❤ Gabor Maté i KBH d. 24. september 2024 (19 til 22): The Myth of Normal (Trauma, Illness & Healing in a Toxic Culture) ❤

De 7 bedste måder, til at forblive energisk dagen lang

Skrevet 27-04-2009 af Alun Biggart - Print - Send til en ven -

De 7 bedste måder, til at forblive energisk dagen lang

Selv hvis du er hyper-organiseret, vil du ikke få meget lavet, hvis din krop og sind forlanger, at du krøller dig sammen og tager en blunder. Her er de 7 bedste måder, at jumpstarte din hjerne på og komme tilbage i den produktive rille.


 

1 . Spis den rigtige morgenmad

Sukker og koffein giver dig et hurtigt energi rush, men resultere uheldigvis i et insulinskabt sammenbrud senere på dagen. Sørg for, at spise en morgenmad der passer til din stofskiftetype.

Morgenmad er det vigtigste måltid på dagen. At prioritere tid til at lave en god, sund og energiboostende morgenmad, vil ikke kun holde dine energiniveauer oppe, men du vil også vinde masser af tid resten af dagen!

2. Gør en energiboostende frokost til en prioritet

Ligeledes som med morgenmaden bør du bruger tid og energi, på at sikre dig, at du spiser en frokost tilpasset din stofskiftetype. En god frokost vil give dig den energi, som du behøver, for at være produktiv resten af dagen.  

3. Lav nogle morgenøvelser

Hvis du kæmper for at komme i gang om morgenen, kan du måske overveje at lave noget tidlig morgenmotion. At træne så lidt som 20 minutter kan give dig fremragende resultater, og et energi boost resten af dagen!

4. Planlæg omkring dine toppunkter af energi

Jeg planlægger de fleste af mine kreative opgaver om morgenen, når jeg har mest energi og lader dagligdagsopgaverne vente indtil senere på dagen, når jeg begynder at blive træt.

5. Lyt til hjerneopfriskende musik

Indarbejd en smule Mozart eller Bach ind i dine daglige rutiner. Harmonien af så mange instrumenter tilsammen afslapper dit sind. Endnu bedre, så benyt hvad vi bruger hver eneste dag på kontoret, nemlig Quiet Please.

5 . Kom udenfor – selv når det er overskyet

At komme ud hver eneste dag kan give dig et energi kick af frisk luft og et Vitamin D boost, hvilket resultere i et bedre humør og øget energi. Du kommer også væk fra computerskærme, telefonbeskeder og mennesker. 

6 . Skift til en lavere koffeindosis.

At lange kaffe ned, for at blive opkvikket og produktiv, er det samme som at hamre six-packs ned, for at blive social og sjov. Forskning viser, at mindre doser af koffein gør et bedre job. 

7 . Tag en power nap

Hvis du ikke kan holde din øjne åbne efter frokost, så er det et tegn på, at du bør gå tidligere i seng. At få en god nats søvn vil hjælpe dig, med at få en del mere lavet den næste dag. Hvis du alligevel føler dig træt, så overvej en 20 minutter lang power nap, for at få dig i gang igen. 
 


Jeg værdsætter, at du vil besøge min side og læse denne artikel. Hvis du kan lide artiklen, så klik på DEL nedenunder så vi sammen kan sprede budskabet.

 Jeg elsker, når folk kommentere på mine artikler, så brug formular nedenunder.

Kom med din kommentar

Navn:*
E-mail:*
Kommentar:*
5 + 6 =*

Kommentarer:

Den enige skrev denne kommentar:
27-09-2011 15:40:38

Jeg er helt enig med alt hvad du siger, dog vil jeg gerne påtale at det er lidt forvirende at du hele tiden snakker om ens personlige stofskifte... Jeg mener!! hvor skulle jeg vide fra hvad der passer bedst tiol mig??


Kom med din kommentar

Mest læste i Livsstil

Gode tilbud og økologiske produkter - besøg vores shop

Go left in offers Go right in offers
Alun.dk Hestetangsvej 58 3520 Farum info@alun.dk
Sitemap Kontakt Om Alun.dk Persondatapolitik Betingelser Smiley