❤ Gabor Maté i KBH d. 24. september 2024 (19 til 22): The Myth of Normal (Trauma, Illness & Healing in a Toxic Culture) ❤

5 råd fra Martin Thorborg, der gør det sjovere at gå på arbejde.

Skrevet 19-10-2009 af Alun Biggart - Print - Send til en ven -

5 råd fra Martin Thorborg, der gør det sjovere at gå på arbejde.

Når det gælder arbejdet, mener Thorborg, at det kedelige arbejde alt for ofte skyldes, at medarbejderne ikke laver det de er bedst til – eller ikke kan se formålet med det de laver. Her føler et par af hans råd til, hvordan du holder humøret højt på arbejde.


Gør det du er bedst til.
Udgangspunktet for alt arbejde er, at du skal arbejde med noget, som du virkelig brænder for. Gør du ikke det, bliver du aldrig god til dit arbejde. Det vil hurtigt blive rutinepræget og kedeligt. Det er op til dig selv, at finde ud af hvor du hører til, men hænger du fast, må du tage fat i din arbejdsgiver.

Ha´ nogle klare mål.
Hvis du ved hvor du skal hen med dit arbejde, så bliver mange af de opgaver, der isoleret set fremstår som - ”kedelige” - mere tålelige, fordi du kan sætte dem ind i en større sammenhæng. Gulvvask kan være kedeligt isoleret set, men motivationen stiger, hvis du ved, at de sælgere der efterfølgende sad i mødelokalet, hvor du vaskede gulv, lukkede en ordre på 2 mio. umiddelbart efter.

Få små motivationskick hver dag.
Hver gang jeg sælger et produkt, hvad enten det er en bog, et seminar eller et spamfilter, så får jeg en melding om dette enten på sms eller e-mail. Det er super fedt, og det minder mig hele tiden om, hvorfor jeg laver det jeg gør. Det giver mig en lang række af dejlige beskeder, hver evig eneste dag året rundt.

Giv dig selv en belønning, når du opnår noget stor.
Husk at give dig selv et klap på skulderen, når du har afsluttet en stor opgave. Det giver dig noget at se frem mod, og det er en dejlig fornemmelse, når du kan nyde efter at have knoklet hårdt i en periode.

Hold dine ferier med familien
Du kan ikke holde fanen højt på arbejde 365 dage om året. Din krop og din hjerne kræver, at du af og til tager væk med din familie, ellers brænder du samen - før eller siden. Ferie er dejligt, og det giver dig ny energi og inspiration i dit arbejde.

Klik her for at lære mere om, hvordan du kan have sjovt på arbejde
 


Jeg værdsætter, at du vil besøge min side og læse denne artikel. Hvis du kan lide artiklen, så klik på DEL nedenunder så vi sammen kan sprede budskabet.

 Jeg elsker, når folk kommentere på mine artikler, så brug formular nedenunder.

Kom med din kommentar

Navn:*
E-mail:*
Kommentar:*
5 + 6 =*

Kommentarer:

 Ingen kommentarer endnu - kom med din kommentar.

Kom med din kommentar

Mest læste i Livsstil

Gode tilbud og økologiske produkter - besøg vores shop

Go left in offers Go right in offers
Alun.dk Hestetangsvej 58 3520 Farum info@alun.dk
Sitemap Kontakt Om Alun.dk Persondatapolitik Betingelser Smiley