❤ Bestil produkter for KUN  1600 kroner og få et par lækre Barfodssko (værdi 699) som bonus til 0 kroner. ❤

Sagt af tidligere deltagere

Skrevet 01-07-2006 af Alun Biggart - Print - Send til en ven -

Sagt af tidligere deltagere

Vi får utroligt positiv feed back på vore kurser og uddannelsesprogrammer om fysisk og mental sundhed. Her er et udpluk af, hvad tidligere deltagere har sagt om vore kurser:


CHEK’s Practitioner uddannelse er gennemtænkt og vel opbygget, så alle kan være med, hvis man har sin basisviden i orden. Jeg har deltaget i mange forskellige kurser og uddannelser i ind- og udland over de sidste 10 år. Ingen af disse har dækket menneskets behov, udvikling og bevægelse så bredt, dybt og holistisk. Og det skønneste ved uddannelsen er at hver gang jeg er færdig med et modul, har jeg lyst til at lære endnu mere. Ganske simpelt; unikt, effektivt og tankevækkende.

Birgitte Nymann
EFFEKT
CHEK Practitioner Level 2, CHEK Nutrition and Lifestyle Coach level 2


”Gennem mit arbejde med rehabilitering af personer med ryggener er det min erfaring, at den mest effektfulde faktor i behandlingen er et veltilrettelagt træningsprogram. Exercise Coach har lært mig alle de fundamentale faktorer i udarbejdelsen af individuelle træningsprogrammer samt vigtigheden af korrekt udførte øvelser. Jeg har rehabiliteret mange rygpatienter med den viden Exercise Coach har givet mig og Exercise Coach har været en vigtig del af min videreuddannelse som fysioterapeut.

David Bonde, Fysioterapeut, CHEK Practitioner Level 3, CHEK Nutrition and Lifestyle Coach level 3.


Et super kursus ift. øvelsesgennemgang og øvelsesteknik! Burde være et must for alle, der underviser i styrketræning / muskeltræningsøvelser.

Pernille Springer, Fysioterapeut, CHEK Practitioner Level 1, CHEK Nutrition and Lifestyle Coach level 1


Som uddannet fysioterapeut oplevede jeg en helhedsfølelse af det terapeutiske tilbud jeg kunne præsentere for mine patienter efter jeg havde gennemgået Poul Cheks Exercise Coach, det er et kursus som er meget praktisk orienteret og giver en solid balast i realtion til træningsmæssige opgaver som jeg bliver udsat for i klinikken. Jeg mener, dette produkt står frem som et absolut must for mennesker som arbjeder med træning i deres hverdag.

Tomas Pilsborg, Fysioterapeut, CHEK Practitioner Level 3, CHEK Nutrition and Lifestyle Coach level 3


Paul CHEKs practitioner program er uden sammenligning med lignende trænerkurser på marked. Kurset foregår på et højt fagligt niveau, og er samtidig direkte overførbart til trænings- og behandlingstimer. Med hjem får man brugbare test og øvelser, og ikke mindst viden til at analysere og forklare kunderne, hvorfor vi gør som vi gør.

Lotte Arndal, Indehaver af Arndal Spa & Fitness på Hotel D’Angleterre; personlig træner og kostvejleder. CHEK Practitioner Level 2, CHEK Nutrition and Lifestyle Coach level 2


Paul Chek er en af de bedste og mest inspirerende undervisere jeg nogensinde har oplevet. Han har et utroligt overblik over kroppens funktion og formår på bedste vis at formidle dette på en både underholdende og humoristisk facon. Han har imponerende godt styr på alle referencer og deler gerne ud af sin store viden, hvilket har betydet meget for mig i min daglige praksis. Indholdet af såvel kurser som seminarer kan umiddelbart og let integreres i ens dagligdag. Jeg har således ændret meget i min måde at arbejde på med at hjælpe folk til en bedre livskvalitet.
Jeg kan således kun give kurser og seminarer mine bedste anbefalinger.

Jesper Skøtt
Fysioterapeut Cert. MDT
Exercise coach


Et højt uddannelses niveau, og præsenteret med en utrolig entusiasme, humor og kendskab til hele kroppen. Det var en stor glæde at være deltager på dette seminar, som jeg virkelig kan bruge i mit arbejde.

Susy Mikkelsen, læge
Nutrition and Lifestyle coach level 1


Paul Chek er 100 % hjemme i sin teori og formår at tryllebinde hele forsamlingen med sin dynamiske og meget praktisk anvendelige træning, hvor Swiss bolden er yderst motivernde og ikke mindst et nyt sjovt redskab.

Gunna Højgaard, leder af massørskole


Han er den bedste, og jeg har allerede implementeret mange af hans ideer i mit træningsprogram.

Peter Rasmussen, professionel badmintonspiller og medicinstuderende
Nutrition and Lifestyle coach level 1


"Kurserne har gjort, at køkkenet kører på næsten 80% økologi. Maden har fået en helt anden sammensætning, hvor det hele er mere afstemt i forholdet mellem fedt, kulhydrater og proteiner. Selv har jeg en helt anden tilfredshed med det, der serveres, fordi jeg nu har en helt anden viden end den, der læres i køkkenindustrien i dag. Kursisterne er meget begejstrede for maden."

Lone Strømsholt, køkkenchef i en kursus virksomhed.
CHEK Nutrition and Lifestyle coach level 3


"Jeg var vild med dette kursus! De ændringer, jeg har indført i mit eget liv har drastisk forbedret min søvnkvalitet, mit energiniveau hele dagen igennem, mit humør og min vægt. Jeg er taknemmelig for Pauls værktøjer, der hjælper folk til et sundere og gladere liv."

David Snively
CHEK Nutrition and Lifestyle coach level 1


"Dette kursus vil blive kaldt bevægelsens og ernæringens Bibel"

Erik Serrano, speciallæge
CHEK Nutrition and Lifestyle coach level 1


"Jeg har interesseret mig for kosten i over halvdelen af mit liv. Jeg har læst og læst. Været på kursus, til foredrag og så læst igen, men aldrig har jeg lært så meget om kost og ernæring som efter
jeg har deltaget på Pauls kurser."

Birgitte Nymann, Indehaver af EFFEKT
CHEK Practitioner Level 2,
CHEK Ernæring & Livsstil Coach level 2


"Efter mange års erfaring som personlig træner manglede jeg stadig mere forståelse for kostens egentlige betydning i relation til træning, men også for det mentale plan. NLC har ubetinget givet mig stof og indsigt i mere end jeg havde drømt om var muligt. En uddannelse/kursus, jeg anbefaler, ikke kun til kollegaer, men også til den gennemsnitlige dansker, der ønsker indsigt og forståelse for, hvorfor kroppen er afhængig af en korrekt kost og livsstil for at kunne fungere optimalt. Herunder effekt af træning, styrket immunforsvar, vægttab og meget andet. Personligt har jeg haft stor effekt, specielt vedr. mit immunforsvar, af at leve efter min lærdom fra NLC."

Ida Krak. Personlig træner.
CHEK Nutrition and Lifestyle coach level 2


"At tage del i og leve i overensstemmelse med filosofien og det holistiske helbredssyn som Paul Chek præsenterer, har fuldstændigt ændret mit liv. Tidligere led jeg af bl.a. rygsmerter, mavekramper og følte mig træt dagen lang, men i dag er jeg fuld af energi og vitalitet og er en glad og sund person. NLC er meget inspirerende, både for den, der vil forbedre sit eget helbred, og for den, der ønsker flere redskaber til at hjælpe andre mennesker."

Gunnila Blomberg ELEIKO Education AB.
CHEK Nutrition and Lifestyle coach level 3


Paul Chek er mange år forude for sin tid. En ernæringens -, motionens- , og økologiens Einstein, der samtidig besidder even til på en humoristisk måde og med stor selvironi at give dig et holistisk syn på livet.

Charlotte Bircow Næss-Schmidt. www.charlottebircow.com
CHEK Nutrition and Lifestyle coach level 3


Jeg har prøvet meget i min tid som coach og behandler, aldrig har jeg dog oplevet at få så meget praktisk anvendeligt med hjem fra de kurser og uddannelser jeg tidligere har taget/deltaget i. Jeg skylder Alun Biggart en stor personlig tak for at have introduceret Paul Chek for mig og jeg skylder Paul Chek en ubegribelig stor tak og giver ham en stor del af æren for den succes jeg oplever i dag. Mit daglige arbejde med at hjælpe andre, med at give dem redskaber til at klare sig i en bedre og mere succesfuld tilværelse, er gennemsyret af Pauls materiale, det kombineret med mine egne sportslige, uddannelsesmæssige og personlige erfaringer, giver et koncept som kan hjælpe rigtig mange, både almindelige mennesker med skader og problemer men også med top elitesportsfolk. Konceptet som jeg har opbygget gennem uddannelse og erfaring, suppleret med Paul Cheks kurser, indeholder komplekse rygbehandlinger, vægtkontrolprogrammer, sportsperformance og stressbehandlinger.

Paul Chek indeholder så meget komplekst viden, - hvordan han overskuer og sammensætter det til et så komplekst og virkningsfuldt koncept, imponerer mig virkelig meget. Paul Chek er yderst konsekvent i sin formidling - men han formår også ganske følsomt, at inspirere og motivere på en fremragende måde.

Det er dyrt (kurserne/uddannelserne) og det skal det også være, for det er hver en øre værd. Du har her muligheden for at få en masse med hjem, hvis du er indstillet på at lære meget mere. Til hvert at de kurser jeg har deltage i, har jeg haft en lidt arrogant forventning om ikke rigtig at kunne lære mere, men alligevel har jeg også hver gang forventet at få revet benene væk under mig, og hver gang er det sket. Alun Biggarts kurser med Paul Chek får hermed mine varmeste anbefalinger.

Karsten Normann Olesen,
Indehaver af Center for Kropsbehandling og ØkoDirekte
CHEK Practitioner NLC3, CHEK Advanced Program Designer.

Paul Chek´s uddannelsesprogram har for mit vedkomne åbnet en ny og spændende verden inden for træning og genoptræning. Efter min uddannelse som personlig træner, ledte jeg efter et uddannelsesprogram, som kunne give mig det store overblik samt en masse detaljer omkring den måde kroppen fungere på. Dette fandt jeg i CHEK uddannelsen.

Jeg har desuden fundet CHEK kurserne som særdeles nyttige i forbindelse med min fysioterapeut uddannelse.
Paul Chek´s holistiske uddannelsesprogram har klart hjulpet mig til nemmere at kunne hjælpe mine Patienter/kunder og i høj grad også mig selv.

Casper Pedersen
Personlig træner
Stud. Fysioterapeut
CHEK Practitioner Level 2, CHEK Nutrition and Lifestyle Coach level 1

Som yogi henter jeg inspiration hos mange store guruer verden over, døde som nulevende. Efter deltagelse på min første uddannelse hos Paul Chek, NLC1, vidste jeg at her havde jeg mødt en mere.

Paul kan inspirere som ingen anden. Hans unikke viden om krop og sind, sendte mig ud i et større flow af selvudvikling. Der er ikke det, jeg ikke har lyst til at udleve indenfor såvel fysisk som mental sundhed, når jeg har lyttet til Paul Chek. Alt er pludselig muligt. Han er en sand guru.

Heidi Vejsnæs, Chek Exercise Coach, Ernæring & Livsstils Coach level 3. Indehaver af SamsaraYoga.dk


 

 


Jeg værdsætter, at du vil besøge min side og læse denne artikel. Hvis du kan lide artiklen, så klik på DEL nedenunder så vi sammen kan sprede budskabet.

 Jeg elsker, når folk kommentere på mine artikler, så brug formular nedenunder.

Kom med din kommentar

Navn:*
E-mail:*
Kommentar:*
5 + 6 =*

Kommentarer:

 Ingen kommentarer endnu - kom med din kommentar.

Kom med din kommentar

Mest læste i Kurser

Gode tilbud og økologiske produkter - besøg vores shop

Go left in offers Go right in offers
Alun.dk Hestetangsvej 58 3520 Farum info@alun.dk
Sitemap Kontakt Om Alun.dk Persondatapolitik Betingelser Smiley