❤ Gabor Maté i KBH d. 24. september 2024 (19 til 22): The Myth of Normal (Trauma, Illness & Healing in a Toxic Culture) ❤

De klip du ikke så i TV

Skrevet 17-03-2009 af Alun Biggart - Print - Send til en ven -

De klip du ikke så i TV

Søndag d. 10. april kl. 13 - 18 afholder Body Mind Academy et brag af et seminar sammen med Thomas Breinholt, som står bag seersuccesen "Sjæl og Videnskab" på DR2. Tv-programmet har været en øjenåbner af de helt store for rigtig mange mennesker.


De klip du ikke så i TV – det sprog du ikke lærte i skolen

Du vil på dette seminar bl.a. se klip om psykogenese, som ikke er blevet vist i TV. Hvordan vi med vores bevidsthed kan påvirke ting omkring os.

Du vil lære om din 6. sans, og hvordan du aktiverer din 7. sans. Ikke-fysiske sanser som ligger ud over dine 5 fysiske sanser, og som kan være svære at forstå samt have tillid til i denne mentale og materialistiske verden, vi lever i.

I det hele taget vil du blive bekræftet i, at der er sket et skifte i den generelle bevidsthed. Det vi som mennesker mærker og føler, vejer nu tungere, tungere, MEN tør du følge det og omsætte det til handling?

Kom og hør hvorfor og hvordan vi mennesker kan forudsige hændelser, og hvad din intuition egentlig er for en størrelse. Hvordan du mærker forskel på, om du er i hjertet eller i hovedet, og hvad det betyder for dine resultater.

Vidste du, at energifeltet omkring hjertet er 5000 gange stærkere end energifeltet omkring hjernen?

 

Dette seminar er en fantastisk opvarmning til seminaret med Bruce Lipton d. 4. maj.

 

Prisen til dit netværk er kr. 495 pr. billet – normalpris kr. 650 pr. billet og kr. 495 pr. billet ved bestilling af 2 eller flere billetter.

I prisen er inkluderet nespressokaffe, te, frisk frugt, nødder/mandler samt kildevand.

Billetter kan købes i www.bodymindsolution.dk

 


Jeg værdsætter, at du vil besøge min side og læse denne artikel. Hvis du kan lide artiklen, så klik på DEL nedenunder så vi sammen kan sprede budskabet.

 Jeg elsker, når folk kommentere på mine artikler, så brug formular nedenunder.

Kom med din kommentar

Navn:*
E-mail:*
Kommentar:*
5 + 6 =*

Kommentarer:

 Ingen kommentarer endnu - kom med din kommentar.

Kom med din kommentar

Mest læste i Kurser

 

Gode tilbud og økologiske produkter - besøg vores shop

Go left in offers Go right in offers
Alun.dk Hestetangsvej 58 3520 Farum info@alun.dk
Sitemap Kontakt Om Alun.dk Persondatapolitik Betingelser Smiley