❤ Gabor Maté i KBH d. 24. september 2024 (19 til 22): The Myth of Normal (Trauma, Illness & Healing in a Toxic Culture) ❤

Hvordan kan I øge jeres chancer for at blive forældre?

Skrevet 09-12-2007 af Alun Biggart - Print - Send til en ven -

Hvordan kan I øge jeres chancer for at blive forældre?

Mænd, der har problemer med at undfange, bør måske holde sig fra at tage boblebad et stykke tid. En undersøgelse foretaget af forskere fra University of California viser nemlig ifølge New York Times sammenhæng mellem varme vandtemperaturer og mænds ufrugtbarhed.


Mænd blev gentagne gange udsat for høje vandtemperaturer i boblebad eller varme bade i mere end 30 minutter om ugen, og alle mændene vist tegn på ufrugtbarhed, inklusiv forringet sædproduktion og –bevægelighed.

Den gode nyhed er, at det ser ud som om, at skaden, når den er forårsaget af varme, er til at vende.

Når mændene ikke længere var udsat for den våde varme, steg den gennemsnitlige sædproduktion efter tre til seks måneder med 491 procent totalt set.

Nogle af mændene oplevede dog ikke denne stigning, og forskerne formoder, at tobak kan være årsagen, fordi alle de mænd, der ikke oplevede en stigning, var kroniske rygere.

Interessant nok så var ufrugtbarhed hos mænd også et problem i Romerriget, hvor lange varme bade var en del af den daglige rutine.

Det at hæve temperaturen i testiklerne har faktisk været foreslået som naturlig prævention, selvom praktiske problemer med teknikken har afholdt den fra at blive udbredt.

For dem af jer, der planlægger at stifte familie, er det vigtigt at være opmærksom på de mange ernærings-, livsstils- og miljømæssige faktorer (hvor du har kontrol over mange af dem), der kan påvirke din frugtbarhed.

Mange par søger omfattende fertilitetsbehandlinger, før de tager fat på nogle af de mere simple potentielle årsager til ufrugtbarheden. Disse omfatter:

• Dårlig kost
• Mangel på motion
• Overvægt – nogle er bare ikke sunde nok til at blive forældre
• Stress
• Viagra og anden medicin
• Udsættelse for pesticider
• Aspartam og andre sødemidler
• Alkohol og rygning
• Mangel på søvn
• Osv.  

Hvordan kan I øge jeres chancer for at blive forældre?

Hvis du oplever fertilitetsproblemer, er en forbedring af din kost et fortræffeligt første skridt på vej mod at afhjælpe problemet. Uden den rigtige næring vil alle din krops systemer, inklusiv din forplantningssystem, ikke fungere optimalt.

At følge denne ændring op med regelmæssig motion, rigeligt med søvn, kontrol af dine stressniveauer og POSITIVE tanker vil bidrage meget til naturlig hjælp med din frugtbarhed.
Jeg vil anbefale alle, der planlægger at få børn, at holde fast ved disse principper, selvom du ikke har problemer med at undfange. Det skyldes, at din krop vil få brug for den ekstra energi og støtte, som den får, fra en sund livsstil i løbet af graviditeten og tiden som forældre.

Og husk, at dit ufødte barn kun kan blive så sundt som sine forældre før undfangelse. Derfor er den bedste gave, du kan give dine børn, at blive både fysisk og mentalt sund, før du afgør, at du er klar til at påtage dig det største ansvar og på samme tid den største glæde i livet!

Held og lykke med at skabe en sund baby, der vil bringe så meget lykke, at det ikke kan beskrives med ord.

 

 


Jeg værdsætter, at du vil besøge min side og læse denne artikel. Hvis du kan lide artiklen, så klik på DEL nedenunder så vi sammen kan sprede budskabet.

 Jeg elsker, når folk kommentere på mine artikler, så brug formular nedenunder.

Kom med din kommentar

Navn:*
E-mail:*
Kommentar:*
5 + 6 =*

Kommentarer:

 Ingen kommentarer endnu - kom med din kommentar.

Kom med din kommentar

Mest læste i Livsstil

Gode tilbud og økologiske produkter - besøg vores shop

Go left in offers Go right in offers
Alun.dk Hestetangsvej 58 3520 Farum info@alun.dk
Sitemap Kontakt Om Alun.dk Persondatapolitik Betingelser Smiley