❤ Gabor Maté i KBH d. 24. september 2024 (19 til 22): The Myth of Normal (Trauma, Illness & Healing in a Toxic Culture) ❤

C.H.E.K Certifikatprogrammet - Exercise Coach

Skrevet 11-06-2008 af Alun Biggart - Print - Send til en ven -

C.H.E.K Certifikatprogrammet - Exercise Coach

C.H.E.K Certifikatprogrammet er udviklet for at uddanne de bedste terapeuter og specialister i styrke- og konditionstræning i verden. Næste kursus er: Exercise coach Certifikat Program - v. Mathew Walden.


Exercise coach

Hvorfor blive Chek instruktør?

Der er utallige certifikater for en masse forskellige ting - men kun få af dem garanterer praktisk dygtighed. For at opnå C.H.E.K Instituttets godkendelsesstempel skal du bevise, at du har den praktiske færdighed, som adskiller dig fra andre instruktører.

Paul Chek er kendt for at sige: "viden er ikke nogen styrke i sig selv, men praktisk og brugt viden er en styrke". Som certificeret C.H.E.K instruktør skal du kunne vise, at du i praksis kan anvende den viden, du har lært på kurset.

Din succes som instruktør vil være langt større end dine konkurrenters, og de resultater, du opnår med dine klienter, vil bevise det!

C.H.E.K Certifikat programmet til professionelle trænere gennemføres i fire blokke med intensive moduler.

Undervisningen foregår i små fokuserede grupper, fulgt op af
eksamination ved kursets afslutning.

Instruktør: Mathew Waldon

For mere info send en email til: alun@alun.dk

Sagt af tidligere deltagere

Vi får utrolig meget positiv feed back på vore kurser og uddannelsesprogrammer. Her er et udpluk:

CHEK’s Practitioner uddannelse er gennemtænkt og vel opbygget, så alle kan være med, hvis man har sin basisviden i orden. Jeg har deltaget i mange forskellige kurser og uddannelser i ind- og udland over de sidste 10 år. Ingen af disse har dækket menneskets behov, udvikling og bevægelse så bredt, dybt og holistisk. Og det skønneste ved uddannelsen er at hver gang jeg er færdig med et modul, har jeg lyst til at lære endnu mere. Ganske simpelt; unikt, effektivt og tankevækkende.

Birgitte Nymann
EFFEKT
CHEK Practitioner Level 2, CHEK Nutrition and Lifestyle Coach level 2


”Gennem mit arbejde med rehabilitering af personer med ryggener er det min erfaring, at den mest effektfulde faktor i behandlingen er et veltilrettelagt træningsprogram. Exercise Coach har lært mig alle de fundamentale faktorer i udarbejdelsen af individuelle træningsprogrammer samt vigtigheden af korrekt udførte øvelser. Jeg har rehabiliteret mange rygpatienter med den viden Exercise Coach har givet mig og Exercise Coach har været en vigtig del af min videreuddannelse som fysioterapeut.

David Bonde, Fysioterapeut, CHEK Practitioner Level 3, CHEK Nutrition and Lifestyle Coach level 3.


Et super kursus ift. øvelsesgennemgang og øvelsesteknik! Burde være et must for alle, der underviser i styrketræning / muskeltræningsøvelser.

Pernille Springer, Fysioterapeut, CHEK Practitioner Level 1, CHEK Nutrition and Lifestyle Coach level 1


Som uddannet fysioterapeut oplevede jeg en helhedsfølelse af det terapeutiske tilbud jeg kunne præsentere for mine patienter efter jeg havde gennemgået Poul Cheks Exercise Coach, det er et kursus som er meget praktisk orienteret og giver en solid balast i realtion til træningsmæssige opgaver som jeg bliver udsat for i klinikken. Jeg mener, dette produkt står frem som et absolut must for mennesker som arbjeder med træning i deres hverdag.

Tomas Pilsborg, Fysioterapeut, CHEK Practitioner Level 3, CHEK Nutrition and Lifestyle Coach level 3


Paul CHEKs practitioner program er uden sammenligning med lignende trænerkurser på marked. Kurset foregår på et højt fagligt niveau, og er samtidig direkte overførbart til trænings- og behandlingstimer. Med hjem får man brugbare test og øvelser, og ikke mindst viden til at analysere og forklare kunderne, hvorfor vi gør som vi gør.

Lotte Arndal, Indehaver af Arndal Spa & Fitness på Hotel D’Angleterre; personlig træner og kostvejleder. CHEK Practitioner Level 2, CHEK Nutrition and Lifestyle Coach level 2


Paul Chek er en af de bedste og mest inspirerende undervisere jeg nogensinde har oplevet. Han har et utroligt overblik over kroppens funktion og formår på bedste vis at formidle dette på en både underholdende og humoristisk facon. Han har imponerende godt styr på alle referencer og deler gerne ud af sin store viden, hvilket har betydet meget for mig i min daglige praksis. Indholdet af såvel kurser som seminarer kan umiddelbart og let integreres i ens dagligdag. Jeg har således ændret meget i min måde at arbejde på med at hjælpe folk til en bedre livskvalitet.
Jeg kan således kun give kurser og seminarer mine bedste anbefalinger.

Jesper Skøtt
Fysioterapeut Cert. MDT
Exercise coach


Et højt uddannelses niveau, og præsenteret med en utrolig entusiasme, humor og kendskab til hele kroppen. Det var en stor glæde at være deltager på dette seminar, som jeg virkelig kan bruge i mit arbejde.

Susy Mikkelsen, læge
Nutrition and Lifestyle coach level 1


Paul Chek er 100 % hjemme i sin teori og formår at tryllebinde hele forsamlingen med sin dynamiske og meget praktisk anvendelige træning, hvor Swiss bolden er yderst motivernde og ikke mindst et nyt sjovt redskab.


 

 


Gunna Højgaard, leder af massørskole


Han er den bedste, og jeg har allerede implementeret mange af hans ideer i mit træningsprogram.

Peter Rasmussen, professionel badmintonspiller og medicinstuderende
Nutrition and Lifestyle coach level 1

 

 


Jeg værdsætter, at du vil besøge min side og læse denne artikel. Hvis du kan lide artiklen, så klik på DEL nedenunder så vi sammen kan sprede budskabet.

 Jeg elsker, når folk kommentere på mine artikler, så brug formular nedenunder.

Kom med din kommentar

Navn:*
E-mail:*
Kommentar:*
5 + 6 =*

Kommentarer:

 Ingen kommentarer endnu - kom med din kommentar.

Kom med din kommentar

Mest læste i Kurser

Gode tilbud og økologiske produkter - besøg vores shop

Go left in offers Go right in offers
Alun.dk Hestetangsvej 58 3520 Farum info@alun.dk
Sitemap Kontakt Om Alun.dk Persondatapolitik Betingelser Smiley