❤ Gabor Maté i KBH d. 24. september 2024 (19 til 22): The Myth of Normal (Trauma, Illness & Healing in a Toxic Culture) ❤

Nyd et sundt, lykkeligt og succesfyldt liv.

Sund livsstil – nemme og praktiske råd om sund livsstil.

Sund livsstil - her er en række nemme og praktiske råd om sund livsstil, som du hurtigt og let kan indføre i dine daglige rutiner. De vil alle gøre en mærkbar forandring på dit helbred.

Jeg anbefaler, at du følger rækkefølgen i det grønne felt, øverst til venstre under "Kom i gang". På den måde får du mest ud af denne sektion. Bagefter kan du læse de andre artikler nedenunder.

Hvad betyder epigenetik for dit helbred og din lykke?

Hvad betyder epigenetik for dit helbred og din lykke?

Skrevet 23-05-2024 af Alun Biggart

Albert Einstein sagde engang, at den vigtigste beslutning i dit liv drejer sig om, hvorvidt du ønsker at opleve dig selv som en person i en venlig og støttende verden, eller om du ønsker at gøre det modsatte.

Hvad er hemmeligheden bag at leve et sundt, lykkeligt liv i 100?

Hvad er hemmeligheden bag at leve et sundt, lykkeligt liv i 100?

Skrevet 16-04-2024 af Alun Biggart

Kære venner, min bedstemor blev over 100 år gammel. Hun kendte den hemmelighed bag ungdommens kilde, som moderne videnskab nu afslører for dig og mig. I dag vil jeg dele en video med jer, som min kollega professor Bruce Lipton lige har sendt til mig. Ja, du kan bevare din sundhed og lykke med en knivskarp hjerne til langt over 100 år. Er du klar til at komme i gang?

Den ultimative morgenrutine for sundhed og lykke

Den ultimative morgenrutine for sundhed og lykke

Skrevet 22-03-2024 af Alun Biggart

At etablere en energigivende og styrkende morgenrutine er afgørende for at starte dagen på en positiv måde og sætte tonen for de kommende timer. En velstruktureret morgenrutine kan ikke bare booste produktiviteten og forbedre humøret, men også skabe en følelse af kontrol og formål og forberede din krop og dit sind på at præstere optimalt, uanset hvad livet byder dig i løbet af dagen.

Boost dit vinterenerginiveau med disse 7 nemme tips!

Boost dit vinterenerginiveau med disse 7 nemme tips!

Skrevet 13-11-2023 af Alun Biggart

Når vinteren nærmer sig, bliver dagene kortere, temperaturerne falder, og det bliver mere og mere udfordrende at opretholde vores energiniveau. Kombinationen af koldt vejr og mindre dagslys kan få os til at føle os sløve og umotiverede. Men med de rette strategier og livsstilsjusteringer er det muligt at booste dit energiniveau markant og trives i vintermånederne.

Kunsten at Feng Shui: Tips til at harmonisere dit boligområde

Kunsten at Feng Shui: Tips til at harmonisere dit boligområde

Skrevet 23-08-2023 af Alun Biggart

Feng Shui, en gammel kinesisk praksis, drejer sig om at harmonisere energi (eller "chi") i et givet rum - typisk hjem, kontorer eller haver. Feng Shui er forankret i principperne om balance og energistrøm og har til formål at øge positivitet, velstand og fred i ens liv. Her er en begynderguide til, hvordan du integrerer Feng Shui i din bolig:

De fleste læger fortæller dig ikke det: Sund Solbadningsguide

De fleste læger fortæller dig ikke det: Sund Solbadningsguide

Skrevet 26-06-2023 af Alun Biggart

Vores forfædre bad til den. Bønderne er afhængige af den. Af alle vores verdens fantastiske undere er solen det vigtigste for os. Solen varmer jorden og giver lys, hvorved vores planet får mulighed for at opretholde liv. Vores forfædre brugte solen både til at helbrede og forebygge sygdom. I dag hører vi dog mest om sollysets skadevirkninger og kun lidt om alle fordelene. Vi får at vide, at der ikke er noget, der hedder en sund kulør, og at solen kan give os hudkræft. Men den gode nyhed er, at ny forskning viser, at du kan mindske din risiko for tidlig død med op til 50 % ved at nyde et af naturen sande undere denne sommer.

At gå barfodet kan mindske smerte, inflammation samt meget mere!

At gå barfodet kan mindske smerte, inflammation samt meget mere!

Skrevet 31-05-2023 af Alun Biggart

Hvornår tog du sidst dine sko af, gik barfodet i græsset, eller lod sandet varme dine fødder på stranden? At gå barfodet hjælper med at styrke dine fødder og lægge og styrker samtidig din ledsans og balance. At gå barfodet giver dig mulighed for at blive mere forbundet med Jorden, og dette har vist sig at kunne lindre kroniske smerter, dæmpe inflammation, forbedre søvn og meget mere!

Bør du bruge solcreme? Eller er solcreme i virkeligheden farlig?

Bør du bruge solcreme? Eller er solcreme i virkeligheden farlig?

Skrevet 20-06-2022 af Alun Biggart

Var du klar over, at 60 % af, hvad du smører på din hud, bliver absorberet af kroppen? Derfor drikker du bogstavelig talt alt, hvad du kommer på huden. Endvidere viser ny forskning, at solbadning kan reducere din risiko for at dø med 50 %, men kun hvis du ikke bruger solcreme. Så gør solcreme mere skade end gavn? Dette vil måske overraske dig …

Opbygge og få gavn af en sund hjerne (og krop) hele livet her!

Opbygge og få gavn af en sund hjerne (og krop) hele livet her!

Skrevet 14-06-2021 af Alun Biggart

Vores mest dyrebare gave er vores hjerne. Den gør det muligt for os at lære, elske, tænke, bevæge os, skabe og endog opleve glæde. Den er vores indgangsport til vores følelser, til at opleve livet på et dybt plan og til vores evne til at have varige, intime relationer. Den gode nyhed er, at du bogstavelig talt kan superoplade din hjerne (og krop) ved bare at foretage dig nogle enkle ting regelmæssigt! Her er dit vejkort og din plan til at fastholde en sund og sygdomsfri hjerne hele livet.

Hvor afhængig er du af din smartphone? Gratis 2-minutters test!

Hvor afhængig er du af din smartphone? Gratis 2-minutters test!

Skrevet 21-09-2020 af Alun Biggart

De følgende spørgsmål vil give svar på, om og hvor afhængig du er af din smartphone. Vælg ærligt og omhyggeligt svarene, der bedst beskriver dig, så du får det mest præcise resultat!

COVID-19 Hvad statsministeren og regeringen IKKE fortæller dig!

COVID-19 Hvad statsministeren og regeringen IKKE fortæller dig!

Skrevet 14-07-2020 af Alun Biggart

Retorikken er den samme: Den eneste måde, vi kan stoppe spredningen af coronavirus og sørge for at forblive sunde og raske, er ved at holde afstand og vaske hænder. Det er kernebudskabet, som Mette Frederiksen giver os igen og igen. Men Mette tager FEJL! KENDSGERNING: Den bedste måde at undgå sygdom på er ved at opbygge et stærkt og sundt immunforsvar. Hvis du er sund og rask, har du intet at bekymre dig om i forhold til corona eller en hvilken som helst anden virus. Hvorfor giver regeringen og sundhedsmyndighederne os ikke denne livsvigtige viden?

Din hjerne. Bruger du højre eller venstre hjernehalvdel?

Din hjerne. Bruger du højre eller venstre hjernehalvdel?

Skrevet 01-07-2020 af Alun Biggart

Tag denne hurtige test og find ud af hvordan din hjerne fungere? Din hjerne - Den 1½kg grå og hvide masse imellem dine ører – Den mest komplekse ting i det kendte univers.

God nyhed: Solbadning halverer din risiko for at dø

God nyhed: Solbadning halverer din risiko for at dø

Skrevet 06-06-2020 af Alun Biggart

Det er gratis, føles vidunderligt og kan reducere din risiko for at dø med 50 %. Forskere har fulgt 30.000 kvinder i mere end 20 år og har fundet, at de kvinder, som aldrig solbadede om sommeren (eller som anvendte solcreme), har dobbelt så høj risiko for at dø i forhold til dem, der solbadede. Ja, for lidt solskin øger drastisk risikoen for at dø af ALLE årsager, fordi kroppen berøves for vigtigt D-vitamin.

TVANGSVACCINATION i Danmark af dine, mine og vores børn: NEJ TAK

TVANGSVACCINATION i Danmark af dine, mine og vores børn: NEJ TAK

Skrevet 28-05-2020 af Alun Biggart

Frihed frem for alt – JA TAK Den danske regering har givet sundhedsminister Magnus Heunicke (S) magt til at tvangsvaccinere, tvangsisolere, tvangsindlægge og tvangsbehandle danskere, som han ønsker ;-( Ja, du læste rigtigt. Han kan nu vaccinere dine børn uden din tilladelse.

Coronavirus - Nødhjælpskasse til familetrivsel

Coronavirus - Nødhjælpskasse til familetrivsel

Skrevet 04-05-2020 af Alun Biggart

Vi lever på et unikt tidspunkt i menneskets historie. Aldrig før har verden oplevet noget som denne coronavirus. Det liv, vi har været vant til, er forandret, og vi kæmper med at forlige os med nedlukningen af vores samfund. Dette har givet mange af os angst og stress. Der hersker stor usikkerhed. Nogle af os oplever et økonomisk pres. Hjemmeundervisning af vores børn er ikke nemt, og at være afskåret fra resten af samfundet, især hvis du tilhører en risikogruppe, er vanskeligt at forholde sig til. Så her får du 8 enkle og effektive trin, som vi i vores familie har taget under COVID-19. Prøv dem nu. De vil hjælpe dig på rejsen.

Coronavirus: Sådan forbliver du positiv, glad og stressfri!

Coronavirus: Sådan forbliver du positiv, glad og stressfri!

Skrevet 23-03-2020 af Alun Biggart

Jeg har aldrig set noget, der minder om det, der sker over hele verden lige nu, med den ødelæggelse, som coronavirus (COVID-19) skaber. Det tror jeg heller ikke, du har? I stressende tider som nu er det let at blive trist og opgivende. Men du har faktisk mulighed for at trives og være ovenud glad i krisetider. Jeg vil vise dig, hvordan det kan lade sig gøre med denne enkle, men meget kraftfulde formel, som jeg fik kendskab til for år tilbage af en indisk professor. Dette er en SJOV øvelse, du kan bruge resten af dit liv! Er du parat?

Er dette tilbud det bedste, du kan få på Black Friday?

Er dette tilbud det bedste, du kan få på Black Friday?

Skrevet 26-11-2019 af Alun Biggart

Vi nærmer os den efter sigende mest glædelige tid på året: jul, nytår og de ekstra helligdage og fridage i den forbindelse. Men for mange af os er det også den mest stressende tid på året. Ja, desværre blev julen på et tidspunkt forvandlet fra at være en hyggelig tid, hvor familien samledes og håndhævede gode, gammeldags traditioner (at spise, drikke og tilbringe dejlige stunder sammen) til at være den sindssyge jagt på julegaver, som forretningerne har gjort den til.

Video: Bruce Lipton: Honeymoon-effekten

Video: Bruce Lipton: Honeymoon-effekten

Skrevet 26-06-2019 af Alun Biggart

Honeymoon-effekten: En tilstand af lyksalighed, passion, energi og sundhed udsprunget af stor kærlighed. Dit liv er så smukt, at du slet ikke kan vente på at påbegynde en ny dag, og du takker Universet for, at du er i live.

Må jeg præsentere min nye kollega Idun.

Må jeg præsentere min nye kollega Idun.

Skrevet 10-06-2019 af Alun Biggart

Her kommer historien om et lille mirakel, som det aldrig var meningen, skulle ske. Men nu er Idun (den nordiske gudinde for forår og foryngelse) her og er til tjeneste for dig og vores samfund. Her kan du læse, hvordan denne smukke historie fandt sted ganske uventet, da jeg mindst af alt ventede det.

Hvad er din intuition, og hvordan kan den hjælpe dig?

Hvad er din intuition, og hvordan kan den hjælpe dig?

Skrevet 08-03-2019 af Alun Biggart

Videnskaben beviser nu, hvad de urgamle læremestre har fortalt os i tusinder af år. Nemlig at du har en kraftfuld, indbygget GPS, som kan guide dig og hjælpe dig med at navigere gennem livet, så du kan nyde et godt helbred og opleve den glæde, som er din fødselsret. Men hvordan kommer du i kontakt med din intuition, så den kan hjælpe dig på alle områder af dit liv?

Farvel til stress og goddag til glæde og indre fred

Farvel til stress og goddag til glæde og indre fred

Skrevet 09-01-2019 af Alun Biggart

WHO (verdenssundhedsorganisationen) angiver, at stress er det 21. århundredes sundhedsepidemi – og med god grund. For der har aldrig været et tidspunkt i menneskets historie, hvor vi har oplevet den konstante stress, som mange af os er påvirket af i dag. Er du stresset over dit arbejde, penge, personlige forhold eller endog over den skøre verden, vi befinder os i? Så er der gode nyheder! Det behøver ikke at være sådan. Lær, hvordan du kan sige farvel til stress og goddag til glæde og indre fred, som er din fødselsret!

Dagbogsskrivning – en enkel, men kraftfuld vej til dybere lykke

Dagbogsskrivning – en enkel, men kraftfuld vej til dybere lykke

Skrevet 12-11-2018 af Alun Biggart

Du læser denne artikel, fordi du gerne vil øge din lykkefølelse. Glæde og lykke er det, vi alle sammen søger. En investering på kun nogle få minutter om dagen i dagbogsskrivning vil give dig umådelig meget tilbage. Hvordan lyder mindre stress, mere energi, et bedre helbred og en dyb følelse af ro og indre fred samt meget mere for dig?

Træt eller syg om vinteren? Måske har du D-vitamin-mangel?

Træt eller syg om vinteren? Måske har du D-vitamin-mangel?

Skrevet 12-03-2018 af Alun Biggart

Det anslås, at op mod en milliard mennesker verden over har D-vitamin-mangel. Er du en af dem? Efter en lang vinter i år har vi kun fået meget lidt D-vitamin fra solen, så det er nu, vi skal være opmærksomme på de tegn, symptomer og risikofaktorer, der er ved D-vitamin-mangel?

7 enkle teknikker til at reducére dit stressniveau nu!

7 enkle teknikker til at reducére dit stressniveau nu!

Skrevet 01-02-2018 af Alun Biggart

Påvirker stress negativt din livskvalitet? Lad os nu være ærlige. I denne skøre verden, vi lever i, kæmper flere og flere af os med at håndtere stress. Så er stress også et problem for dig? Find ud af det her med min gratis stresstest (se neden for; den tager kun 2 min.), OG lær enkle, men meget kraftfulde teknikker til at leve det stressfrie liv fyldt med glæde, som du fortjener.

Lever du i fortiden, nuet eller fremtiden? Find ud af det her!

Lever du i fortiden, nuet eller fremtiden? Find ud af det her!

Skrevet 12-12-2017 af Alun Biggart

4.088.832 har set denne tankevækkende video, nu er det din tur! Hvis jeg skulle give mig selv et godt råd, ville det blive: Tag ikke livet så alvorligt, og nyd øjeblikket. Men hvordan kommer du og jeg ind i nuet? Hvad er den hemmelige opskrift?

10 tips til sund solbadning: Hvornår er det sikkert at solbade?

10 tips til sund solbadning: Hvornår er det sikkert at solbade?

Skrevet 23-06-2017 af Alun Biggart

Sommeren er over os, solen skinner, og en af naturens største gaver er klar til at øse af sine magiske kræfter. Her er 10 tips til, hvordan du og din familie får et sikkert ophold i solen, en lækker og sund, gylden hud, og hvordan I får mest ud af solens forbløffende, helbredende kraft.

Er du minimalist? Find svaret her!

Er du minimalist? Find svaret her!

Skrevet 16-02-2017 af Alun Biggart

Er minimalisme din bortkomne nøgle til et forbedret helbred og mere glæde? Er 2017 året, hvor du får et gennembrud i dit liv? Denne video kan åbne op for en helt ny, spændende verden for dig og din familie. God fornøjelse med at tage det første skridt henimod ikke bare at overleve, men at trives!

Rejsetips - Sund på rejsen

Rejsetips - Sund på rejsen

Skrevet 29-06-2016 af Alun Biggart

Er du parat til en fantastisk ferie? I denne artikel får du råd til, hvordan du kan ankomme frisk og veludhvilet på ferien og udnytte hver eneste dag, du er væk. Her får du gode råd til en sund rejse.

Din nøgle (gratis GPS) til det bedste år i dit liv

 Din nøgle (gratis GPS) til det bedste år i dit liv

Skrevet 10-01-2016 af Alun Biggart

Jeg kommer til at love dig en hel masse i denne artikel og i min video - såsom øget energiniveau, forbedret helbred og vitalitet, vægttab, bedre søvn og bedst af alt mere glæde og indre fred. Ja, kig på videoen nedenfor, og læs denne artikel. Det kan forandre dit liv!

Hvornår vil en finanskrise indfinde sig i 2016?

Hvornår vil en finanskrise indfinde sig i 2016?

Skrevet 05-01-2016 af Alun Biggart

Ja, 2016 er allerede startet med en hel del økonomisk uvished. Den globale økonomi er ved at kollapse, og vi kan vente os en finanskrise, som potentielt er lige så slem som den, vi så i den store depression i 1931. Hvilke forholdsregler bør du tage nu?

Lektion 7 – Tre livsstils-tiltag, der vil styrke dit helbred og

Lektion 7 – Tre livsstils-tiltag, der vil styrke dit helbred og

Skrevet 04-01-2016 af Alun Biggart

Livet er helligt og er til for at blive nydt. Som vi har talt om det gennem hele denne serie, så tilbyder Moder Natur visdommen til at få et godt og vitalt liv, og hvis vi lytter til, hvad den fortæller os, har vi taget et kæmpe skridt på vejen henimod sundhed og lykke.

Hvordan kan du holde en sund jul?

Hvordan kan du holde en sund jul?

Skrevet 12-12-2015 af Alun Biggart

Julen og nytåret er en tid med festligheder med familie og venner, men det kan også være en hård tid for dit helbred. Her er nogle super gode tips til at komme ud af julen på en god og sund måde!

Antiperspiranter kan få dig til at lugte værre & øge din risiko

Antiperspiranter kan få dig til at lugte værre & øge din risiko

Skrevet 19-10-2015 af Alun Biggart

Antiperspiranter påvirker bakteriebalancen under armene, hvilket faktisk fører til sved, der lugter dårligt. Du tror, at antiperspiranter hjælper dig, men de kan gøre det problem, du forsøger at løse, endnu værre. Det er konklusionen på forskning. Og værre endnu: Antiperspiranter kan forårsage kræft og Alzheimers.

Den næste finanskrise rammer dig og mig i 2016. Er du forberedt?

Den næste finanskrise rammer dig og mig i 2016. Er du forberedt?

Skrevet 05-08-2015 af Alun Biggart

Den globale pengeboble er ved at briste, og vi står foran en finanskrise, som er endnu værre, end den vi så i 2008. Jeg har solgt alle min aktier og flyttet min pensionsopsparing fra højrisikabel investering til en sikker, fast rente. Vores børns opsparinger er blevet flyttet fra aktiemarkedet og er nu placeret i en bank. De oplysninger, du får i denne artikel, kan redde din økonomi i mange år fremover.

Hvordan bliver du klogere end din smartphone?

Hvordan bliver du klogere end din smartphone?

Skrevet 15-06-2015 af Alun Biggart

Hvis du læser denne artikel, er du sikkert én af de mange millioner mennesker, der ejer en smartphone. Men er iPhones, Samsung Galaxy osv. nu også så smarte, som vi tror? Eller er der en ny generation af smartphones, som drastisk kan forbedre dit liv?

Solbadning kan mindske din risiko for at dø med op til 50 %

Solbadning kan mindske din risiko for at dø med op til 50 %

Skrevet 13-04-2015 af Alun Biggart

Før du nu siger, ja, jeg har hørt det hele før, så giv mig lige et par minutter af din tid, så jeg kan fortælle dig nogle kendsgerninger, som du nok ikke kendte til, om solen, dens helbredende effekt, og hvordan man solbader på en sikker måde. Denne artikel kan redde dit liv og holde dig ung, rask og smuk.

Den næste finanskrise er ved at ramme dig & mig. Er du forberedt?

Den næste finanskrise er ved at ramme dig & mig. Er du forberedt?

Skrevet 30-03-2015 af Alun Biggart

Den globale pengeboble er ved at briste, og vi kan vente os en finanskrise endnu værre, end den vi så i 2008. Desværre er Danmark et af de lande, som kan blive ramt hårdest som følge af vores høje gæld.

Stress af - Reducér din stress og få en gladere hverdag

Stress af - Reducér din stress og få en gladere hverdag

Skrevet 08-12-2014 af Alun Biggart

Stress er uundgåeligt i livet, men det er vigtigt at finde måder at reducere og forebygge stressende situationer og at reducere dine negative reaktioner på stress. Når først du har identificeret de typer af stress faktorer, der påvirker dig, må du finde ud af, hvordan du skal håndtere problemet.

Slut, prut: Hvordan undgår du luft i maven?

Slut, prut: Hvordan undgår du luft i maven?

Skrevet 20-10-2014 af Alun Biggart

For meget luft i maven, prutter, bøvser osv. er ikke bare ubehageligt; det kan også være flovt og tilmed smertefuldt. Hvis oppustethed, luft i maven eller bøvsning forstyrrer dine dagligdag, eller selv hvis luft i maven eller bøvsning kun er et moderat problem for dig, og du ønsker at begrænse det, så kig på disse almindelige årsager, og hvad du kan gøre ved dem.

Hvorfor blev du født med bare tæer?

Hvorfor blev du født med bare tæer?

Skrevet 31-07-2014 af Alun Biggart

Du er skabt til at gå på bare tæer, og der er mange grunde til, at du så tit som muligt bør smide skoene. Se her, hvorfor sko ødelægger dine fødder, og hvad fordelene er ved at gå på bare tæer.

Sådan signalerer dit kropssprog selvsikkerhed, intelligens osv.

Sådan signalerer dit kropssprog selvsikkerhed, intelligens osv.

Skrevet 03-03-2014 af Alun Biggart

Ord kaldes måske nok for byggestenene i kommunikation, men det er, hvad du IKKE siger, der kan afsløre meget mere om dig på ganske få sekunder.

Din helt egen romantiske hemmelighed på Valentine´s Day

Din helt egen romantiske hemmelighed på Valentine´s Day

Skrevet 04-02-2014 af Alun Biggart

Valentine´s Day er lige på trapperne. Hvilken romantisk hemmelighed har Sankt Valentin sendt til lige præcis dig? Det her er en helt personlig kærlighedsbesked, som garanteret vil frembringe et smil på dit ansigt ;-)

Har du set denne video? Det er et kort videoklip hvor du bliver

Har du set denne video? Det er et kort videoklip hvor du bliver

Skrevet 11-06-2013 af Alun Biggart

Her er en kort video som vil give dig et energi boost til resten af dagen, nu er det blevet din tur til at være miraklet.

Få et bedre helbred, mere glæde og større rigdom.

Få et bedre helbred, mere glæde og større rigdom.

Skrevet 17-05-2013 af Alun Biggart

Ja, det er såre enkelt. Tryk på en knap, og du er på vej til en sundere, gladere og økonomisk velfunderet udgave af dig selv. Hvis du ikke tror mig, så læs videre.

Stylecoaching – din personlige stil

Stylecoaching – din personlige stil

Skrevet 12-02-2013 af Alun Biggart

Står du med hovedet begravet i tøjbunker, hver gang du skal ud? Har du masser af tøj og alligevel følelsen af aldrig at have noget at tage på? Så er det måske fordi, du endnu ikke har fundet din personlige stil!

Mere energi og overskud til dig

Mere energi og overskud til dig

Skrevet 30-06-2012 af Alun Biggart

Her får du 10 gode råd til, hvordan du får mere energi og overskud til at leve det liv, du ønsker.

Er du klar til et mentalt energi-boost og få et smil på læben?

Er du klar til et mentalt energi-boost og få et smil på læben?

Skrevet 15-06-2012 af Alun Biggart

Da jeg viste denne unikke video til resten af mine medarbejdere på kontoret, var smilene så store og latteren så smittende at jeg på stedet besluttede at dele den med dig.

Sol er liv - luk solen ind i dit liv

Sol er liv - luk solen ind i dit liv

Skrevet 08-05-2012 af Alun Biggart

Af alle verdens vidundere er solen måske det største, ikke kun for os mennesker, men for alt liv på jorden. Solen giver den varme, det lys og den energi, som er selve forudsætningen for, at der overhovedet kan eksistere planter, dyr og mennesker på vores planet.

Guide til shampoo

Guide til shampoo

Skrevet 17-01-2012 af Alun Biggart

Er du usikker på ingredienserne i din shampoo er der hjælp at hente i denne guide. Lær hvordan du tyder indholdsdeklarationen på din shampoo og hvad du skal undgå når du køber shampoo.

Bruce Lipton interviewes af Alun

Bruce Lipton interviewes af Alun

Skrevet 18-09-2011 af Alun Biggart

Bruce Lipton er en verdenskendt videnskabsmand, topforfatter og foredragsholder, som er blevet omtalt i DRs Sjæl og Videnskab. Hvis der er én person, som du skal møde, og som kan hjælpe dig på vej til et fantastisk helbred, så er det Bruce Lipton.

Dyk dig til personlig ro, fokus og overblik.

Dyk dig til personlig ro, fokus og overblik.

Skrevet 20-08-2011 af Alun Biggart

Et unik koncept med kombinationen fridykning, yoga, meditation og networking.

Fra mig til dig.

Fra mig til dig.

Skrevet 28-07-2011 af Alun Biggart

Vi skrev faktisk denne artikel for 3 år siden, men har holdt den hemmelig indtil i dag. Ved et uheld blev den aldrig sat på hjemmesiden. Heldigvis faldt jeg over den i sidste uge. Kan du regne ud hvor inspirationen kom fra?

Meditations kurset

Meditations kurset

Skrevet 08-07-2011 af Alun Biggart

Mediter 12 minutter om dagen og bliv roligere, forøg din mental kapacitet, oplev mindre stress og mere glæde.

Nytårsforsæt - sund livsstil

Nytårsforsæt - sund livsstil

Skrevet 20-12-2010 af Alun Biggart

Har du et nytårsforsæt om at få en sundere livsstil i 2011? Her på Alun.dk får du gode gratis råd til, hvordan du opfylder dit nytårsforsæt og får den passet ind i en travl hverdag

Christian D. Larson - En inspirerende digter!

Christian D. Larson - En inspirerende digter!

Skrevet 04-09-2010 af Alun Biggart

Hvem er Christian D. Larson? Og hvorfor skal du og jeg tage sig af det? Hvor er han fra og hvad har han at lære os?

Lider du af stress? Lær hurtige og effektive redskaber til at reducere stress

Lider du af stress? Lær hurtige og effektive redskaber til at reducere stress

Skrevet 11-06-2010 af Alun Biggart

Hvad er tegnene og symptomerne på stress, årsagerne til stress og konsekvenserne af stress? Lær at genkende stress symptomer og at identificere de situationer, der fremkalder stress. Når disse symptomer vedbliver, risikerer du at få alvorlige helbredsproblemer fordi stress svækker dit immunforsvar. Lær her hvordan du hurtigt og effektivt reducerer din stress og erstatter den med glæde.

Få en lattermild dag

Få en lattermild dag

Skrevet 20-10-2009 af Alun Biggart

Ifølge en af landets mest succesfulde inspirations foredragsholdere, Karen-Marie Lillelund, så er alle arbejdspladser afhængige af at humoren stortrives i hverdagen.

5 råd fra Martin Thorborg, der gør det sjovere at gå på arbejde.

5 råd fra Martin Thorborg, der gør det sjovere at gå på arbejde.

Skrevet 19-10-2009 af Alun Biggart

Når det gælder arbejdet, mener Thorborg, at det kedelige arbejde alt for ofte skyldes, at medarbejderne ikke laver det de er bedst til – eller ikke kan se formålet med det de laver. Her føler et par af hans råd til, hvordan du holder humøret højt på arbejde.

Meditation: Skaber mere lykke

Meditation: Skaber mere lykke

Skrevet 13-08-2009 af Alun Biggart

Ifølge meditationseksperten Henning Daverne står samfundet på randen af en revolution på linje med den gang, mennesket første gang satte fod på månen. Nøglebegrebet hedder neuroplasticitet, og beviser, at man kan meditere sig til mere lykke.

Solcreme er kun en del af en sund livsstil under solen.

Solcreme er kun en del af en sund livsstil under solen.

Skrevet 06-08-2009 af Alun Biggart

Det er vigtigt at bruge tid udenfor. Solen, den friske luft og naturen har alt for mange gode sundhedsfordele til at kunne nævne dem alle. Her er nogle tips til hvordan du får mest ud af at være udenfor og have det sjovt.

De 7 bedste måder, til at forblive energisk dagen lang

De 7 bedste måder, til at forblive energisk dagen lang

Skrevet 27-04-2009 af Alun Biggart

Selv hvis du er hyper-organiseret, vil du ikke få meget lavet, hvis din krop og sind forlanger, at du krøller dig sammen og tager en blunder. Her er de 7 bedste måder, at jumpstarte din hjerne på og komme tilbage i den produktive rille.

En vigtig lektie fra en speciel lille pige

En vigtig lektie fra en speciel lille pige

Skrevet 02-02-2009 af Alun Biggart

Børn har en masse at lære os, hvis vi kun åbner vores øjne og lytter. Her er en historie, der vil give dig tårer i øjnene og også indeholder en vigtig lektie. Nyd det

Livsstil - En kort opsummering

Livsstil - En kort opsummering

Skrevet 14-01-2009 af Alun Biggart

Her er en række ting, som du hurtigt og let kan indføre i dine daglige rutiner. De vil alle gøre en mærkbar forandring på dit helbred.

De 7 største farer i dit hjem om vinteren

De 7 største farer i dit hjem om vinteren

Skrevet 15-12-2008 af Alun Biggart

For alt for mange af os, byder vinteren ikke kun på juledekorationer, højtider og koldere vejr, men også på en lang række nye brandfarer, der kommer ind i vores hjem.

Et giftigt kys: Bør du kysse eller ej?

Et giftigt kys: Bør du kysse eller ej?

Skrevet 24-11-2008 af Alun Biggart

Vær forsigtig med hvad du putter på dine læber og hvem du kysser! Hvorfor? Fordi sidste år blev det afsløret at mange af de læbestifter, som bliver solgt i dag indeholder bly. Og dette inkludere også de ”gode dyre mærker”!

At komme ud i solen vil sænke din risiko for kræft … IKKE øge den

At komme ud i solen vil sænke din risiko for kræft … IKKE øge den

Skrevet 19-11-2008 af Alun Biggart

Ny forskning viser at for at få et optimalt tilskud af vitamin D fra solen med en minimal risiko for at få (malignt melanom) modermærkekræft, så er det bedste tidspunkt for eksponering til solen omkring middagstid.

Losseplads fundet flydende i Stillehavet på den dobbelte størrelse af Amerika.

Losseplads fundet flydende i Stillehavet på den dobbelte størrelse af Amerika.

Skrevet 24-10-2008 af Alun Biggart

En losseplads på den dobbelte størrelse af USA er blevet opdaget flydende i Stillehavet. Et enormt omfang af affald lavet af plastik inkl.: Fodbolde, kajakker, Legoklodser og bæreposer, der bliver holdt sammen af hvirvlende undervandsstrømme.

10 Grundbegreber til at forandre Verden

10 Grundbegreber til at forandre Verden

Skrevet 09-10-2008 af Alun Biggart

Mahatma Gandhi behøver ingen introduktion. Enhver kender til manden og hans eftermæle. Her er Gandhi’s 10 Grundbegreber til at forandre verden:

Hvor gammel er du biologisk set?

Hvor gammel er du biologisk set?

Skrevet 11-09-2008 af Alun Biggart

Ved du, hvor gammel du er biologisk set? (Hvor gammel du i virkeligheden er)

GRATIS Foredrag - “The Quiet Revolution” med Jacob Gurevitsch

GRATIS Foredrag - “The Quiet Revolution” med Jacob Gurevitsch

Skrevet 14-07-2008 af Alun Biggart

Du har netop nu, en enestående mulighed for at høre Jacob Gurevitschs foredrag “The Quiet Revolution” endda ganske GRATIS. De første 40 personer som tilmelder sig dette seminar deltager GRATIS. “The Quiet Revolution” vil forandre dit liv ;-) Torsdag den 18 September fra 18:00-20:00 i Farum.

Lev dine drømme: Hvordan finder du dine drømme og får dem ALLE opfyldt?

Lev dine drømme: Hvordan finder du dine drømme og får dem ALLE opfyldt?

Skrevet 04-03-2008 af Alun Biggart

Hvad vil det sige at leve et liv, der er fyldt med kærlighed og lykke? Spænding, tilfredsstillelse, målbevidst, motivation og masser af SJOV?

Vælg det rigtige køkkenudstyr

Vælg det rigtige køkkenudstyr

Skrevet 14-02-2008 af Alun Biggart

Undgå at forvandle sund økologisk mad til usund, ved at bruge det forkerte køkkenudstyr. Når du laver mad er det ligeså vigtigt, som selve kvaliteten af den mad du laver. Læs videre, og lær at vælge det rigtige køkkenudstyr for et godt helbred.

Farlig kemi i legetøj

Farlig kemi i legetøj

Skrevet 03-02-2008 af Tine Munch Nielsen

Giftigt legetøj - vær kritisk når du er ude og købe legetøj til de små.

Er det noget for dig?

Er det noget for dig?

Skrevet 14-01-2008 af Alun Biggart

Mere energi, vægttab og et bedre helbred. Er det noget for dig? Hvis du gerne vil gøre noget for dig selv og din families sundhed, skal du tage kurset Ernæring & Livsstil d. 8-10. februar. Dette kursus har ændret mit liv, og det vil også ændre dit!

Hvordan kan I øge jeres chancer for at blive forældre?

Hvordan kan I øge jeres chancer for at blive forældre?

Skrevet 09-12-2007 af Alun Biggart

Mænd, der har problemer med at undfange, bør måske holde sig fra at tage boblebad et stykke tid. En undersøgelse foretaget af forskere fra University of California viser nemlig ifølge New York Times sammenhæng mellem varme vandtemperaturer og mænds ufrugtbarhed.

Solcreme - pas på solen med omtanke

Solcreme - pas på solen med omtanke

Skrevet 08-05-2007 af Alun Biggart

Det er dejligt at være ude i solen og faktisk også rigtig sundt. Men husk at solbade med måde og at beskytte din hud med økologisk solcreme, hvis du opholder dig længe i solen.

På ski: Få mere ud af din skiferie

På ski: Få mere ud af din skiferie

Skrevet 09-02-2007 af Alun Biggart

Himlen er blå og frostklar, solen og vinden prikker i dine kinder, du er ét med den smukke natur, du har en dejlig følelse af frihed... At stå på ski er uden tvivl en af de bedste måder at slappe af på samtidig med, at man får rørt sig. Få mest ud af det når du står på ski ved at følge nedenstående råd før og under din skiferie.

10 gode råd til et lykkeligt nytår

10 gode råd til et lykkeligt nytår

Skrevet 29-12-2006 af Poul Calmann-Hinke

I stedet for blot at ønske ”godt nytår” skulle vi måske hellere tænke på at ønske hinanden et ” lykkeligt nytår”!

Stress: Styr din stress for at holde hjernen sund

Stress: Styr din stress for at holde hjernen sund

Skrevet 18-12-2006 af Alun Biggart

Stress og stresshormoner gør mere end blot at forberede dig på at kæmpe mod eller flygte fra en fare. Det er vigtigt at få kontrol over din stress.

Sex øger levetiden

Sex øger levetiden

Skrevet 24-11-2006 af Alun Biggart

At have regelmæssig (og entusiastisk) sex medfører en række målelige fysiske fordele for både mænd og kvinder.

Solbadning: Sådan får du kulør på den sunde måde

Solbadning: Sådan får du kulør på den sunde måde

Skrevet 19-06-2006 af Alun Biggart

Pæn kulør eller sund hud? Det ene behøver ikke at udelukke det andet. Her følger nogle råd til, hvordan du kan nyde sommeren og få det bedste ud af solen samtidig med, at du passer på din og familiens hud.

Solbadning: Nyd sommerens sol i sikkerhed

Solbadning: Nyd sommerens sol i sikkerhed

Skrevet 15-05-2006 af Alun Biggart

Solskin er en uundværlig ingrediens i et sundt liv. Strålerne hjælper dig med at bevare et godt helbred og er den bedste kilde til D-vitamin.

Humor er attraktivt og sundt

Humor er attraktivt og sundt

Skrevet 30-04-2006 af Alun Biggart

Humor - to nylige studier har bekræftet, at kvinder tiltrækkes af mænd, der har humor, og at mænd tiltrækkes af kvinder, der griner af deres vitser.

D-vitamin fra sol gavner vejrtrækningen!

D-vitamin fra sol gavner vejrtrækningen!

Skrevet 28-04-2006 af Alun Biggart

Helbredende sol: Ny forskning tyder på, at D-vitamin fra sol hjælper til en nemmere vejrtrækning. Et stort studie har vist, at jo højere niveau af D-vitamin, man har i sit system, des bedre lungefunktion har man også.

Mangler du energi?

Mangler du energi?

Skrevet 01-10-2005 af Alun Biggart

Mangler du energi er her 5 gode tips til, hvordan du kan øge dit energiniveau.

Mest læste i Livsstil

Gode tilbud og økologiske produkter - besøg vores shop

Go left in offers Go right in offers
Alun.dk Hestetangsvej 58 3520 Farum info@alun.dk
Sitemap Kontakt Om Alun.dk Persondatapolitik Betingelser Smiley