❤ Gabor Maté i KBH d. 24. september 2024 (19 til 22): The Myth of Normal (Trauma, Illness & Healing in a Toxic Culture) ❤

Hvad kan du lave, hvis du er alene på Valentins dag?

Skrevet 09-02-2009 af Alun Biggart - Print - Send til en ven -

Hvad kan du lave, hvis du er alene på Valentins dag?

Sankt Valentins dag er velkendt som romantikkens helt store dag; En dag for elskende, og ikke singler. I år er du muligvis fuldstændig alene. Måske har du lige slået op eller har gennemgået en skilsmisse, måske er det endda måneder siden, du havde en kæreste, eller din bedre halvdel kan måske ikke være til stede på dagen.


Hvad end grunden er, så er du alene på denne dag, som er dedikeret til dét at være sammen med én.

Her er nogle måder, hvor du kan have det sjovt og endda drage fordel af denne Valentins dag.

Før jeg mødte min kone, så undrede jeg mig hver eneste Valentins dag over, hvornår mon min ”soul mate” dukkede op? Jeg vidste dog, at hun nok ville dukke op, og jeg bare skulle være tålmodig.

Jeg ville dog lyve, hvis jeg sagde, at jeg ikke følte mig ensom hver gang, det blev Valentins dag.

Hvis din ”soul mate” ikke er ankommet endnu, så er her 7 tips til hvordan du kan have en mindeværdig Valentins dag!

1. Sid ned i løbet af et tidspunkt på dagen og reflekter over dit liv. Hvor er du i dit liv og hvor vil du gerne være? Lav derefter en plan for, hvordan du kommer derhen. Denne gratis e-bog vil hjælpe dig med at opnå alle dine drømme: www.alun.dk/nyhed-gratis-ebog.asp

2. Chancerne er store for, at du ikke er den eneste person, der er alene på Valentins dag. Saml evt. alle dine singlevenner og gå i biografen, nyd en sjov middag i byen, og derefter kan i gå ud og danse. Det vil være sjovt og alle vil få en god dag, på en ikke-normalt-god-dag-for-singler.

3. Hvis du og dine venner gerne vil spare nogle penge, så lej et par film, lav noget lækker og sund mad og hav en filmaften derhjemme. Du vil være i stand til skamløst at grine af dine favoritfilm samt være sammen og have det sjovt med dine venner.

4. Gå ud og lav noget aktivt i løbet af dagen – brug masser af energi, og nyd så en afslappende aften fuld af selvforkælelse… tag et vidunderligt og afslappende bad, tænd måske for nogle levende lys og læs en god bog. Slap fuldstændigt af. 

5. Hvis du har nogen erfaring, med at være babysitter, så kan du tjene 500 kroner eller mere, hvis du babysitter på den aften, som alle forældre gerne vil ud til middag eller på en date. Eller du kan måske overveje at bruge dagen, med at hjælpe til ved et velgørenhedsarrangement.

6. Dem som ved, at de vil føle sig ensomme og deprimeret på Valentins dag, bør ikke vente indtil dagen, før de begynder, at gøre noget ved det. Hvis du har venner, som også er singler, hvorfor så ikke afholde en Valentins fest?

Du har ikke behov for en mand eller kvinde i dine arme, for at have det sjovt, og det kræver måske kun, at du laver noget god mad og noget sjovt, før du indser, at det at være alene ikke er en dårlig situation.

Nogle af de i sandhed gladeste mennesker, som jeg kender, er singler, og de udtaler stolt, at de ikke behøver en at elske, før de kan være glade og lykkelige. 

7. Hvis jeg var single i dag, så ville jeg overveje, at gå på Internettet og finde en fest, som jeg kunne tage ud til og være social. Denne Valentins dag er der masser af singlefester, hvis du gerne vil ud og have det sjovt.

Selvom forslagene ovenover er gode ideer, så husk dog, at du ikke kan give noget, som du ikke har. Så hvis du er single og du gerne vil finde din ”soul mate”, så er du først nødt, til at lære at elske dig selv.

Før det, kan du ikke give din kærlighed til en anden eller forvente at nogle andre vil elske dig.

Det næste skridt er, at lave en klar beskrivelse af de kvaliteter, som du gerne vil se i din perfekte partner. Hvorfor? Fordi du ikke kan ramme et mål, som du ikke kan se! 

Hvis du kæmper med dette, så er her, en gratis e-bog, der kan hjælpe dig:

www.alun.dk/nyhed-gratis-ebog.asp

Konklusion

Du ønsker måske eller har valgt at være alene på denne romantiske dag. Hvis det er tilfældet, så behøver du ikke at føle dig ked af det, se det som en dag til at elske dig selv. Husk dette:

” Du er, det hele værd”.

Men selvom du ikke har en partner lige nu, så betyder det ikke, at du ikke kan have det sjovt.

Så lige meget hvad din situation er på dagen, så ønsker jeg dig en fantastisk Valentins dag med masser af kærlighed og glæde.


Jeg værdsætter, at du vil besøge min side og læse denne artikel. Hvis du kan lide artiklen, så klik på DEL nedenunder så vi sammen kan sprede budskabet.

 Jeg elsker, når folk kommentere på mine artikler, så brug formular nedenunder.

Kom med din kommentar

Navn:*
E-mail:*
Kommentar:*
5 + 6 =*

Kommentarer:

 Ingen kommentarer endnu - kom med din kommentar.

Kom med din kommentar

Mest læste i Nyheder

Gode tilbud og økologiske produkter - besøg vores shop

Go left in offers Go right in offers
Alun.dk Hestetangsvej 58 3520 Farum info@alun.dk
Sitemap Kontakt Om Alun.dk Persondatapolitik Betingelser Smiley