❤ Gabor Maté i KBH d. 24. september 2024 (19 til 22): The Myth of Normal (Trauma, Illness & Healing in a Toxic Culture) ❤

COVID-19 Hvad statsministeren og regeringen IKKE fortæller dig!

Skrevet 14-07-2020 af Alun Biggart - Print - Send til en ven -

COVID-19 Hvad statsministeren og regeringen IKKE fortæller dig!

Retorikken er den samme: Den eneste måde, vi kan stoppe spredningen af coronavirus og sørge for at forblive sunde og raske, er ved at holde afstand og vaske hænder. Det er kernebudskabet, som Mette Frederiksen giver os igen og igen. Men Mette tager FEJL! KENDSGERNING: Den bedste måde at undgå sygdom på er ved at opbygge et stærkt og sundt immunforsvar. Hvis du er sund og rask, har du intet at bekymre dig om i forhold til corona eller en hvilken som helst anden virus. Hvorfor giver regeringen og sundhedsmyndighederne os ikke denne livsvigtige viden?


Ja, når vi køber ind i et supermarked, ser vi skilte, som bedre os holde afstand, bruge håndsprit osv. Og i aviser og på TV ser vi de samme budskaber.

Jeg forstår simpelthen ikke, at der INTET fokus på at opbygge en sund befolkning.

Styrk folk i at blive sunde i stedet for at skabe frygt.

Et stærkt immunforsvar er ikke vanskeligt at opnå, især ikke nu med det gode vejr, som giver os masser af D-vitamin. Det er en god undskyldning for at komme udenfor og nyde det bedste, naturen kan tilbyde!

Opskriften skal også tilsættes bevægelse af kroppen, indtagelse af naturlige fødevarer kysset af jorden og uforarbejdede og allervigtigst en god nats søvn hver nat. Så vil du i løbet af et par dage være på vej til at opbygge et stærkt og sundt immunforsvar!

Det er også en god idé at begrænse din eksponering for den negativitet og frygt, der bliver spredt af medierne i nyhederne og på TV. Er du klar over, at …

Frygt lukker dit immunforsvar ned

Ja, du læste rigtigt. Når regeringen og medierne gør os bange, lukker vores immunforsvar totalt ned!

Det fungerer på denne måde:

Når et individ udsættes for stress eller frygt, vil kroppen frigive stresshormoner (kortisol) lukke immunforsvaret ned for at udnytte kroppens energi til at flygte fra en opfattet trussel, den ”sabertandede tiger.”

Det er hensigtsmæssigt i nogle få minutter, men ikke over uger.

Så når folk mister deres virksomheder, arbejde, huse, bliver skilt osv. på grund af presset, vil deres stressniveau skyde i vejret. Så vil vi se mennesker dø af hjertekarsygdom, kræft og diabetes.

Stressniveauet forårsaget af strategien ved coronavirus vil i årevis kunne ende med at slå flere mennesker ihjel, end COVID-19 nogensinde vil.

Og med en massiv gæld at betale af på vil Danmark måske heller ikke have økonomi og ressourcer til at give os den service og behandling, vi har været vant til før COVID-19?

Lad os på alle måder beskytte de ældre og de sårbare i ”risikogrupperne,” og lad os andre fortsætte livet som før og langsomt opbygge en flokimmunitet til gavn for os alle.

Så Mette og dine politiske kolleger, stop frygtspredningen, og giv i stedet mennesker opmuntring til at styrke deres immunforsvar, hvilket er den hurtigste, sikreste og billigste måde at håndtere coronavirus eller en hvilken som helst anden sygdom på.

Hvis du vil vide mere om, hvordan du hurtigt og effektivt kan opbygge et sundt immunforsvar, så klik her!

Yderligere læsning:

Coronavirus: Opbyg HURTIGT et stærkt og sundt immunforsvar HER!

Coronavirus: Dette fortæller politikerne (og medierne) dig ikke!

Coronavirus: Gør 5G COVID-19-krisen værre i visse byer?

Coronavirus - Nødhjælpskasse til familetrivsel

Coronavirus: Sådan forbliver du positiv, glad og stressfri!


Jeg værdsætter, at du vil besøge min side og læse denne artikel. Hvis du kan lide artiklen, så klik på DEL nedenunder så vi sammen kan sprede budskabet.

 Jeg elsker, når folk kommentere på mine artikler, så brug formular nedenunder.

Kom med din kommentar

Navn:*
E-mail:*
Kommentar:*
5 + 6 =*

Kommentarer:

Flemming Korsholm skrev denne kommentar:
18-07-2020 19:28:40


En rigtig god artikel, som der er værd at lytte efter. Jeg nyder at, komme ud i min have hver dag og sidde og læse.


Birgitte Eriksen skrev denne kommentar:
11-08-2020 16:12:52

Lige præcis, jeg har også undret mig rigtig meget over, at der ikke fokuseres på at styrke immunforsvaret - og herunder ikke mindst akut opbagkning af immunforsvaret hos dem der er blevet ramt af COVID19 eller som defineres som at være i risikogruppen, herunder er der dog nogen hvis immunforsvar ikke må styrkes har jeg fået at vide, da de vist nærmest får medicin for at holde deyt nede (ting der er katagoriseret under autoimmune ting) Hvis Mette nu havde sagt om at styrke immunforsvaret, sikke en debat der sikkert kunne blive om HVAD der styrker immunforsvaret, tænker jeg... Og der har myndighederne jo nok ikke så meget de må melde ud fra om det...Hele systemet er jo tungt - dog kan et lægemiddel pludselig godkendes til brug her og nu til forsøg, men fex kolloidt sølvvand i en forstøver/nebulizer som der er nogen der rigtig god erfaring med, kan ikke lige anvendes ....


Henrik Prestov skrev denne kommentar:
09-08-2021 16:57:31

Penge er årsagen


Kom med din kommentar

Mest læste i Livsstil

Gode tilbud og økologiske produkter - besøg vores shop

Go left in offers Go right in offers
Alun.dk Hestetangsvej 58 3520 Farum info@alun.dk
Sitemap Kontakt Om Alun.dk Persondatapolitik Betingelser Smiley