❤ Gabor Maté i KBH d. 24. september 2024 (19 til 22): The Myth of Normal (Trauma, Illness & Healing in a Toxic Culture) ❤

Din nøgle (gratis GPS) til det bedste år i dit liv

Skrevet 10-01-2016 af Alun Biggart - Print - Send til en ven -

 Din nøgle (gratis GPS) til det bedste år i dit liv

Jeg kommer til at love dig en hel masse i denne artikel og i min video - såsom øget energiniveau, forbedret helbred og vitalitet, vægttab, bedre søvn og bedst af alt mere glæde og indre fred. Ja, kig på videoen nedenfor, og læs denne artikel. Det kan forandre dit liv!


 
Kære ven, selvom vi måske aldrig har haft fornøjelsen af at møde hinanden, er jeg sikker på, at du også har både dit eget og din families helbred og velbefindende kært.
 
Min passion i livet er at tjene dig. Derfor har jeg skabt en hjemmeside med masser af gratis redskaber for at hjælpe dig med at højne både din sundhed og din glæde ved livet. Er du parat til en ny, sjov og spændende rejse sammen?
 
Jeg tror, at du vil være enig med mig i, at vi i dag lever i en tid med overflod af information. Alt for mange forskellige kendsgerninger og tal om alt (nyheder, sport, sundhed, livsstil osv.) Dette gør det vanskeligt for os at vide, hvad vi skal lytte til, og hvem vi kan stole på.
 
Men her er den gode nyhed for din vitalitet og for din sjæl:
 
Fra naturens side er jeg en skør kombination af at være doven og meget utålmodig (jeg giver mine skotske gener - blandet med den rare, danske livsstil - skylden), så jeg har fundet frem til en formel, som giver mig virkelig gode resultater i sundheds- og lykkeafdelingen med en ganske lille indsats og tidsinvestering.
 
Og disse gode resultater stammer alle fra Moder Naturs visdom, som er blevet videregivet til os gennem millioner af år.
 
Så i løbet af de næste syv uger vil jeg give dig det bedste af det bedste af, hvad Moder Natur har at tilbyde os. Ja, jeg har skabt enkle redskaber til dig baseret på naturlove for at hjælpe dig med at opnå det helbred og det velbefindende, du fortjener.
 
Hvis du er villig til at investere bare nogle få minutter om ugen i dig selv, vil de goder, du vil opnå, bogstavelig talt forbløffe dig. Jeg ved godt, at jeg har lovet dig meget, men det, jeg vil dele med dig, er virkelig meget kraftfuldt.
 
Ja, hver uge i de næste syv uger vil jeg sende dig en e-mail (tilmeld dig her, hvis du ikke allerede er på mailinglisten) med en kort video og tre enkle trin, som du skal følge de næste syv dage.
 
Disse redskaber har ændret mit liv dramatisk. Jeg plejede at være syg i ugevis hvert år, men har ikke mistet en eneste arbejdsdag de seneste 15 år.
 
Jeg er 44 år ung, og til trods for at jeg er selvstændig og velsignet med tre små, skønne børn og en sød kone, har jeg et energi- og fitnessniveau som en sprudlende 23-årig ifølge mine testresultater!
 
Jeg ved, at du også har travlt.
 
Derfor har jeg skabt dit nye, personlige vejkort til succes. Ja, i dine hænder har du nu din helt unikke GPS til sundhed og lykke, og den vil lede dig til forbløffende resultater på bare få minutter hver uge.
 
Ved at følge de meget enkle, men dog meget kraftfulde, naturlige tips, som jeg vil dele med dig, kan du forvente følgende:
 
  • Øget energiniveau
  • Forbedret helbred og velbefindende
  • Vægttab
  • Bedre nattesøvn
  • Og det bedste af det hele: mere glæde og større indre fred.
Parat til start?
 
Følgende områder vil vi dække:
 
Trin 1: Glæde
Lær, hvordan du frigør kraften i dit forbløffende sind, så du kan skabe dit drømmeliv med sundhed og glæde.
 
Trin 2: Søvn
Dette er den vigtigste ingrediens til et sundt liv. Lær, hvordan du kan få en vidunderlig nats søvn hver nat og nyde at mærke, at dit helbred og dit velbefindende vokser dag for dag.
 
Trin 3: Kost
“Vi er, hvad vi spiser.” Kender du de tre enkle kostregler for sundhed og vitalitet? Slut med gætværk. Dit helbred og dit energiniveau får snart et turbo-boost med en ganske lille indsats!
 
Trin 4: Vand
“Ungdommens kilde” er kun nogle få glas vand væk. Lær, hvor meget og hvornår du skal drikke vand.  
 
Trin 5: Træning
“Move it or lose it.” Brug dine muskler, ellers mister du dem. Det tager kun nogle få minutter om dagen at komme i virkelig god form. Lær enkle øvelser, som bogstaveligt vil transformere din krop i løbet af få uger.
 
Trin 6: Vejrtrækning
Trækker du vejret rigtigt? Lær, hvordan du kan trække vejret korrekt for at suge liv, energi og vitalitet ind i din krop.
 
Trin 7: Livsstil
Hvilke livsstilsændringer kan du foretage for at styrke din energi og sætte et smil på dine læber? Lær tre enkle tips, der vil gøre en stor forskel i dit liv.
 
Tak, fordi du vil følge mig på denne spændende rejse. Lad os se at komme i gang. Det bliver sjovt.
 
Klik her for at se den første video.
 

Jeg værdsætter, at du vil besøge min side og læse denne artikel. Hvis du kan lide artiklen, så klik på DEL nedenunder så vi sammen kan sprede budskabet.

 Jeg elsker, når folk kommentere på mine artikler, så brug formular nedenunder.

Kom med din kommentar

Navn:*
E-mail:*
Kommentar:*
5 + 6 =*

Kommentarer:

Philip Nørvig skrev denne kommentar:
12-01-2016 09:16:42

Dit program ser spændende ud, og jeg glæder mig til at følge det.


Elisabeth Scheibler skrev denne kommentar:
12-01-2016 15:15:36

Ser frem til de kommende 7 uger:)
Tak for det!


Kom med din kommentar

Mest læste i Livsstil

Gode tilbud og økologiske produkter - besøg vores shop

Go left in offers Go right in offers
Alun.dk Hestetangsvej 58 3520 Farum info@alun.dk
Sitemap Kontakt Om Alun.dk Persondatapolitik Betingelser Smiley