❤ Gabor Maté i KBH d. 24. september 2024 (19 til 22): The Myth of Normal (Trauma, Illness & Healing in a Toxic Culture) ❤

Din helt egen romantiske hemmelighed på Valentine´s Day

Skrevet 04-02-2014 af Alun Biggart - Print - Send til en ven -

Din helt egen romantiske hemmelighed på Valentine´s Day

Valentine´s Day er lige på trapperne. Hvilken romantisk hemmelighed har Sankt Valentin sendt til lige præcis dig? Det her er en helt personlig kærlighedsbesked, som garanteret vil frembringe et smil på dit ansigt ;-)


Der er amoriner i luften.

Ja, vi er ved at være tæt på d. 14. februar, kærlighedens dag.

Men før vi går videre, vil jeg gerne have dig til at sige til dig selv 5 gange:

”Jeg elsker mig selv.”

Du synes måske, det er en underlig opfordring, men giv det en chance. Du vil ikke blive skuffet.

Kom nu, gør det!

Hvis du sidder på kontoret, så sig bare: “Jeg elsker mig selv” stille, eller bedre endnu: Spørg dine kolleger, om de vil være med.

Godt! Jeg tør vædde med, at du smiler nu.

For ser du, når du siger “Jeg elsker mig selv,” er det umuligt ikke at smile.

Storartet. Nu har vi et forbløffende, positivt energiflow. Lad os så komme i gang med artiklens kerne.

Ja, lad os komme tilbage til d. 14. februar, kærlighedens dag.

De fleste mennesker mener, at Valentine´s Day først og fremmest handler om at vise, hvor meget de holder af deres nære.

Selvom jeg bestemt synes, det er en fin idé at vise, hvor meget vi holder af vores medmennesker, spørger jeg: hvad med DIG SELV?

Jeg er af den overbevisning, at du ikke kan give noget, du ikke har.

Så hvor meget elsker du egentlig dig selv?

Nogle af jer, der læser denne artikel, tvivler måske på, om I overhovedet elsker jer selv.

Men hvem du end er, og selv om vi måske aldrig har haft fornøjelsen af at møde hinanden, så ved jeg uden mindste tvivl, at du har så meget at elske dig selv for.

Hvis du ikke tror på mig, så tænk lige over dette:

Jeg tror fuldt og helt på, at alle, inklusive dig, er født som genier og fortjener vidunderlige liv. Det er din fødselsret at nyde glæde, lykkelige forhold, perfekt helbred, meningsfyldt og fornøjeligt arbejde, spænding og økonomisk succes. Det er, hvad livet drejer sig om.

Du er skruet sammen til succes. Du er unik. Der har aldrig været nogen præcis som dig på planeten.

Du har et forbløffende, uudnyttet talent, som, hvis det anvendes og kanaliseres rigtigt, kan bringe dig alt, hvad du ønsker dig af dit liv. Din fremtid er faktisk fuldstændig åben og ubegrænset.

Du lever også i en helt exceptionel tid. Der har aldrig været en periode i den menneskelige historie med så mange muligheder og så stort et potentiale for at realisere dine drømme.

De eneste begrænsninger for, hvad du kan være, gøre eller få, er de begrænsninger, du sætter for dig selv med dine egne tanker.

Dette synes måske som en umulig drøm, men jeg lover dig, at det ikke er tilfældet.

For nogle få år siden var jeg kun moderat lykkelig. Men gennem de sidste 7 år har jeg lært nogle hurtige og nemme redskaber, som har øget min personlige lykke eksponentielt.

Jeg har sammenfattet, hvad jeg har lært, i en gratis ebog, som venter på dig.

Klik her for at finde ud af, hvordan du kommer til at leve dit drømmeliv.

Ja, linket ovenfor vil give dig den formel, jeg selv har anvendt for at få det bedste år nogensinde i mit liv i 2013, og vil på samme tid tilføre dig noget velfortjent kærlighed til dig selv på din egen personlige kærlighedskonto.

Så den første hemmelighed, Sankt Valentin ønsker at dele med dig, er, at du fortjener noget øm og kærlig pleje.

Ja, nemlig, kom i gang med at elske dig selv. Få en kropsmassage, tildel dig selv noget kvalitetstid, bare forkæl dig selv, for du fortjener det!

Sæt handling bag med det samme. Bestil nu den massage, eller gør den særlige ting, som du har udskudt at gøre for dig selv.

Husk nu på, at du ikke kan give noget væk, som du ikke selv har, så elsk dig selv lige her og nu.

Nu, hvor du sætter større pris på dig selv end nogensinde før, er du parat til at give al din kærlighed til de mennesker, du holder af, og de vil opdage en ekstra gnist ved dig.

Den anden hemmelighed, Sankt Valentin ønsker at dele med dig, er, at du skal bruge d. 14. februar, kærlighedens dag, ikke bare til at værdsætte de gode ting i dig selv og at vise kærlighed over for de mennesker, du holder af, men også til at være taknemmelig over de små ting i livet.

Ja, brug denne særlige dag til at være taknemmelig for alle de små gaver, der er strøet overalt omkring os, og som vi alt for ofte tager for givet.

Vi lever i en forunderlig tid. Livet har lært mig, at når jeg er taknemmelig for alle de små ting i livet, så oplever jeg på magisk vis, at der sendes masser af nye ting, jeg kan være taknemmelig for.

Brug nogle få sekunder på at skrive alle de ting ned, som du er taknemmelig for.

Wouw! Føles det ikke skønt?

Sammen håber jeg, at vi kan anvende denne særlige dag til at blive endnu bedre til at sende oceaner af kærlighed ud til hele verden.

Men husk at skride til handling. Forkæl først dig selv. Ikke bare fortjener du selv noget nænsom, kærlig pleje, men det vil også gøre dig i stand til at udtrykke dybere kærlighed over for de mennesker, du holder af.

Jeg ønsker dig og dine kære den bedste Valentine´s Day nogensinde!

P.S.: Sig ”Jeg elsker mig selv” 5 gange igen. Det fortjener du, og verden fortjener at se dit vidunderlige smil.

P.P.S.: Klik her, hvis du gerne vil finde ud af, hvorfor det er så sundt at kysse.


Jeg værdsætter, at du vil besøge min side og læse denne artikel. Hvis du kan lide artiklen, så klik på DEL nedenunder så vi sammen kan sprede budskabet.

 Jeg elsker, når folk kommentere på mine artikler, så brug formular nedenunder.

Kom med din kommentar

Navn:*
E-mail:*
Kommentar:*
5 + 6 =*

Kommentarer:

Lone Betty Botoft skrev denne kommentar:
09-02-2012 08:30:02

Godmorgen.
Jeg og mine nærmeste har egentlig altid syntes at Valentines Day kun er til for at butikkerne kan få en stor indtægt, men man kan jo også se det på den måde som du skriver. Kærlighed til sig selv og andre er jo det der er vigtigt, så denne Valentines Day vil jeg forkæle mine kære med masser af smil, kys, kram og godt humør.
Have en dejlig dag, og tak for denne positive reminder. Varme hilsner herfra.


Lene Nissen skrev denne kommentar:
09-02-2012 19:34:07

Hejsa.
Jeg læste dim mail til morgen, og mit ellers så gode humøret steg virkelig nogle grader ekstra. jeg bliver glad af dine positive indlæg/artikler. Ang. Valentines Day er det en dag, hvor forretninger nok tjener noget ekstra og som jeg aldrig har været tilhænger af. Men det er dejligt at elske andre og så også huske sig selv, det kan jo gøres så ofte som muligt. Tak for dejlige indslag og "små kærlige spark". Mange rare hilsner.


Kamille L. Böttzauw skrev denne kommentar:
06-02-2014 12:17:15

Jeg har egentlig altid syntes, og synes stadig, at det er en amerikansk skik , som jeg ikke har lyst til at deltage i. Dog synes jeg, at den artikel du har skrevet er helt skøn !! I virkeligheden burde vi alle , hele året , give hinanden kys, kram og positive ord. Mange gode hilsener Kamille Böttzauw


Vis alle kommentarer

Lars Dybvad skrev denne kommentar:
13-02-2014 10:50:40

God formiddag.
Et virkelig godt tip, som jeg vil gå i gang med at bruge hver dag. Og så se hvad der sker.
Varme hilsner til alle


Monica skrev denne kommentar:
13-02-2014 12:11:24

Sidder og spiser frokost i et storcenter, læser din skønne sct. Valentine hilsen. Smiler fra øre til øre og siger lidt højere end end stille hvisken. Jeg elsker mig selv, damen ved det næste bord undres og smiler, jeg viser hende din artikel,og nu smiler hun for alvor. TAK og happy valentine til dig også.


Kom med din kommentar

Mest læste i Livsstil

Gode tilbud og økologiske produkter - besøg vores shop

Go left in offers Go right in offers
Alun.dk Hestetangsvej 58 3520 Farum info@alun.dk
Sitemap Kontakt Om Alun.dk Persondatapolitik Betingelser Smiley