❤ Gabor Maté i KBH d. 24. september 2024 (19 til 22): The Myth of Normal (Trauma, Illness & Healing in a Toxic Culture) ❤

Paul Chek Uddannelsesprogrammer

Skrevet 12-06-2007 af Alun Biggart - Print - Send til en ven -

Paul Chek Uddannelsesprogrammer

Hvorfor blive Chek instruktør? Der er utallige certifikater for en masse forskellige ting - men kun få af dem garanterer praktisk dygtighed. For at opnå C.H.E.K Instituttets godkendelsesstempel skal du bevise, at du har den praktiske færdighed, som adskiller dig fra andre instruktører.


Paul Chek er kendt for at sige: "viden er ikke nogen styrke i sig selv, men praktisk og brugt viden er en styrke". Som certificeret C.H.E.K instruktør skal du kunne vise, at du i praksis kan anvende den viden, du har lært på kurset. Din succes som instruktør vil være langt større end dine konkurrenters, og de resultater, du opnår med dine klienter vil bevise det!

C.H.E.K Certifikat programmet

C.H.E.K Certifikat programmet er udviklet for at skabe de fineste og bedst uddannede terapeuter og specialister i styrke- og konditionstræning i verden.

I modsætning til alle andre certifikat programmer til professionelle trænere, så gennemføres C.H.E.K Certifikat programmet i fire blokke med intensive moduler.
Undervisningen foregår i små fokuserede grupper, fulgt op af eksamination ved kursets afslutning.

Ernæring og Livsstil - Certifikat Program

Dette kursus omhandler symptomerne på sygdom, stress og hvordan de kan behandles ved hjælp af retningslinier for bedre kostvaner, motion og stresshåndtering.

Du vil forstå hvorfor hvert måltid, hver omgang motion og hver en tur i byens natteliv har en hormonal indvirkning på din krop.

Du vil blive forsynet med værktøjer som f.eks. dybtgående spørgeskemaer til ikke blot at vurdere dine klienter, men også til at bedømme deres villighed til forandring. I korthed går dette kursus langt forbi al anden basisviden, som du har lært på andre "livsstils-kurser"... dette er undervisning i sundhed på CHEK's måde.

Ansvaret for et menneskes sundhed ligger i deres egne hænder. Du er der blot for at vise dem på rette vej.

Golf Biotræner

Golf er en af de hurtigst voksende sportsgrene i verden, og det er en kendsgerning at golfspillere vil gøre alt for at kunne slå længere og gå ned i handicap! Men på trods af de mange teknologiske forbedringer af golfudstyret, så er gennemsnitshandicappet for både mænd og kvinder ikke faldet i løbet af de sidste 16 år.

Den eneste måde man kan få et lavere handicap er ved at forbedre selve golfspillerens slag: den person som faktisk svinger køllen eller jernet. Det er her at træningspecialisten eller golf pro'en kan hjælpe.

Ved at blive certificeret Golf Biotræner vil du lære hvordan man kan forbedre golfspillernes præstation, ved at give træning specielt tilpasset golf. Dine kvalifikationer vil blive udvidet overfor en helt ny niche af klienter.

Skriv en mail til: alun@alun.dk hvis du vil vide mere!


Jeg værdsætter, at du vil besøge min side og læse denne artikel. Hvis du kan lide artiklen, så klik på DEL nedenunder så vi sammen kan sprede budskabet.

 Jeg elsker, når folk kommentere på mine artikler, så brug formular nedenunder.

Kom med din kommentar

Navn:*
E-mail:*
Kommentar:*
5 + 6 =*

Kommentarer:

Ronny Jespersen skrev denne kommentar:
09-03-2012 21:53:36

Hej,
Jeg vil gerne vide mere om Paul Chek uddannelsesprogrammerne.
Mvh.
/R


Kom med din kommentar

Mest læste i Kurser

Gode tilbud og økologiske produkter - besøg vores shop

Go left in offers Go right in offers
Alun.dk Hestetangsvej 58 3520 Farum info@alun.dk
Sitemap Kontakt Om Alun.dk Persondatapolitik Betingelser Smiley