Smiley