❤ Transformativ workshop med Bruce Lipton (KBH d. 4. – 5. oktober 2024) Conscious Evolution: Få mere energi, et bedre helbred samt indre ro ❤

Coronavirus - Nødhjælpskasse til familetrivsel

Skrevet 04-05-2020 af Alun Biggart - Print - Send til en ven -

Coronavirus - Nødhjælpskasse til familetrivsel

Vi lever på et unikt tidspunkt i menneskets historie. Aldrig før har verden oplevet noget som denne coronavirus. Det liv, vi har været vant til, er forandret, og vi kæmper med at forlige os med nedlukningen af vores samfund. Dette har givet mange af os angst og stress. Der hersker stor usikkerhed. Nogle af os oplever et økonomisk pres. Hjemmeundervisning af vores børn er ikke nemt, og at være afskåret fra resten af samfundet, især hvis du tilhører en risikogruppe, er vanskeligt at forholde sig til. Så her får du 8 enkle og effektive trin, som vi i vores familie har taget under COVID-19. Prøv dem nu. De vil hjælpe dig på rejsen.


1.    Acceptér det, som ER: At leve ud fra overgivelse!
Coronavirus er her. Verden har forandret sig, og der er ikke noget, vi kan gøre ved det.

Accept af de aktuelle omstændigheder er det første og vigtigste trin. Min kone og jeg har talt meget med vores børn om, at det ikke nytter at blive frustreret over noget, som vi ikke kan gøre noget ved, og at vi bare skal gøre det bedste, vi kan, hver eneste dag. At vi skal sætte fokus på, hvad vi kan gøre, i stedet for at blive frustreret over, hvad vi ikke kan gøre lige nu.

Denne accept og overgivelse er i sandhed frigørende (om end ikke altid nemt) og fjerner al stressen ved situationen med coronavirus. Hvis du synes, det er svært, så stop med det, du er i gang med, og træk vejret langsomt, og mærk frustrationen smelte væk.

2.    Vi lever i et venligt Univers
Mit favoritcitat af Albert Einstein er:

”Det vigtigste spørgsmål, du nogensinde kan spørge dig selv om, er, om Universet er et venligt sted eller ikke.”

Tænk over denne sætning et øjeblik. Den er livsændrende!

Jeg er af den overbevisning, at Universet altid har været min ven, OG sådan er det stadig.

Så jeg har besluttet mig for at overgive mig til tingenes tilstand, gøre mit bedste hver dag og lade Universet gøre resten af arbejdet. Mere kan vi ikke gøre. Så enkelt er det!

3.    Anerkend, at dette er en forbløffende anledning til vækst og refleksion
For os alle gælder det, at der aldrig har været og muligvis aldrig vil komme et tidspunkt som dette, hvor jeg har den perfekte mulighed for at blive klogere og vokse som person og som familie.

Dette er en mulighed, som vi kun får én gang i livet, for personlig udvikling! Hvordan kan du bruge coronavirus på en måde, som får dig selv og din familie til at udvikle jer på alle niveauer?

Dette tidspunkt er også en god anledning til at træde to skridt tilbage for at gennemtænke og overveje livet, og hvor vi gerne vil nå hen i fremtiden som familie, personligt og professionelt. Jeg må muligvis se mig om efter en anden måde at opretholde en indkomst.

Så jeg spørger mig selv: Hvordan kan jeg i fremtiden betale mine regninger, ha´ det sjovt og samtidig hjælpe andre?

Så hvad er vigtigt i dit liv, og er der noget, du kunne tænke dig at forandre?

4.    Vær i naturen så meget som muligt – naturen helbreder!
Vi er heldige at bo på landet på en gård og har været meget privilegerede med fantastisk vejr de seneste få uger. Så vi har følt os tæt knyttede som familie og har blandt andet gået lange ture ved stranden og i skoven med vores hund. Og vores have har aldrig set så godt ud som nu! Det er en kæmpe gave at kunne gå udenfor, når vi har lyst til det.

Naturen helbreder, og det gør solen også. BEGGE dele styrker vores immunforsvar, hvilket er af største vigtighed lige nu. Hvordan kan du komme udenfor og være tæt på jorden hver dag? Har du mulighed for at gå hen i en park? Sidde i en have? Hvad kan du gøre?

Vent ikke med det. Kom ud og hils på naturen nu!

5.    Vær taknemmelig for de små mirakler i livet
I øjeblikket spiller jeg ikke badminton med mine venner eller kører mine børn til træning, og vi har stort set ingen kontakt med venner og familie. Det er nemt at blive frustreret over, hvad vi ikke kan!

MEN lige nu er et storartet tidspunkt at være taknemmelig for de små mirakler i livet, som vi ofte overser i vores travle hverdagsliv!

Hvad er du taknemmelig for lige nu?

Lad os igen fokusere på, hvad vi kan, i stedet for at fokusere på, hvad vi ikke kan!

6.    Se nyheder maks. én gang om dagen
Den frygt, som mange af medierne spreder, er skuffende, og mens jeg gerne vil holdes opdateret, ønsker jeg ikke en overdosis af negativitet, for det gør ikke noget godt for mit helbred og mit velvære.

Frygt forårsager stress, og stress slukker for vores immunforsvar, og det er det sidste, vi ønsker med COVID-19. Så overvej at begrænse nyhedskigning til maks. 15 minutter om dagen! Kom nu, disciplinér dig selv i et par dage, og så er jeg sikker på, at du vil få det meget bedre!
 
7.    Hvad kan vi gøre for andre?

Vi har snakket om dette ved spisebordet med vores børn. Min kone er læge, og jeg arbejder hjemmefra samtidig med, at jeg hjemmeunderviser dem. Vi gør, hvad vi kan, for alle bedsteforældrene, og vi er opmærksomme på andre menneskers behov. Men er der endnu mere, vi kan gøre?

Hvad kan du gøre for andre mennesker? Små, gode gerninger er lige så vigtige som store!

8.    Hvilke fordele har vi som familie indtil nu draget af COVID-19?
Situationen med coronavirus er ikke kun dårlig. Mange gode ting er sket som følge af den.

Her er nogle af de måder, vores familie har fået gavn af den:

  • En fantastisk læringserfaring
  • Mere kvalitetstid med vores børn
  • Sætter større pris på de små daglige mirakler
  • Kommer mere ud og nyder det bedste, naturen tilbyder
  • Udnytter den ekstra tid til meditation, qigong og fitness og gør dem til kraftfulde, daglige vaner
  • Refleksion over livet og hvilken retning, vi gerne vil gå i fremtiden!

Kom ind i en positiv, daglig rutine
Det er så nemt at lade tiden flyve ved at se Netflix hele dagen.

Men det hjælper hverken dig eller nogen anden. Coronavirus har givet os alle en fantastisk mulighed for at udvikle os individuelt, som familier og som art.

Sæt dig hver aften ned, og tilbring nogle minutter med at planlægge din næste dag. Hvad vil du gerne opnå, og hvordan kan du investere i dig selv og din familie?

Vores erfaring med vores tre børn er, at en daglig rutine er sin vægt værd i guld. Et bestemt tidsrum til skolearbejde, kontakt med venner og udeliv i den friske luft.

Konklusion: Nødhjælpskasse til familetrivsel under coronavirus
Som familie har vi forsøgt at bruge situationen med coronavirus til at vokse både individuelt og sammen.

Det er en fantastisk mulighed for at stoppe op et øjeblik, lægge telefonen væk og tænke over, hvor du er i livet, og om du bevæger dig i den rigtige retning.

Nøglen for os (og det er noget, vi virkelig opmuntrer vores børn til at overveje) er at acceptére situationen, hvis det er muligt for os, og at betragte situationen som en læringserfaring, som vi kun vil opleve én gang i livet). Så falder alt andet på plads.

Ja, der har været dage, hvor dette har været vanskeligt, men generelt synes jeg, vi har gjort det godt.

En daglig rutine og et skema er guld værd i øjeblikket.

Når vi stopper op og tænker over det, så er vi meget heldige i Danmark sammenlignet med andre steder. Hvis du er midt i en hård tid lige nu, så er det ok, men husk, at vi stadig er meget privilegerede at leve i et så fantastisk land. Gør det bedste, du kan, hver dag, og find de små mirakler, som vi før i tiden måske overså!

Og endelig kan du spørge dig selv, hvordan du kan bruge ”krisen” med coronavirus som en måde til at udvikle dig som menneske og familie OG hjælpe andre.

Når du stiller dig selv kraftfulde spørgsmål, får du kraftfulde svar!

Held og lykke på rejsen!

Jeg er stolt af dig!


Jeg værdsætter, at du vil besøge min side og læse denne artikel. Hvis du kan lide artiklen, så klik på DEL nedenunder så vi sammen kan sprede budskabet.

 Jeg elsker, når folk kommentere på mine artikler, så brug formular nedenunder.

Kom med din kommentar

Navn:*
E-mail:*
Kommentar:*
5 + 6 =*

Kommentarer:

Flemming Korsholm skrev denne kommentar:
20-04-2020 21:29:17

Jeg vil bl.a. bruge tiden til, at finde ud af hvilke aktier jeg skal købe og få lagt en plan.


Grethe Hermansen skrev denne kommentar:
06-05-2020 20:44:55

Her hvor jeg bor, mødes vi hver søn- og helligdag kl. 11.00 på kirkegården. Præsten går op i kirketårnet og synger 'I østen stiger solen op'. Den varme og det nærvær vi oplever på flere meters afstand er unik.


Kirsia Isabella Olufsen skrev denne kommentar:
06-05-2020 21:45:28

Jeg var meget spændt på hvad der gemte sig bag dette nyhedsbrevs lovende overskrift ang Corona... Og der er rigtig meget godt i jeres 8 punkter - men jeg savner en vigtig ting: bevidsthed om den enorme og kyniske agenda der ligger bag denne FAKE pandemi. Det er åbenbart helt forbigået jeres opmærksomhed. Bruce Lipton er ellers en af dem der netop nu - sammen med vennen Dr. Rashid Buttar - bakket op af mindst 3800 læger verden over arbejder på højtryk for at udbrede sandheden om hele dette groteske cirkus. "Vi kan ikke gøre noget ved det" skriver I - bare overgive sig til omstændighederne"....trist holdning, i betragtning af hvor presserende det er at være med til at oplyse den danske befolkning om, hvad det reelt er der foregår. Jeg undrer mig godt nok over, at I tilsyneladende ikke har gennemskuet plottet endnu... På min hjemmeside wwww.canselv.dk kan I finde mange gode links til vigtige info-videoer. Glæeder mig til at mærke effekten af jeres opvågning til realiteterne - i kommende nyhedsbrev. Varm hilsen til jer og jeres børn


Vis alle kommentarer

Andreas F skrev denne kommentar:
06-05-2020 22:52:39

Der er ingen Covid19. Kina som har lavet testen, tester for et menneskeligt RNA(exosomer) i kroppen som udløses når vi har giftstoffer eller er stresset. Derfor kan alle som er bare lidt syge blive klassifieret som covid19. Det også derfor dem som dør har andre sygdomme og får stemplet covid på dødsattesten, også derfor det er gamle/kronisk syge som får dette markeret på sig. Sjovt nok er der færre dødstal med andre alm. sygdomme hvis man kigger på statetisk.
Medierne fortæller en historie som ikke er baseret på fakta, de følger et script som de altid har gjort. Søg efter Andrew Kaufman (Læge) og hør hvad han har at sige.


Morell skrev denne kommentar:
07-05-2020 04:30:03

Tilslutter mig koret af skeptikere. Det er ét stort hoax, der skal få os til at acceptere en "ny normal" med mere overvågning og digitalisering af mange aspekter af samfundet. Allerede nu er der vedtaget lovgivning der giver staten "lov" til at tvangsvaccinere danske borgere. Godt at læse at der er flere der har fået øjnene op for alle de vigtige fakta som knytter sig til hele den her farce


Bent Nissen skrev denne kommentar:
07-05-2020 11:53:07

Vær mere skeptisk . Undersøg om der er en anden side af corona. Stol ikke på myndigheder og nyheder, der spreder angst i befolkningen.


challengediabetes skrev denne kommentar:
07-05-2020 13:48:30

Diesse leveregler er ikke kun i corona tid vigtig, de er altid vigtig at holde i minde-)

Enjoy nature, eachother and life!


Simon skrev denne kommentar:
14-05-2020 08:42:40

Tak for artiklen og tak til dem, der har brugt tid på at kommentere. Specielt de kritiske (som i vore dage forveksles med at være negative).
Tak til Alun for at stille denne kommentarsektion til rådighed, hvor vi stadig har ytringsfrihed (eller hvad?)

Vi danskere skal VÅGNE OP!! NU!!
Det er ikke tilstrækkeligt, at sidde i lotus-stilling og meditere for at skabe en bedre verden. Ja, man får det bedre, og jeg vil anbefale, at man mediterer, dyrker yoga, tænker positivt osv. osv.
Det er alt sammen rigtig godt, men fordi vi er en enhed, kan vi ikke isolere os fra, hvad der foregår i verden, ved udelukkende at gå i selvfordybelse. Alt for meget ondskab foregår i det skjulte og der er mørke kræfter og udspekulerede agendaer i funktion. Hvis ikke vi aktivt gør noget nu, er det Game Over for vore børns og børnebørns fremtid. Så får vi et dystopisk tyrannisk overvågningssamfund i stil med George Orwell’s 1984.

Vi kan også bruge noget tid på at researche dette overdrevne Covid-19 hysteri. Og ikke gennem Fake news tv2 og Dr, men på internettet, mens vi stadig har det, og mens der stadig er ytringsfrihed. For den forsvinder i hastigt tempo;
Videoer bliver fjernet, kanaler nedlukkes, kommentarer slettes i stort omfang på de sociale medier, når man ikke genfortæller det officielle narrativ, om Corona-PLANdemien.
Planen er globalt centraliseret magt. Bill Gates vil tvangsvaccinere os alle med chips og nanoteknologi, så vi konstant kan overvåges via 5G. Eventuelle systemkritikere kan nemt uskadeliggøres med Dew (Directed Energy Weapons).
Men agendaen er meget bredere og indbefatter bla. Befolkningsreduktion. Alt dette er der ikke plads til at skrive her.

Google F.eks.:

Agenda 21/ agenda 2030
5G, mikrobølgevåben
NWO, New World Order
RFID, chips
Event 201, (om den planlagte pandemi)
Bill gates og vacciner
Elon Musk, Neuralink, 50000 satelitter.

Så er du da ihvertfald igang.Kom med din kommentar

Mest læste i Livsstil

Gode tilbud og økologiske produkter - besøg vores shop

Go left in offers Go right in offers
Alun.dk Hestetangsvej 58 3520 Farum info@alun.dk
Sitemap Kontakt Om Alun.dk Persondatapolitik Betingelser Smiley