❤ Transformativ workshop med Bruce Lipton (KBH d. 4. – 5. oktober 2024) Conscious Evolution: Få mere energi, et bedre helbred samt indre ro ❤

Ideer til Valentins dag, for (meget) uromantiske personer

Skrevet 09-02-2009 af Alun Biggart - Print - Send til en ven -

Ideer til Valentins dag, for (meget) uromantiske personer

William Shakespeare har beskrevet kærlighed på den smukkeste måde, ved at sige " Så kært og musikalsk som kvikke Apollos lut, strenget op med hans hår, og når kærligheden taler, så gør stemmerne af alle guderne himlen søvnig med deres harmoni."


Ordet kærlighed indebærer i sig selv, at give noget til andre.

Kærlighedens og romantikkens essens ligger i en livslang hengivenhed til den du elsker, så du altid vil være ved din partners side.

Valentins dag giver mig en påmindelse om, at jeg har en helt særlig person i mit liv, og det er en god mulighed, for at vise hende, at jeg værdsætter hende og elsker hende overalt på jorden.

Men før vi går videre med denne artikel, så har jeg en tilståelse.

Jeg ser mig selv, som en meget kærlig fyr, men selvom jeg tror på det dybt inde, så må jeg nok indrømme, at jeg formentlig ikke er den mest romantiske fyr i verden.

For at være ærlig, så lad os droppe formentlig..

Så jeg har skrevet denne artikel, både for mig selv og for jer, ligesom jeg har gjort med de fleste artikler på denne hjemmeside.

Men først var jeg nødt til, at lave nogle undersøgelser på nettet. Hvordan kan den mest uromantiske fyr, blive den mest romantiske over natten?

Google må have svaret.

Men til min ærgrelse, så var der meget lidt hjælp, at finde der.

Så gik det op for mig. Det handler alt sammen om OVERRASKELSEN.

Min bedre halvdel tror formentlig, at jeg vil glemme det som sædvanligt (heldigvis gør hun det også, for det meste.) Vi kaster, altid skylden over på vores travle liv.

Så nu gik det op for mig, men hvordan overrasker jeg hende?

Nu begynder planen at tage form.

Ok, den første ting: Selvom vores børn er meget elskværdige, så er det første skridt i min romantiske plan, at ”komme af” med børnene.

Så skridt 1 er, at ringe til bedsteforældrene.

Skridt 2: Hvordan sikrer jeg mig, at hun er hjemme og ikke har nogle planer? Det er nemt, jeg fortæller hende bare, at jeg er træt og kedelig, så jeg bare vil blive hjemme. Hun kender mig godt nok til, at det ikke vil kræve den store overtalelse.

Skridt 3: En god start på dagen, er den første overraskelse. Blomster, hun elsker blomster. Jeg skal huske, at tilføje en lille kærlighedsseddel, med tre magiske ord skrevet på det. 'Jeg elsker dig'

Hvad nu?

Vi har begge to travle job og med to små børn, så en god nats søvn og tid til os selv undtagelsen snarere end reglen.

Så skridt 4 må være, at vi tager ind til København og bestille en massage til os begge to i Avalon spa, hvorefter vi evt. kan tage en tur i saunaen.

Så er vi formentlige sultne, så skridt 5 kræver ikke den store overvejelse. Jeg er nødt til, at bestille et bord på hendes yndlings sushi restaurant. Færdig.

En god film må være skridt 6, at slappe af imens vi ser en god film, lyder som en god ide i mine ører.

Efter det, så er der kun skridt 7 tilbage, men det kan jeg ikke snakke om her ;-)

For mig, er overraskelsens faktor en stor del af et forhold. Alt for mange af os lever konstant i et 24/7 liv og tager os sjældent tid til at stoppe op og reflektere eller nyde øjeblikket.

Mit store mål for 2009 er at sænke farten og nyde øjeblikket.

Det er grunden til, at Valentins dag osv. selvom den er blevet over kommercialiseret, for mig virker som en god påmindelse, om at sænke farten og vise min kone, at jeg elsker hende mere end ord kan beskrive.

Så det er min romantiske Valentins ide lavet af en (meget) uromantisk fyr

Hvordan klarede jeg det?

Hvis du har nogle bedre ideer, til hvordan du kan overraske din bedre halvdel, så e-mail den til mig, så vi kan tilføje den til denne artikel, for at hjælpe og inspirere andre uromantiske personer.

Jeg ønsker dig, en fantastisk Valentins dag, uanset hvor du er, eller hvem du er sammen med.

P.S. Alt jeg skal sikrer mig nu, er at min kone ikke læser denne artikel, ved at tilføje hende til mit spamfilter!

P.P.S. Hvis du ikke er i et forhold nu, så klik her for at få nogle ideer til en vidunderlig Valentins dag for singler.


Jeg værdsætter, at du vil besøge min side og læse denne artikel. Hvis du kan lide artiklen, så klik på DEL nedenunder så vi sammen kan sprede budskabet.

 Jeg elsker, når folk kommentere på mine artikler, så brug formular nedenunder.

Kom med din kommentar

Navn:*
E-mail:*
Kommentar:*
5 + 6 =*

Kommentarer:

melisa skrev denne kommentar:
14-02-2012 17:29:54

Hej det er gode råd og jeg har fået en god valintins dag fordi min mand tjekket denne site ud. TAK!!! :D


Andreas skrev denne kommentar:
05-02-2013 12:54:44

Hej alun. Efter at have hørt mange af veninderne brokke sig over uromantiske mænd har jeg med et par venner lavet et app (Amare) til at hjælpe ens partner med at lave romantiske opgaver.

Synes lige jeg ville smide et link til det her www.getamare.com


Martin Albertsen skrev denne kommentar:
11-08-2017 22:58:13

Rigtig god vinkel på et - efter min mening - vigtigt emne! Ja, Valentinsdag er blevet kommerciel (hvilken mærkedag eller helligdag er i øvrigt ikke det?), men man gør jo dagen til det, man vil. Ønsker man ikke at ride med på bølgen af dyre middage og gaver, så lad vær! Brug i stedet Valentinsdag som en påmindelse om kærligheden. Kom ned i tempo og nyd en dag sammen med den person du har valgt at dele dagen sammen med. Jeg har tidligere skrevet det her indlæg, der har mange af de samme pointer: http://www.romantikeren.dk/valentinsdag/valentinsdag-noget-specielt.html. Så gør Valentinsdag til jeres dag, en dag hvor I er opmærksomme på hinanden!


Kom med din kommentar

Mest læste i Nyheder

Gode tilbud og økologiske produkter - besøg vores shop

Go left in offers Go right in offers
Alun.dk Hestetangsvej 58 3520 Farum info@alun.dk
Sitemap Kontakt Om Alun.dk Persondatapolitik Betingelser Smiley