❤ Bestil produkter for KUN  1600 kroner og få et par lækre Barfodssko (værdi 699) som bonus til 0 kroner. ❤

Den næste finanskrise rammer dig og mig i 2016. Er du forberedt?

Skrevet 05-08-2015 af Alun Biggart - Print - Send til en ven -

Den næste finanskrise rammer dig og mig i 2016. Er du forberedt?

Den globale pengeboble er ved at briste, og vi står foran en finanskrise, som er endnu værre, end den vi så i 2008. Jeg har solgt alle min aktier og flyttet min pensionsopsparing fra højrisikabel investering til en sikker, fast rente. Vores børns opsparinger er blevet flyttet fra aktiemarkedet og er nu placeret i en bank. De oplysninger, du får i denne artikel, kan redde din økonomi i mange år fremover.


Jeg ønsker ikke at forskrække dig, men de kendsgerninger, du snart vil blive præsenteret for, kan hjælpe dig til at undgå en meget stenet vej de næste fem år. At være forberedt er nøglen. Bare kig på kendsgerningerne nedenfor, og du vil forstå hvorfor.

Denne artikel er en opdatering til en meget grundig finanskrise artikel, jeg skrev tilbage i april måned.
 
Regeringer i hele verden prøver at tegne et rosenrødt billede af, at økonomien går i den rigtige retning. Det er desværre deres job, men enten er de misinformeret, eller også lyver de simpelthen.  
 
Medierne er lige så naive, for de burde se kritisk på kendsgerningerne og fortælle os, hvad der foregår, så vi kan træffe informerede beslutninger om vores fremtid.
 
Den gode nyhed er, at hvis du træffer beslutninger baseret på viden, kan du spare dig selv for store sorger i fremtiden.
 

De to hovedproblemer ved vores globale økonomi er:

 
1.      Massiv global gæld
 
Over hele verden låner regeringer, virksomheder og individer penge i et omfang aldrig tidligere set.
 
Den globale gæld er øget fra 87 i år 2000 til 142 i år 2008 og nu til et svimlende 200 billioner dollars i februar i år. Ja, du læste helt rigtigt. 200 billioner dollars. Og hvad der er endnu værre for dig og mig, så har Danmark en gæld i forhold til bruttonationalproduktet på 302 %, hvilket gør vores land til et af de mest gældsplagede lande i verden!
 
 
Dette er en massiv penge- og gældsboble, som bare venter på at briste, og når den gør det, vil det afstedkomme den værste finanskrise i vores generation. Meget værre end den vi så i 2008, og den risikerer at blive så slem som den, vores bedsteforældre måtte igennem i 1930erne.
 
2.      Dårlig demografisk sammensætning i den vestlige verden
”Flere af dem og færre af os” betyder en sikker økonomisk nedtur. Så simpelt er det. Jeg henviser til babyboomerne (vores seneste befolkningsboom) i 1960erne. 
 
Dette er vigtig viden, for statistisk bruger folk i begyndelsen og i midten af 40erne allerflest penge (nyt hus, nye biler, dyre børn osv.)
 
Men når børnene flytter hjemmefra, daler udgifterne markant, og man sparer nu op til pensionen.
 
Derfor vil der ske det, at når der er færre af os i generationerne efter babyboomerne (en faldende voksenpopulation), og når de ældre generationer holder igen med deres forbrug, vil der alt i alt bruges færre penge, hvilket resulterer i en aftagende økonomi.
 
Omkring 2008 skete der netop det, at de sidste babyboomere gik fra at have et højt forbrug til at være mere tilbageholdende og påbegynde opsparing til alderdommen.
 
 
Det er en kendsgerning, at der sandsynligvis vil bruges færre penge helt frem til 2023! 
 
Den virkelig dårlige nyhed for hele Europa er, at Tyskland er det land, der har den værst tænkelige  demografiske sammensætning.
 
Disse to faktorer gør det uundgåeligt, at vi meget snart og sandsynligvis i løbet af de næste to år vil befinde os i en massiv finanskrise.
 
Spørgsmålet til en million er så, hvad der vil udløse den næste globale finanskrise?
 
Jeg mener, at der er fem situationer, der individuelt eller kollektivt kan forårsage, at denne massive, globale gældsboble brister:
 
1.      Et massivt, globalt crash på aktiemarkedet
 
Det danske C20-indeks var på omkring 500 før sidste crash i 2008. Herefter faldt det til 250, men i dag er det på et rekordhøjt niveau på over 1000. Stigningen skyldes ikke, at virksomhederne nu er dobbelt så meget værd. Det er ren spekulation.
 
Grafen nedenfor, viser hvordan de danske aktier er skudt i vejret, over de sidste 24 måneder. Jeg tror at vi i 2016 vil se et kæmpe dyk i aktierne, og at de måske vil miste helt op til 50% af deres nuværende værdi.
 
 
Hver eneste dag investerer folk som dig og mig penge i aktiemarkederne, da andre investeringsformer giver dårligt afkast. Dette forekommer over hele verden og hæver kunstigt priserne på aktierne.
 
Aktierne i Kina dykkede i sidste uge, og i løbet af de næste 6 til 18 måneder vil vi se en massiv korrektion på det globale aktiemarked. Bliv ikke overrasket over at se et dyk på minimum 30 %, hvis ikke op til 50 %, på det globale aktiemarked ved slutningen af 2017.
 
Jeg solgte alle mine aktier i marts. Hvis du er aktieindehaver, så sæt dig ind i tingene, og træf informerede beslutninger. Det er bedre at være på forkant end at komme for sent!
 
2.      Fracking-industriens død i USA skyldes oliepriser, som nu er oppe på 30 dollars pr. tønde

Denne relativt nye industri beskæftiger over 1 million mennesker i USA, og den overlever på 1 billion lånte dollars.
 
Selvom lave oliepriser på under 50 dollars pr. tønde er godt for dig og mig på tankstationerne, så er det selvmord for fracking-industrien i USA. Fracking kan kun overleve, hvis oliepriserne er oppe på 80 dollars pr. tønde.
 
 
Kan du forestille dig 1 million mennesker miste deres job i USA? Jeg forventer, at oliepriserne falder til 30 dollars pr. tønde i fremtiden, så dette scenarie bliver desværre nok en realitet for de familier, der arbejder i fracking-industrien.
 
3.      Global boligkorrektion
 
I mange større byer over hele verden såsom New York, Sydney, Toronto, London osv. er priserne steget voldsomt.
 
Det er kun et spørgsmål om tid, før vi vil opleve en priskorrektion tilbage til et mere realistisk niveau, sandsynligvis en reduktion på 25 til 30 %. Dette vil forårsage en bølgeeffekt over hele verden, som vi også vil komme til at opleve i Danmark.
 
Priserne i Danmark er også for høje, men ikke uhyrligt høje, så vi vil nok se en korrektion på 20 til 25 %.
 
Det er et problem, at mange af de nye investorer i de store byer er rige kinesere.
 
4.      Bunden slås ud af Kinas økonomi

Problemet med Kina er, at dets kommunistiske regering opfinder tal efter forgodtbefindende. Ingen i vesten har tillid til deres regnskab.
 
Vi ved, at væksten i Kina er for nedadgående, men ingen ved rigtig i hvilken grad. Desværre har industribyer i Kina forberedt sig på en vækst, som ikke har indfundet sig.  
 
De har for lånte penge bygget infrastruktur, som de måske først kommer til at få brug for om 10 eller 15 år, hvis nogensinde.
 
Endvidere har entreprenører bygget byer med millioner af huse (ja, meget større end København) for at være parate til den store strøm af mennesker fra landet, som skulle arbejde på fabrikkerne.
 
Men jobbene er der bare ikke, og tilstrømningen kommer ikke til at ske, så alle disse lejligheder og huse står tomme. Som resultat har rige Kinesere betalt overpris for noget, som i virkeligheden er værdiløst, da ingen bor i dem.
 
Dertil skal lægges, at det kinesiske aktiemarked er steget med over 159 % de seneste tolv måneder og nu er begyndt at crashe til trods for massiv statsintervention. En fond på 486 billioner dollars blev skabt for at styrke markedet, men sidste mandag faldt aktierne med endnu 8,5 %, hvilket er det største faldt på en enkelt dag siden 2007.  
 
Resultatet af alt dette er, at verdens næststørste økonomi har problemer, massive problemer.

5.      Guld vil falde markant til 800 dollars pr. ounce (28,35 g)

Guld er ikke længere den sikre havn, det var engang. Højder på 1800 dollars er for længst fortid. Snart vil vi være under 1000 dollars og bevæge os ned mod 800 dollars, måske endda 350 dollars (sourse CNN). Når dette sker, vil mange mennesker desværre brænde fingrene!
 
 
En af disse fem faktorer vil blive den katalysator, der vil få den massive gældsboble, som er kommet helt ud af kontrol, til at briste og sætte den næste finanskrise i bevægelse.
 
Jeg har ikke nævnt Grækenland, da Merkel idiotisk reddede dem på falderebet i stedet for at lade dem gå konkurs. Det ville ellers have været det bedste for grækerne i det lange løb, og de lande, som Grækenland skylder penge, får dem højst sandsynligt alligevel ikke. Jeg tænker, at Merkel ikke ønskede at gå over i historien som den, der lod det ske! 
 

Hvornår ser vi mon den næste finanskrise?

 
Det ærlige svar er, at ingen med sikkerhed ved det.
 
Men jeg mener, at når vi kigger på kendsgerningerne, og hvad der sker rundt om i verden i dag, så er det ikke et spørgsmål om HVIS, men HVORNÅR den næste globale nedtur kommer!
 
Mit bud er indenfor de næste 18 måneder, maks. to år.
 
Det ville allerede være sket, hvis ikke det var for al den kvantitative lempelse (pengesedler, som er blevet trykt og derefter kunstigt blevet pumpet ind i den europæiske og amerikanske økonomi), som har fundet sted de seneste år. Dette har kun gjort den globale gældsboble endnu værre!

 

Den gode nyhed, 1. del: Hvordan kan du forberede dig på den næste finanskrise

 
Sæt dig grundigt ind i tingene, og træf informerede beslutninger om din økonomi i dag, så du får den bedste start på fremtiden.
 
Jeg har solgt alle mine aktier, har gjort min pension rentebaseret, og mine børns opsparinger er også blevet flyttet fra aktiemarkedet og står nu sikkert i en bank.
 
Personlig ville jeg ikke på nuværende tidspunkt købe et hus, medmindre jeg kunne få en god handel med 20 % rabat. Jeg venter også med at købe ny bil (se hvorfor i næste afsnit), og jeg investerer ikke i noget, der ikke er livsnødvendigt, i min virksomhed eller privat, før der er kommet ro på verdensøkonomien igen.
 
Hvad skal din strategi være?

 

Den gode nyhed, 2. del: Billigere varer pga. deflation

 
Hav så mange kontanter som muligt tilgængelige. Hvis du har penge i banken med kort opsigelse, får du kun ringe eller slet ingen rente, men med mellemlang opsigelse vil der være fantastisk profit, når nedturen indfinder sig.
 
Aktier, guld og fast ejendom vil falde drastisk, og hvis du derefter opkøber til favorable priser, kan du skabe en stor fortjeneste.
 
Ingen kan forudsige toppen og bunden af en finanskrise, men det er som sagt bedre at være på forkant en for sent ude.
 
Du vil også kunne få fantastiske handler på nye biler, nye køkkener, husholdningsartikler, ferier osv., da virksomheder vil få behov for at gøre hurtige handler, og individer kan blive nødt til at sælge deres ejendele hurtigt.
 
Jeg vil personlig ikke købe ny ejendom, biler osv. de næste få år. Hvis du virkelig har brug for en ny bil her og nu, så lease den, og lej en lejlighed i stedet for at købe en bolig.
 
For private individer er deflation (faldende priser) også en positiv sidegevinst ved en økonomisk nedtur.
 
En anden positiv ting ved en recession er, at den vil fjerne det meste af verdens gæld og på den måde skabe en mere retfærdig verden for os alle i fremtiden!
 
Så der er mange gode nyheder, men kun for os, der har forberedt os.

 

Konklusion: Er du forberedt på den næste globale finanskrise?

 
Livet er fyldt med både op- og nedture. Det er en naturlov.
 
Det hele handler jo om glæde. Hvad gør dig glad? Hvordan kan du opnå det? Og hvilken rolle spiller din økonomiske situation heri?
 
Store økonomiske problemer lurer lige rundt om hjørnet.
 
Der er ingen vej udenom den kendsgerning, at vi nu befinder os i en økonomisk cyklus, som med stor sikkerhed vil få stor indflydelse på dit eget liv, din families liv, din virksomhed og dine investeringer i det kommende årti.
 
I dag er det mere end nogensinde vigtigt at planlægge, hvor du gerne vil være om 3, 5 og 10 år. Begynd at så frøene nu. Træf beslutninger i dag, som vil udmønte sig i en positiv fremtid for dig og din familie. Verden forandrer sig hurtigere og hurtigere, og vi er nødt til at forberede os på forandringerne.
 
Hvis du ejer en virksomhed, er det absolut kritisk, at du planlægger fremtiden, således at din virksomhed ikke bare overlever, men også trives under nye omstændigheder.
 
Jeg er chokeret over, at regeringer og medierne ikke har delt denne information med os.
 
Kendsgerningerne er klare. Den globale gældsboble, som er helt ude af kontrol, er nødt til at blive justeret, og det vil ske snart.
 
En større finanskrise kan på ingen måde undgås i årene fremover. De fleste større byers befolkningssammensætning ændrer sig, og de har belastende gæld, skyhøje ejendomspriser, aktier til overpris osv.
 
Det er som sagt ikke et spørgsmål om HVIS, men HVORNÅR vi ser en global økonomisk nedsmeltning!
 
Hemmeligheden er at være forberedt og ikke blive taget med bukserne nede.
Og når pengeboblen brister, er der mulighed for at profitere af situationen.
 
Jeg foreslår, at du begynder at kigge nøje på din økonomiske situation, og aftal herefter et møde med din bank eller en person, du har tillid til, og træf herefter informerede beslutninger om din økonomiske fremtid.
 
Det kan godt være, at jeg er kedelig, men jeg har aldrig været særlig risikovillig, og i tider som disse er jeg overbevist om, at det kan betale sig at være forsigtig!
 
Jeg ønsker dig og din familie den allerbedste fremtid og håber, at du vil bruge denne artikel som motivation for at være forberedt på, hvad der er ved at ske.
 
Referencer:
 
http://www.mckinsey.com/insights/economic_studies/debt_and_not_much_deleveraging
https://dentresearch.s3.amazonaws.com/EconomyandMarkets/images/030315_ENM.jpg
http://www.nasdaq.com/markets/gold.aspx?timeframe=10y
For more information on the importance of Demographics go to www.DentResearch.com

http://money.cnn.com/2015/07/30/investing/gold-prices-could-drop-to-350/index.html

 


Jeg værdsætter, at du vil besøge min side og læse denne artikel. Hvis du kan lide artiklen, så klik på DEL nedenunder så vi sammen kan sprede budskabet.

 Jeg elsker, når folk kommentere på mine artikler, så brug formular nedenunder.

Kom med din kommentar

Navn:*
E-mail:*
Kommentar:*
5 + 6 =*

Kommentarer:

Pia Hardenberg skrev denne kommentar:
06-08-2015 22:14:00

Hej Alun Biggart.

Det er med stor interesse, at jeg har læst dine artikler vedr. ”Den næste finanskrise rammer dig og…..”. I denne artikel d. 05.08.15 skriver du, at ” så har Danmark en gæld i forhold til bruttonationalproduktet på 302 %, hvilket gør vores land til et af de mest gældsplagede lande i verden!” I forrige artikel d. 30.03.15 skriver du, at: ”De lande, der har den højeste gæld i forhold til BNP er: Japan 400 %, Irland 390 %, Singapore 382 %, Holland 325 %, Grækenland 317 %, Spanien 313 %, Danmark 302 %, Sverige 290 %, og overraskende kommer Kina ind med 217 %, men mere derom senere.” Længere nede i artiklen skriver du: ”Og som beskrevet ovenfor har Danmark den højeste gæld i forhold til BNP i hele verden.” Sidstnævnte sætning passer jo ikke med, hvad du skrev højere oppe i artiklen samt i artikel fra d.05.08.15. Det er ærgerligt, for en sådan lille fejl kan være medvirkende til at skabe skepsis overfor indholdet i dine artikler. Derudover vil jeg vente med spænding på, hvordan udviklingen manifesterer sig… og ja, det er skammeligt, at vi ikke får reel info fra vores medier. Mvh Pia Hardenberg.


Berith Zenia fagergaard skrev denne kommentar:
11-08-2015 11:07:37

Tak for denne vigtige info.
Det virker også på mig, som en boble der er ved at nå sit bristepunkt og kan springe hvornår det kan være.

De bedste hilsner
Zenia


Stephan Wehrsdorf skrev denne kommentar:
12-08-2015 10:12:24

Hej. Jeg er enig i at boligboblen og aktierne vil snart falde. Men du tager grueligt fejl omkring guld og sølv priserne. Disse er pt. rigtig meget manipuleret ned ved hjælp af shorting og udstedelse af "sølvpapir". Fysisk sølv er en mangelvare - Comex har aldrig før haft så lidt på lager og gearingen af shorts har aldrig været større. Pt. er der 124 claims pr ounce sølv og disse skal afhændes 15.sept. Hvis ikke de 124 lader sig betale med dollars, men VIL have deres sølv, så har verdens 2-3 største banker et meget stort problem.


Vis alle kommentarer

Erik Rørholm skrev denne kommentar:
12-08-2015 10:16:13

Jeg undrer mig altid over følgende
HVEM HAR ALLE DISSE PENGE TILGODEsom andre skylder.
Hvem ved noget...


Mutzi skrev denne kommentar:
12-08-2015 10:58:48

TAk for oplysningerneden slags "dommedagsprofetier" er i hvert fald med til at speede eventuelle kriser op. Måske går det den vej -og måske ikke. Men hvis ikke vi begynder at føde flere børn -eller importerer -og der er jo nok at tage af,Så kommer vi til at mangle konsumenter -og SÅ har du ret i, at væksten får trange kår.


risa skrev denne kommentar:
12-08-2015 12:04:15

Skal man så til at bekymre sig mht. sin pensionsopsparing?


Ole Steen Seestedt skrev denne kommentar:
12-08-2015 13:58:42

Helt og aldeles enig med Stephan Wehrsdorf omkring sølvpapirer..
Med mindre datoen 15.sep bliver rykket ud i fremtiden, så vil det nettop være denne faktor, som sætter gang i den afsluttende 3. fase af verdensøkonomien, som vi kender den i dag....
En ny verdensøkonomi vil se dagens lys, og den kommer IKKE til at bygge på, at tjene penge på penge....


Tine S. Russell skrev denne kommentar:
12-08-2015 16:28:44

Tak for at hjælpe med til at få danskere til at vågne lidt op, og ikke blindt kun tro på medierne som tegner et rosenrødt billede i øjeblikket af vores økonomi.
Hvis vi ønsker at kigge på de økonomiske spændninger der er i verdens økonomien set udfra en astrologisk synsvinkel, så har vi meget svære astrologiske aspekter i september 2015 som kulminerer i en blodmåne 29 september. Ligeledes er der et 7 år aspekt siden sidste krise i 2008, som også spiller en afgørende rolle. Så vi kan sandsynligvis allerede her i september se starten på den næste økonomiske krise


Lasse skrev denne kommentar:
12-08-2015 22:08:42

[OBS: uden slå-fejl]
Spændende indslag. Jeg har hørt lignende profetier fra andre hjørner af internettet, men ikke så meget fra de gængse medier som du også selv påpeger. Jeg tror en del af forklaringen er, at det jo netop stadigvæk er gætværk, for det er jo heldigvis ikke sket endnu! Og vi hører først om en slags, når det er sket. Det er derfor der er den uoverensstemmelse. Det er svært at gøre noget ved.

I øvrigt vil jeg gerne sige, at den aller bedste forberedelse på den slags hændelser, er at "gøre sig fri af penge". Det kan vi jo næppe hundrede procent, men hvis vi sørger for at fokusere på at skabe os et liv og et samfund, hvor vi behandler hinanden ordentligt, hjælper vores medmennesker når der er behov, finder værdi og glæde i kultur, samvær, musik, viden og øver os i at bruge vores kreativitet og iboende skaberkraft i hverdagen. Ja, så er man godt rustet til et liv, hvor penge ikke styrer én rundt ved næsen.

Penge er som narko for mange mennesker. Har man først tjent en god sjat, skal man straks have mere ... og mere... og mere! Det holder aldrig op. Mange bliver stressede over at skulle passe på og sikre og beskytte alle de penge de har skrabet sammen, nogle udvikler endda rigtigt ubehagelige karakter-træk. Fuldstændigt som afhængige narkomaner.

Prøv at se dig selv i spejlet og spørg dig selv, hvor meget penge styrer dit liv og dit forhold til andre mennesker? Det er en sjov lille øvelse. Og den koster ikke noget!-)


Christian Drivsholm skrev denne kommentar:
13-08-2015 09:14:57

Hvad er egentlig Danmarks gæld i forhold til BNP sammenlignet med fx Grækenland, Belgien, Italien og Japan?

Hele artiklen antyder politisk sløring af økonomiske nøgletal overfor befolkningen, men er det virkelig rigtigt? Jeg mener, at de enkelte lande får økonomiske karakterer fx AAA, AA, A etc. Kan man heller ikke regne med dem?


Æ boss skrev denne kommentar:
13-08-2015 12:29:27

Bare rolig 'venner' det er den stigende Entropi der får styr på verden og gjort kål på den værste art på jorden.. MENNESKENE...
Nå ja og den eksponentielle vækst hjælper til... :-P

Fine by me!... Vi skulle aldrig have været nået så langt, se hvor vi kan.. :-D... Se hvor vi kan ødelægge alt, ikke mindst for os selv..

Entropi blir kuren-)..

Så nej fat ikke mod 'venner'.. Nyd hvad der er lige nu!... Det kan hurtigt blive væsentligt mindre-)..

Nyd solen skinner, længe jer tilbage og afvent.. Og lev så livet fuldt og helt


Hanne Hermannn skrev denne kommentar:
13-08-2015 19:04:57

Hvilken viden og uddannelse gør at du kan udtale dig så sikkert om den økonomiske situation????
Folk med megen stor viden indenfor området er ½ så skråsikre som du!!
MVH


Æ boss skrev denne kommentar:
20-08-2015 23:03:29

Tja.. Jeg er så ufattelig heldig at være udstyret med mere end 'almindelig' snusfornuft.. Simpel logik.. Og realitetssans :-D..

Lige fra folkeskolen er alt uddannelse sporet ind på at vi alle skal være(og ende som) gode arbejdsomme forbrugere... Hmm.. Alt forbrug(på nær vel at trække vejret) udgør natur resource forbrug.. Ik sandt-)... Når du åbner for hanen for at få en kop vand, har vandværket brugt strøm til pumper og rensningsanlæg osv.. Strøm der mestendels er lavet på forsile brændsel... Når du bader hvad har så opvarmet vandet??
Så uddannelse i sin nuværende form blir totalt omsonst i fremtiden... Der skal sku mere til at holde hovedet ovenvande end et flot snit... Hihi..

Folk aner ikke hvad der venter... Eller ihvertfald 99,9% gør ikke.... :O

Gå ud og lev og nyd livet.... Imens tid er.... Og NEJ! er ikke dommedags profet... Men realist-)... Fuck hva du hører i tv... Det er redigeret 'sandhed'... Vi har jo i staten dk jo immervæk lært noget om manipulation af befolkningen, af storebror USA.. Som vi jo trofast har lænet os op af siden 1945... Sjovt nok får vi så samme problemer bare 15/20år forskudt... Se bare på fedme problematikken.. Hvor feks hospitals senge nu er for små...-).. Åh gud der er eksempler nok... Så læs imellem linjerne dan en egen mening.. Og lad fornuften råde... :-)... Så skal det nok gå alt sammen.... Af helved til-).. Hehe

God fredag!.. Nyd solen B-)

Over and out.. Fra Æ boss


Heather smith skrev denne kommentar:
27-08-2015 12:08:15

Spændende læsning og ingen tvivl om at det vil ske. Det hele er jo en kunstig boble. Helt lavpraktisk : hvor og hvordan vil du foreslå at købe guld?
Vel ikke papir guld.
Godt at der er nogen som skriver om dette. Kan anbefale at læse Ross Jackson ocupy worldstreet .


Søren Christensen skrev denne kommentar:
07-09-2015 02:31:03

Er der nogle der har kontroleret disse oplysninger?
"så har Danmark en gæld i forhold til bruttonationalproduktet på 302 %, hvilket gør vores land til et af de mest gældsplagede lande i verden!"
Det lød helt forkert, og undersøger man det, vil man også finde ud af at i Danmark ligger statsgælden på 19 pct. af BNP i 2014. En af de laveste i EU.

http://www.nationalbanken.dk/da/statsgaeld/statens_gaeld/Sider/default.aspx


Alun skrev denne kommentar:
07-09-2015 09:00:55

Kære Søren - check denne uafhængige rapport fra forskellige landes gæld.

http://www.mckinsey.com/insights/economic_studies/debt_and_not_much_deleveraging


Morten Thomassen skrev denne kommentar:
30-12-2015 21:46:20

Og hvordan ser situationen så ud lige nu her ved årsskiftet efter artiklens forfatters mening?


kirsten abelsen skrev denne kommentar:
03-01-2016 20:30:22

Hej Alun Biggart!
tusind tak for dine gode råd og advarsler.Jeg har længe været bange for de"løbske" priser i de store byer, synes at det er synd for især de unge, som bliver bondefanget, hvorfor blander regeringen sig ikke?


Flemming skrev denne kommentar:
04-11-2016 18:28:38

Intelligent og med stor indsigt man ikke det blandt de fleste mainstream økonomer..
men lige et lille men...
ædelmetaller vil stige explosivt..Dette er 100% sikkert..
og jord..landmænd vil i fremtiden være fremtidens millionærer.
Peace


Anders skrev denne kommentar:
15-09-2018 09:41:41

"Den næste finanskrise rammer dig og mig i 2016. Er du forberedt?" im confused... Var det krisen i TDC du forudså?


Kom med din kommentar

Mest læste i Livsstil

Gode tilbud og økologiske produkter - besøg vores shop

Go left in offers Go right in offers
Alun.dk Hestetangsvej 58 3520 Farum info@alun.dk
Sitemap Kontakt Om Alun.dk Persondatapolitik Betingelser Smiley