❤ Transformativ workshop med Bruce Lipton (KBH d. 4. – 5. oktober 2024) Conscious Evolution: Få mere energi, et bedre helbred samt indre ro ❤

Ken Honda i KBH: den 4. – 5. aug. 2023: Vejen til "Happy Money"

Skrevet 24-04-2023 af Alun Biggart - Print - Send til en ven -

Ken Honda i KBH: den 4. – 5. aug. 2023: Vejen til

Kens bog “Happy Money: The Japanese Art of Making Peace with Your Money” er en af de bedste bøger, jeg (Alun) har læst. Den var så god, at jeg sammen med 300.000 andre mennesker har taget hans online-kursus. Resultatet har for mig og min familie været et meget sundere forhold til penge, færre økonomiske bekymringer og et stabilt flow af penge ind i vores liv.


Alt for ofte er penge årsag til frygt, stress og vrede og ødelægger forhold og endda menneskeliv.

Vi forbinder penge med et tal på et stykke papir, men det er så meget mere end det. Penge har evnen til at smile.

Penges energi forandrer sig, når de gives med en særlig følelse, og energien påvirker ikke bare dig, men også andre på samme tid.

Selvom Ken Honda ofte kaldes for ”pengeguruen,” så har hans virkelige job i løbet af de sidste ti år været at hjælpe andre til at opdage de redskaber, de allerede selv besidder for at helbrede deres eget liv og deres forhold til penge.

I disse potentielt livsforandrende workshops vil du lære, hvordan du behandler penge som en velkommen gæst ved at tillade dem at komme og gå med respekt og uden ærgrelse; forstå og forbedre din penge-EQ (vores følelsesmæssige intelligens omkring penge); aflive myten om knaphed samt omfavne processen i at give penge, ikke bare modtage penge.

I løbet af dette 2-dages-program vil Ken guide dig gennem sin gennemprøvede trin-for-trin-proces til at forstå og løfte din penge-EQ – og permanent løfte ikke bare din økonomiske succes, men alle aspekter af dit liv.

Få din eksklusiv billet her!

P.S.: Normalt har vi plads til min. 1000+ til vores workshops, men Kens event er kun åbent for 400 heldige deltagere. Snup din billet nu for at undgå skuffelse! 


Jeg værdsætter, at du vil besøge min side og læse denne artikel. Hvis du kan lide artiklen, så klik på DEL nedenunder så vi sammen kan sprede budskabet.

 Jeg elsker, når folk kommentere på mine artikler, så brug formular nedenunder.

Kom med din kommentar

Navn:*
E-mail:*
Kommentar:*
5 + 6 =*

Kommentarer:

 Ingen kommentarer endnu - kom med din kommentar.

Kom med din kommentar

Mest læste i Nyheder

Gode tilbud og økologiske produkter - besøg vores shop

Go left in offers Go right in offers
Alun.dk Hestetangsvej 58 3520 Farum info@alun.dk
Sitemap Kontakt Om Alun.dk Persondatapolitik Betingelser Smiley