❤ Transformativ workshop med Bruce Lipton (KBH d. 4. – 5. oktober 2024) Conscious Evolution: Få mere energi, et bedre helbred samt indre ro ❤

Hvad er hemmeligheden bag at leve et sundt, lykkeligt liv i 100?

Skrevet 16-04-2024 af Alun Biggart - Print - Send til en ven -

Hvad er hemmeligheden bag at leve et sundt, lykkeligt liv i 100?

Kære venner, min bedstemor blev over 100 år gammel. Hun kendte den hemmelighed bag ungdommens kilde, som moderne videnskab nu afslører for dig og mig. I dag vil jeg dele en video med jer, som min kollega professor Bruce Lipton lige har sendt til mig. Ja, du kan bevare din sundhed og lykke med en knivskarp hjerne til langt over 100 år. Er du klar til at komme i gang?


Bruce Lipton kommer tilbage til Danmark i oktober 2024 som min gæst, men indtil da er her en superinteressant video, som kan indeholde den manglende brik til ungdommens kilde.

Brug nu lige et par minutter på at fokusere på taknemmelighed og sige tak for alle de gode ting i livet, store som små.

Og som Bruce forklarer i denne video, så frembringer den følelsesmæssige kemi forbundet med taknemmelighed et forbløffende enzym – telomerase, som er det cellulære svar på ungdommens kilde.

Så blot ved at være taknemmelig for små ting i dit liv kan du bogstavelig talt sænke aldringsprocessen og opbygge et sundt helbred.

Udtryk taknemmelighed = øget telomerase = ungdommens kilde i hver en celle – et yngre DIG

En tilstand af taknemmelighed er så kraftfuld, at jeg skrev en e-bog om emnet. Du kan downloade den her!

Hvordan inkorporerer du taknemmelighed til dagligt for at slippe ungdommens kilde løs?

Her er en simpel, men utrolig kraftfuld daglig praksis til dig.

Når du ligger i sengen om aftenen, før du lukker øjnene for at falde i søvn, skal du bruge nogle få sekunder på at udtrykke tak for alle de ting, du er taknemmelig for.

Jeg starter med de simple ting som maden, jeg spiser, tøjet på min krop etc.

Så går jeg videre til at sige tak for mit helbred, min familie, det vidunderlige land, jeg bor i, den spændende tidsalder i historien, som vi lever i osv.

Det er min erfaring, at jo mere jeg er taknemmelig for, hvad jeg har, jo flere gode ting tiltrækker jeg i mit liv at være taknemmelig for!

Derudover er det en forbløffende måde at slutte dagen af på, og det tager kun nogle få minutter.

Når du så vågner op om morgenen, gentager du ritualet. Hvad er du taknemmelig for?

Før jeg står ud af sengen, spørger jeg også mig selv, hvordan jeg kan være til tjeneste? Hvad kan jeg gøre i dag for andre mennesker? Hvordan kan jeg i dag gør en forskel for min familie og mit samfund?

Jeg ved, at det lyder meget enkelt, men denne øvelse er utrolig kraftfuld!

Vi lever i et samfund, hvor vi konstant ønsker flere og flere ting, som vi i mange tilfælde ikke behøver, og disse ekstra ting øger ikke vores lykkefølelse.

Dette gør sig også gældende for vores børn, og det er en virkelig god ting som familie at inddrage børnene i at udtrykke taknemmelighed.

Begynd ved middagsbordet med at takke for maden, vi spiser. Tag ikke disse simple ting for givet.

Begynd nu i dette sekund med at udvikle en taknemmelighedsholdning ved at udtrykke tak for alle de små ting i livet, og gør dig så klar til at se miraklerne ske.

Dette kom Bruce ikke ind på i videoen

Når jeg møder Bruce igen i oktober, ser jeg frem til at spørge ham om søvn.

En god nats søvn hver eneste nat er fundamentet for den viden, jeg deler med jer på min hjemmeside.

Er der forskning, som Bruce kender til, som forbinder søvn med ungdommens kildes enzym telomerase og med vores telomerer?

Jeg er overbevist om, at en god nats søvn er en af de bedste måder at tænde for produktionen af telomerase og for at aktivere ungdommens kilde

Min bedstemor kendte til denne hemmelighed og levede i mere end 100 år

Jeg har været så heldig at nyde et meget særligt bånd med min farmor, og hun var en stor inspiration for alle, som var heldige nok at kende hende. Hun døde for få år siden 100 år gammel efter at have levet et langt og lykkeligt liv.

Her er paradokset: Hun spiste ikke særlig sundt (masser af hvidt brød, sukker, mælk osv.), og hun motionerede ikke særlig meget.

Men det hun gjorde, som var så inspirerende, var at nyde alle de små ting i livet. Hun var sådan en positiv person, og hun takkede for alle de små mirakler, som hun oplevede hver dag.

Jeg mindes ikke, at hun nogensinde har beklaget sig. Denne dårlige vane lod hun os andre om.

Hun var også god til at få sovet godt hver nat.

Så til trods for at hun ikke behandlede sin krop lige godt på alle områder, hjalp hendes positive livssyn, hendes fornøjelse ved livets små mirakler og hendes taknemmelighed hende med at producere masser af telomerase.

Resultatet var et langt, lykkeligt liv og en inspirationskilde for os andre.

Konklusion

Videnskaben beviser, hvad vi intuitivt har vidst hele tiden.

Gør de simple ting godt, så som at gå tidligt i seng, vær taknemmelig for, hvad du har, giv din krop mad, som er fyldt med liv og næring, bevæg dig, tilbring tid i pagt med naturen. Alt dette er hemmeligheden bag et langt, sundt og lykkeligt liv.

At være taknemmelig er gratis, nemt at udføre hvor som helst og når som helst, og som Rumi har sagt:

”Taknemmelighed er sjælens vin. Drik dig fuld.”

Ja, drik dig fuld i aften i taknemmelighed, for du fortjener det!

P.S.: Nu hvor du har drukket dig fuld i taknemmelighed, så skriv 10 ting ned, som du sætter pris på i dig selv og i det vidunderlige liv, du lever! Udsæt det ikke. Find en kuglepen nu.

Hvordan har du det? Det føles dejligt, ikke? Gør taknemmelighed til en vane morgen og aften, og bliv vidne til, at magien udfolder sig!


Jeg værdsætter, at du vil besøge min side og læse denne artikel. Hvis du kan lide artiklen, så klik på DEL nedenunder så vi sammen kan sprede budskabet.

 Jeg elsker, når folk kommentere på mine artikler, så brug formular nedenunder.

Kom med din kommentar

Navn:*
E-mail:*
Kommentar:*
5 + 6 =*

Kommentarer:

Anne Krabbe skrev denne kommentar:
12-01-2019 17:07:03

Hej Alun.
Spændende video om sammenhængen mellem psyken og telomerase. Jeg skal ikke selv med til foredraget, men det kunne være interessant at spørge Lipton om sammenhængen mellem enzymet og cancer (som jo også må bruge enzymet til den celledeling, vi IKKE ønsker os).
Mvh Anne Krabbe


Susanne Holgaard skrev denne kommentar:
16-01-2019 12:11:15

Jeg finder det uendeligt meget vigtigere at vi husker at takke hinanden for vores indsatser, både i personlige relationer og i faglige og andre sammenhænge.
Alt for ofte oplever jeg en tilbøjelighed til at vi tager alt for givet,. ...både i nære relationer og i dem hvor vi betaler hinanden for at stå til rådighed.


Christa Schrøder Holm skrev denne kommentar:
22-04-2024 20:47:42

Ja, "taknemmelighed er sjælens vin"
Spændende at læse om telomerase og deres virkning på vores DNA, at vi lever længere hvis vi er glade, taknemmelige og aktive.
Jeg er glad og taknemmelig for at du har vist mig dette. Tusind tak.


Vis alle kommentarer

Helle V Skov skrev denne kommentar:
23-04-2024 21:51:16

Tusind tak fordi du minder mig om vigtigheden af taknemlighed.


Connie skrev denne kommentar:
26-04-2024 08:00:29

Hej Alun
Jeg takker min seng, ikke hver morgen for det glemmer jeg, den har holdt mig varm og så er jeg vågnet op til en ny skøn dag. Tak for at læse din artikel taknemmelighed er en dejlig ting


Kom med din kommentar

Mest læste i Livsstil

Gode tilbud og økologiske produkter - besøg vores shop

Go left in offers Go right in offers
Alun.dk Hestetangsvej 58 3520 Farum info@alun.dk
Sitemap Kontakt Om Alun.dk Persondatapolitik Betingelser Smiley